Karabükspor kazanır.
Berabere biter.
Fenerbahçe kazanır.
Karabük galibiyeti bekliyorum
sanırım ilk defa fenerbahçenin rakibinin kaybetmesini/berabere kalmasını istiyorum![]()
Tam bir IBB - Fenerbahçe maçı bekliyorum; ama bu sefer yedekler biraz daha ağır basacaktır. Hep beraber sonucu göreceğiz.
Ben beraberlik bekliyorum İBB bana göre kazanacaktır Karabük'ü düsürebiliriz.
Bu maçı alıp ligte kalırız hesap basit.Sıkıntı olsa da ben İBB'nin kazanacağına gerçekten inanmıyorum o yüzden rahatım.Allah utandırmasın...
Özledik be Baroni![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kaybedelim.
İBB kalacağına kaybedelim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Mehmet Topuz 1-0 yapmış.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
SOW harika oynuyor
Karabük de düşebilir , kazanalım![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bir emekçi takımının ligde daha cok kalmasını isterdim..Mesut Bakkal maç sonu yaptığı acıklamalar.Yaktı Karabük'ü ikinci yarı bir şeyler yapmadıkları taktirde.küme düşecekler.
Belediye'ye laf atıyoruz ama bu takım da rezalet oynuyor. Bugün Topal'ın içine Busquets kaçmış
Karabük düşer bu saatten sonra.Fenerbahçe 2-0'ı da bulur rahat bi şekilde.Karabük'ün de sonu Ordu gibi oldu.
Karabük %80 düştü
dk 90 olsun Mert gol aramak için ileri çıksın !
İyi oluyor iyi .
Golün swsi falan yok mu DigiturkPlay geri alınmıyo varsa paylaşır mısınız ?
fenerbahcenin birsey oynadigi yok, karabuk cok fazla bos alan birakiyor. biz de bu bos alanlarda gereksiz paslasiyoruz. kontraya da cikamiyoruz, 2-3 tane oyle pozisyon harcadik. olusamadan biten ataklar. karabuk 2.yari silkinmezse boyle biter. maca cikmadan kaybetmeyi kabullenmis gibiler.
oha 5 dakkada
K.Karabükspor:2 F.Bahçe:1 Gol: Ahmet İlhan Dakika:50
2-1 yeniliyoruz. peş peşe 2 gol yedik iyi oldu bu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Karabük 2-1 yaptı.
Karabük öne geçti,ne maç oluyor be![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O penaltıyı tekrarlatmayan hakemler var ne diyelim ki
haydi karabük 3'üde at belediyeyi gönderelim![]()
Helal sana Karabük. Sen kal bizimle.
Belediyenin işi bitti artık 1-1 oldu maçları.Karabük müthiş iş çıkardı 2 dakika da 2 gol atarak.
Ziegler , orhan , bekir![]()