daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Evdeki bu "kume dusmeme" mucadelesini almamiz lazimbaska yolu yok.
Halil'i izlemeye raziyim yeterki Yasin mevkisiz dolasmasin sahada.
Çok zor bir maç olacak, bir puan iki Karadeniz ekibine yarar ama herhangi birisi kaybederse ateşten gömleği bir daha çıkaramaz üstünden..
Tabzon yener ve Ordu artık ümitlerini tamamen kaybeder. Trabzon Akhisar maçında da ikinci yarıya iyi başlamıştı ama Gekas 5 dakikada işi bitirdi. Takımda artık sabit bir 11 kurup sene sonuna kadar aynı adamlarla oynanması lazım, bu kadar fazla rotasyon yapıldığı için Trabzon çok dağınık oynuyor.
Ve giren oyuncu ile çıkan oyuncu arasında kalite anlamında hiçbir fark olmuyor hep aynı tarz oyuncular.
Trabzon kaybetmez. Ordu da yavaştan lige veda etmeye başlar diye düşünüyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
0-0 veya 1-1 biteceğini düşünüyorum maçın. Ama Trabzonspor'un mutlaka kazanması gerekiyor.
Canım FEDA olsun sana !
Ordunun kadroya bakadamlar komple ofansif cikaymis keske
Küme düşmeme mücadelesinde iki takıma da başarılar dilerim . Ordu için son şans artık.
Son 6 hafta da Ordu ligde kalmayı başarır ve bu maçı da kazanırlar diyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Halil bile gol attıysa Orduspor'un vay haline1-0 Trabzonspor öne geçti.
Bir Adrian bu kadar mı etki eder. Bu arda Volkan da yavaş yavaş topluyor. Tolunay artık Alanzinho'yu oynatıp vakit kaybetmemeli. Olcan da çok gereksiz boş boş koşuyo başka iş yok, Henrique de çalım atmak için çıkıyor resmen sahaya. Eğer Volkan ve Adrian sürekli oynarsa Trabzon daha iyi olur.
TS bu galibiyetle biraz olsun rahat nefes aldı, paçayı kurtardı diyebiliriz. Orduspor'a ise küme düştü diyebiliriz. 1 maç ceza aldılar, kulüpte işler karışık durumda vs. Bu durumdan kurtulmaları zor gözüküyor.
Canım FEDA olsun sana !
Trabzon düşmezdi kume zaten bu maçı kaybetseydide artık ta düşmez..
Last edited by Özgür Çetin : 12.Nisan.2013 at 23:59
Gecen haftalarda Tolunay hoca " Adrian oynamak istiyorsa dediklerimi yapmali " demisti.
Alanzinho <
Adrian >
degisikligi bugun "kume dusme" kabusunu sona erdirdi. Bu degisiklik sonrasi takim daha organize sekilde ileri cikmaya basladi ama yeterli degildi
Henrique <
Halil >
degisikligide gelince takim oyunu oynanmaya basladi. 25-30 dk boyunca pres yapip kendimiz oynadik.
Simdi herkes kafa olarak cok rahatladi, gecen hafta Akhisardada yenseydik suan 6'ci olmustuk
Bide sunu eklemek istiyorum, Selcuk Inan'a ilk gunden beri inananlar arasindaydim. Bizim taraftar forumlarinda cok elestirildi ilk sezonu, ama o bizle son sezonunda muthis bir futbolcu olmustu. InsAllah bizimkiler baskalarina imrenecegine SONER AYDOGDU'ya sahip cikar ve yeni bir Selcuk daha kazaniriz.
son maça iddiasız gelsin Trabzon başka bişey istemiyorum![]()
adrian girdi kalitesini gosterdi gerçekten iyi oyuncu adrian umarim oynar hep.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Dun baski yedigimizde bizi Soner kurtardi. Cok rahat top ondayken,
Genclerbirliginde daha ileriye donuk oynuyordu. Simdi ise Zokora'nin biraz daha onunde gibi, ileri cikislarini daha iyi ayarlarsa cokta gol atar. Tabi bu bide arkadaslarinin yardimina bagli.
Alan'ı neden oynatıyorlar anlamıyorum. Bu adam geldiğinden beri hiç 11 oyuncusu olamadı. Ayrıca ne oyun olarak ne de skor olarak takıma katkısı vasatı aşamadı ama sözleşmesi biterken yeni sözleşme önerdiler. Zaten çok yabancımız varken eldeki yerlileri tutamayıp işe yaramayan yabancı oyuncuyla sözleşme yenilediler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İnce iş bizim işimiz değil ama siz ince ayarcıları uzakta aramyın yakınlarınıza bakın rastlarsınız hemen.
Ozaman da birsürü senaryo üretilmişti Onur'un iyi oyunuyla o maçtan puan almıştık. Trabzonspor her zaman kazanmak için çıkar denmişti maçtan önce ve ööylede oldu yine aynı şekilde düşünerek çıkacaktır sahaya takım.
Last edited by Trabzonspor : 13.Nisan.2013 at 21:54
Ince isten cekinmesinlerOnur icin dua etsinler