Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

5 55.56%
  • Berabere biter

3 33.33%
  • Orduspor kazanır

1 11.11%
1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Trabzonspor - Orduspor | STSL 29. Hafta

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Trabzonspor - Orduspor | STSL 29. Hafta

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Evdeki bu "kume dusmeme" mucadelesini almamiz lazim baska yolu yok.

Halil'i izlemeye raziyim yeterki Yasin mevkisiz dolasmasin sahada.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Çok zor bir maç olacak, bir puan iki Karadeniz ekibine yarar ama herhangi birisi kaybederse ateşten gömleği bir daha çıkaramaz üstünden..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tabzon yener ve Ordu artık ümitlerini tamamen kaybeder. Trabzon Akhisar maçında da ikinci yarıya iyi başlamıştı ama Gekas 5 dakikada işi bitirdi. Takımda artık sabit bir 11 kurup sene sonuna kadar aynı adamlarla oynanması lazım, bu kadar fazla rotasyon yapıldığı için Trabzon çok dağınık oynuyor.

Ve giren oyuncu ile çıkan oyuncu arasında kalite anlamında hiçbir fark olmuyor hep aynı tarz oyuncular.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Trabzon kaybetmez. Ordu da yavaştan lige veda etmeye başlar diye düşünüyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

0-0 veya 1-1 biteceğini düşünüyorum maçın. Ama Trabzonspor'un mutlaka kazanması gerekiyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ordunun kadroya bak adamlar komple ofansif cikaymis keske

Küme düşmeme mücadelesinde iki takıma da başarılar dilerim . Ordu için son şans artık.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Son 6 hafta da Ordu ligde kalmayı başarır ve bu maçı da kazanırlar diyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Halil bile gol attıysa Orduspor'un vay haline 1-0 Trabzonspor öne geçti.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bir Adrian bu kadar mı etki eder. Bu arda Volkan da yavaş yavaş topluyor. Tolunay artık Alanzinho'yu oynatıp vakit kaybetmemeli. Olcan da çok gereksiz boş boş koşuyo başka iş yok, Henrique de çalım atmak için çıkıyor resmen sahaya. Eğer Volkan ve Adrian sürekli oynarsa Trabzon daha iyi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

TS bu galibiyetle biraz olsun rahat nefes aldı, paçayı kurtardı diyebiliriz. Orduspor'a ise küme düştü diyebiliriz. 1 maç ceza aldılar, kulüpte işler karışık durumda vs. Bu durumdan kurtulmaları zor gözüküyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Trabzon düşmezdi kume zaten bu maçı kaybetseydide artık ta düşmez..
    Last edited by Özgür Çetin : 12.Nisan.2013 at 23:59

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gecen haftalarda Tolunay hoca " Adrian oynamak istiyorsa dediklerimi yapmali " demisti.

Alanzinho <
    Adrian >

degisikligi bugun "kume dusme" kabusunu sona erdirdi. Bu degisiklik sonrasi takim daha organize sekilde ileri cikmaya basladi ama yeterli degildi

Henrique <
    Halil >

degisikligide gelince takim oyunu oynanmaya basladi. 25-30 dk boyunca pres yapip kendimiz oynadik.

Simdi herkes kafa olarak cok rahatladi, gecen hafta Akhisardada yenseydik suan 6'ci olmustuk

Bide sunu eklemek istiyorum, Selcuk Inan'a ilk gunden beri inananlar arasindaydim. Bizim taraftar forumlarinda cok elestirildi ilk sezonu, ama o bizle son sezonunda muthis bir futbolcu olmustu. InsAllah bizimkiler baskalarina imrenecegine SONER AYDOGDU'ya sahip cikar ve yeni bir Selcuk daha kazaniriz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

son maça iddiasız gelsin Trabzon başka bişey istemiyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

adrian girdi kalitesini gosterdi gerçekten iyi oyuncu adrian umarim oynar hep.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Gecen haftalarda Tolunay hoca " Adrian oynamak istiyorsa dediklerimi yapmali " demisti.

Alanzinho <
    Adrian >

degisikligi bugun "kume dusme" kabusunu sona erdirdi. Bu degisiklik sonrasi takim daha organize sekilde ileri cikmaya basladi ama yeterli degildi

Henrique <
    Halil >

degisikligide gelince takim oyunu oynanmaya basladi. 25-30 dk boyunca pres yapip kendimiz oynadik.

Simdi herkes kafa olarak cok rahatladi, gecen hafta Akhisardada yenseydik suan 6'ci olmustuk

Bide sunu eklemek istiyorum, Selcuk Inan'a ilk gunden beri inananlar arasindaydim. Bizim taraftar forumlarinda cok elestirildi ilk sezonu, ama o bizle son sezonunda muthis bir futbolcu olmustu. InsAllah bizimkiler baskalarina imrenecegine SONER AYDOGDU'ya sahip cikar ve yeni bir Selcuk daha kazaniriz.
    Tolunay Kafkas geldiğinden beri Soner Aydoğdu'yu 11'de başlatıyor. Benim de en çok beklentim olan oyunculardan birisi Soner. Sezon başında epey forma şansı bulmuştu ama sonradan pek oynamadı. Umarım tekrar şans bulmaya başlamışken beklenen gelişimi gösterir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Dun baski yedigimizde bizi Soner kurtardi. Cok rahat top ondayken,
    Genclerbirliginde daha ileriye donuk oynuyordu. Simdi ise Zokora'nin biraz daha onunde gibi, ileri cikislarini daha iyi ayarlarsa cokta gol atar. Tabi bu bide arkadaslarinin yardimina bagli.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Alan'ı neden oynatıyorlar anlamıyorum. Bu adam geldiğinden beri hiç 11 oyuncusu olamadı. Ayrıca ne oyun olarak ne de skor olarak takıma katkısı vasatı aşamadı ama sözleşmesi biterken yeni sözleşme önerdiler. Zaten çok yabancımız varken eldeki yerlileri tutamayıp işe yaramayan yabancı oyuncuyla sözleşme yenilediler.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    son maça iddiasız gelsin Trabzon başka bişey istemiyorum
    Valla Bursa sampiyon oldugu zamanda iddiası yoktu Ts'nin ama bize karşı canla basla beraberligi korudular yani onla bir alakası olmaz.Tabi ince işler dönmezse.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Valla Bursa sampiyon oldugu zamanda iddiası yoktu Ts'nin ama bize karşı canla basla beraberligi korudular yani onla bir alakası olmaz.Tabi ince işler dönmezse.
    İddaasız bir takım mı canla başla oynar yoksa küme düşmemeye çalışan bir takım mı ? Arkadaş bunu belirtmek istemiş ta nerelere götürmüşsün olayı.O istiyor diye öyle olacak diye bir şey de yokken nedir bu panik ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by attirson View Post
    İnce iş bizim işimiz değil ama siz ince ayarcıları uzakta aramyın yakınlarınıza bakın rastlarsınız hemen.

Ozaman da birsürü senaryo üretilmişti Onur'un iyi oyunuyla o maçtan puan almıştık. Trabzonspor her zaman kazanmak için çıkar denmişti maçtan önce ve ööylede oldu yine aynı şekilde düşünerek çıkacaktır sahaya takım.
    Last edited by Trabzonspor : 13.Nisan.2013 at 21:54

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ince isten cekinmesinler Onur icin dua etsinler

Mesaj Yetkileri