-
Bir gün değil, Her gün BEŞİKTAŞ | 2.Sezon
Kariyer kurallarını okudum, kabul ediyorum.
.

.
Haftalardır kariyer konusu açmayı düşünüyordum. Bugüne kısmetmiş. Tuttuğum takım Beşiktaş'tan başka bir takım ile uzun soluklu kariyer yapamayacağımı düşündüğüm için tercihim Beşiktaş oldu.
BEŞİKTAŞ'TA KAN DEĞİŞİMİ

Haber 1903'ün dün gece saatlerinde geçtiği haberde teknik direktörlük için Samet Aybaba'nın yerine genç çalıştırıcı Abdullah Akköse getirildi.
Daha önce genç Milli takımlarında antrenörlük yapan Akköse ile 1 yıllık anlaşma yapıldı. Taraftarlar Denizli'nin göreve getirilmesini beklerken sürpriz bir isim takımın başına geçti.
HEDEFİM İSKELET KADROYU OLUŞTURMAK
Akköse takımla birlikte İsviçre kampına gitti. Yolculuk öncesi basın toplantısı düzenleyen Akköse; "Hedefim Beşiktaş'ta sağlıklı bir yapı oluşturmak. İlerisi için bir sistem oturtup, o sisteme bağlı kalmak. Öncelik olarak elimizdeki oyuncuları iyi işleyip iskelet kadroyu oluşturmaya çalışacağız. Şu an için maddi sebeplerden dolayı transfer yapmayı düşünmüyoruz. Elimizdeki oyuncularla sezona hazır hale geleceğiz."
Fernandes ve Almeida hakkında çıkan haberlere de değinen Akköse; "Almeida ile bugün sabah bir görüşmem oldu. Kendisi bizimle kampa katılacak. Burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Fernandes'in izni var ama kendisi telefonlarıma cevap vermedi. Menajeri vasıtasıyla yönetime ayrılmak istediğini iletmiş. Kendisinin kalmasından yanayım ama ayrılmak ister ve değerini karşılayan bir takım olursa Fernandes ile yolları ayırabiliriz. Maddi olarak zor günler geçiren kulübe önemli bir gelir kaynağı olur." diye sözlerini tamamladı.
Arsenal'ın Fernandes'e olan ilgisi hakkında sorulan sorulara Akköse; "Detayları bilmiyorum ama Wenger'in oyuncu ile el sıkıştığını biliyorum. İngiliz gazetelerinde çıkan haberlerde bunu doğruluyor. Her şeyden önemlisi kendisine biçilen değer." diye konuştu.
MANUEL FERNANDES ARSENAL'DA!
Beşiktaş'ta mutsuz günler geçiren Fernandes 17.5 M€'ya Arsenal'a satıldı.
.

.
Beşiktaş'ın istediği 20 Milyon'u çok bulan Arsenal yapılan pazarlıklar sonucu fiyatı 17.5 M€'ya çekti. Oyuncunun kendisi ile daha önce anlaşan Arsenal oyuncunun kulübü ile de anlaşmaya vardı.
Dün gece saatlerinde Arsenal'ın Çin'deki kampına katılan Fernandes; "Transferim gerçekleştiği için çok mutluyum. Daha büyük ligde, daha büyük takımda oynamak hedefimdi. Beşiktaş'ta güzel geçirdim ama şimdiki adresim Arsenal." diye konuştu.
.

.

-
Fernandes'den boşalan yere transfer yapılmayacağını açıklayan teknik direktör Akköse; "Fernandes bu takım için önemli bir oyuncuydu. Ama kendisi ayrılmak istediğini daha önce iletmiş. Yolu açık olsun. Elimizde iyi oyuncular var onlarla yola devam edeceğiz. Oğuzhan bizim için önemli bir oyuncu. Kendisi Fernandes'in misyonunu üstelenecektir."
Takımın durumu ile ilgili konuşan Akköse; "Takımın durumundan memnunum. Şu an için transfer düşünmüyoruz. Elimizde bulunan her oyuncuya şans vermeyi düşünüyorum. Cenk, Necip, Oğuzhan, Hasan, Erkan ve Mustafa Pektemek gibi potansiyeli olan genç yerli oyuncuları hazırlamak en büyük amacım. Yabancı oyuncularımızda var. Almeida, Sivok, Niang çok iyi oyuncular." diye konuşmasını bitirdi.
.
Kulüp Detayları
.

.
Kullanacağım taktik aşağıda göründüğü gibi. Oyunda son güncellemeden sonra kullandığım sabit taktik. Bide 4-1-4-1 taktiğim var. Bu iki taktiğimi takıma oturtmak amacım. Sahada oyunu kontrol edebilen,oyunu istediği gibi yönlendiren bi takım görmek istiyorum. Savunma düzeni benim için öncelik. Gücümüzü savunmadan almaya çalışacağız.
.

.
Bir daha ki güncellemede hazırlık maçlarını yayınlayacağım seri bir şekilde. Dört tane hazırlık karşılaşması oynayacağız.
Last edited by Mamadou : 23.Nisan.2013 at 02:10
-
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
-
Başarılar,Fernandes'in yokluğu biraz sıkıntı yaratır elbet.
-
Fernandes'i satarak çok iyi yapmışsın bildiğim kadarıyla oyunda çok katkı sağlamıyor fiyatıda çok iyi onun yerine 2-3 tane yerli oyuncu alabilirsin başarılar
-
Niang'ı ilk 11de oynatmayacaksan kiralık sözleşmesini de fesh edebilirsin. Yıllık ücreti çok yüksek. Büyük yükten kurtulursun. Tekrar transfer listesine koyuyorlar daha uygun bir şekilde kiralayabilirsin.
-
-
ThreepWooD
Teşekkür ederim panpa leite.
5267
Fernandes'den iyi para kazandırdım. Onun yerine hali hazırda Oğuzhan var
Fernandes'in yokluğunu aratmayacaktır. Mesajın için teşekkür ederim.
19karabulut07
Devre arası güncellemesi yayınlandıktan sonra ilk defa Beşiktaş ile oynuyorum. Güncellemeden önce Fernandes oyunda rezilleri oynuyordu. Devre arası güncellemesinde özelliklerine baktığımda baya iyileştirilmiş. Doğrusu hiç oynatmadım bilmiyorum ama öyle diyorsan öyledir.
Ayrıca Fernandes'i 17.5 M€'ya sattım ama bana düşen pay 2.5 M€ oldu. Şu an kullanabileceğim transfer bütçesi 3.3 M€. Bu parayı da şimdi değil devre arası harcamayı düşünüyorum. Mesajın için teşekkür ederim.
kalemci
Niang'ı kullanıyorum. Ama devre arasında sözleşmesini feshedersem yıllık maaşının yarısını ödemiş olacağım yoksa tamamını ? Elimde benim kullandığım forvet tipine uygun Almeida, Pektemek, Holosko var ama buda Niang. Fernandes'i sattım bide Niang'ı göndermek istemedim
Mesajın için teşekkür ederim.
MuraTBudaN
Mesajın için teşekkür ederim.
----------
4 TANE HAZIRLIK MAÇI OYNADIK.

.
.

-

.
.

-

.
.

-

.
.

Emre Özkan'ı BUGSAŞ Spor'a kiraladık.
.

.
İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hazırlık karşılaşmalarında 3 galibiyet , 1 beraberlik aldık. Bütün oyunculara şans verdim. En çok göze çarpan Pektemek'in attığı goller ve Dentinho'nun asistleri oldu. Sivok ön liberoda verilen şansı iyi değerlendirdi. Önünde Oğuzhan ve Necip. Ortadaki üçlü sakatlık olmazsa bu üçlü. Ayrıca alternatif olarak Veli ve Hasan Türk var. Bu isimlerle idare edeceğim. Bu bölgede 2,3 sakat olursa mecburen mevcut taktikte oynamalar yapıp çift forvetli sisteme dönüş yaparım muhtemelen.
-
Mustafa Pektemek mi yoksa Niang mı daha çok ön plana çıktı hocam?
-
Başarılar kardeşim zorlu bir kariyer olacak
-
Başarılar İşin Kolay Değil Ben Sabredemedim Daha Fazla
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "
A.Çehov"
-
nfornirvana
Pektemek daha ön plana çıktı. Ama Almeida ve Niang'ın arkasında. En çok Dentinho'nun performansı dikkat çekici. Mesajın için teşekkür.
Papi44
Aynen. İlk sezonu eldeki kadroyla ilk dörtte tamamlarsam ikinci sezon çıtayı yükseltirim. Mesajın için teşekkür.
BaGa TaRKaN
Takımın durum içler açısı bu seride. İlk sezon çok sancılı geçecek. İlk sezonu atlatayım hele bir ondan sonrası gelir. Ama ilk sezon çok kritik. Mesajın için teşekkür.
SPOR TOTO SÜPER LİG BAŞLIYOR
.

.
STSL 1.Hafta | Beşiktaş 0-2 İBB
.

.
.

.
Rakip iyi kitledi. 60'dan sonra Pektemek ve Holosko değişiklikleri de etkisini göstermeyince 80'dan sonra riski aldım. Ama bu ters tepti. Rakip bulduğu boşlukları iyi değerlendirince 2-0 gibi net skorla galip ayrıldı. Kumarı oynadık ama kaybettik. Rakibin gole kadar pozisyonu yoktu.
.
STSL 2.Hafta | Elazığspor 0-1 Beşiktaş
.

.
.

.
Kontrolümüzde geçen maçı son dakikalara doğru Ersan'ın duran toptan kazandırdığı golle tek farklı galip geldik. Bursa deplasmanı öncesi ligde ilk galibiyeti almak moral oldu.
.
STSL 3.Hafta | Bursaspor 1-3 Beşiktaş
.

.
.

.
Maça Niang mı yoksa Almeida ile mi başlayayım diye ikilemde kalmıştım. Tercihimi Almeida'dan yana kullandım. Utandırmadı ve iki gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada 3-1 galip ayrıldık.
.
STSL 4.Hafta | Beşiktaş 1-0 Gaziantepspor
.

.
.

.
Bu kez tercihimi Mamadou reyizden yana kullandım. Attığı golle üç puanı kazandırdı. Çok çetin bir mücadele oldu. Oyuna hükmetsek bile Antep zor anlar yaşattı.
.
KARTAL'DA OĞUZHAN ŞOKU
.
İlk dört haftada iyi bi performans sergileyen Oğuzhan sakatlandı. 4-5 hafta yaklaşık yani 1.5 aya yakın süreyle sahalardan uzak kalacak. Oğuzhan takımın oyun kurucusu. Onun yerine Necip'i kullanacağım. Gerektiğinde Hasan Türk'ü oynatmaktan çekinmeyeceğim.
.

.
Bu arada Emre Özkan'dan sonra Mertcan Demirer'i Bayrampaşa'ya kiraladık.
.

.
STSL 5.Hafta | Sivasspor 2-1 Beşiktaş
.

.
.

.

.
Sivas deplasmanı öncesi Oğuzhan'ın sakatlığından sonra birde sol taraf felç oldu. Süzen ve Dentinho'yu sakatlığından dolayı oynatamadım. Bide maçın başında Veli Kavlak kazmalığını konuşturunca takımı 10 kişi bıraktı.. İşler iyice zorlaştı. 10 kişi kalınca Sivasspor'a karşı koyamadık.
Bu deplasmandan üç puan çıkartabilseydim önümüz açıktı ama işte sakatlıklar işi bozdu.
.
STSL 6.Hafta | Beşiktaş 2-1 Akhisar
.

.
.

.
Bu maç öncesi Sivok sakatlanınca onun yerine İ.Toraman'ı ön liberoya çektim. Oğuzhan ve Veli'nin yokluğunda Hasan Türk'e forma şansı doğdu. Kendisi verilen şansı iyi değerlendirdi. Geriye düşmemize rağmen maçı çevirdik. Sivas yenilgisinden sonra kritik bir galibiyetti. Şimdi önümüzde zorlu beş maç var.
.

.
STSL PUAN DURUMU
.

.
Fenerbahçe'nin bir maçı eksik.
Last edited by Mamadou : 24.Nisan.2013 at 03:00
-
Belediye sendromu devam etmiş. Sonrasında toparlamışsın hocam, aynen devam.
-
Avaab
Aynen. FM'de de şansımız tutmuyor
Sonrasında toparladık evet ama sakatlıklar işi bozuyor.
STSL 7.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Beşiktaş
.

.
.

.
Dengede geçen maç golsüz sonuçlandı. Son 20 dakikada Niang iki tane yüzde yüzlük gol pozisyonunu değerlendiremedi. Birini atsa üç puana uzanan taraf olacaktık.
.
Bu maçta sakatlanan Hilbert sahalardan 3-4 hafta uzak kalacak.
.

.
STSL 8.Hafta | Beşiktaş 1-1 Kasımpaşa
.

.
.

.
Baştan sona üstün oynadığımız karşılaşmada şanssız bir şekilde gol yiyerek iki puan bıraktık. Rakiplerin kaybettiği haftada kazanamamak kötü oldu.
.
HRVOJE CALE BEŞİKTAŞ'TA
.
Boşta olan Cale ile 3 yıllık anlaşma imzaladık. Şu an kanatları önde kullanıyorum. Ama Cale'yi alarak Süzen'i 4-1-4-1'in önünde kullanacağım. Cale'yi sol bek. İnşallah istediğim şekilde faydalanabilirim.
.

.
STSL 9.Hafta | Trabzonspor 2-0 Beşiktaş
.

.
.

.
İstatistiklere bakıldığı zaman maç dengede geçmiş gözüküyor. Ama maça hızlı başlayan ev sahibi ekip erken dakikalarda bulduğu iki golle üç puana uzanan ekip oldu. Bizim açımızdan işler kötü gidiyor.
.
AYKUT DEMİR BEŞİKTAŞ'TA
.
Kulübünden ayrılmak isteyen Aykut Demir'i 2.9 M€ karşılığında transfer ettik. Sezon başı 4 M€ teklifimi reddetmişti kulübü. Ama oyuncu ayrılmak isteyince gayet iyi bir rakama aldığımı düşünüyorum. Böylece Ersan'ın yanına mücadeleci bir stoper bulabildim. İbrahim Toraman yetersiz kalıyordu. Hrvoje Cale ve Aykut Demir takıma devre arasında katılacak.
.

.
STSL 10.Hafta | Beşiktaş 4-1 Antalyaspor
.

.
.

.
Son haftalardaki kötü gidişata dur demek adına çok kritik bir karşılaşma oynadık. Bu maçta Uğur Boral'ı oynatarak 4-1-4-1'e geçiş yaptım. Dizilişte 4-5-1 gözüküyor ama 4-1-4-1 oynadık. Temiz bir galibiyetti şimdi önümüzde zorlu Kayseri deplasmanı var.
.
STSL PUAN DURUMU
.

.
Kötü gidişata rağmen lider ile aradaki puan farkı sade 4. Ligin ilk haftasındaki İBB maçında riski almasaydım en kötü 1 puan, Gençler deplasmanında Niang bulduğu %100'lük iki net pozisyondan birini atsa, tek kale oynadığımız Kasımpaşa maçında o golü yemesek şu an bir puan farkla liderdik. Ama şimdi durum kritik. Önümüzde zorlu maçlar var. Kayseri deplasmanı ve sonrasında sahamızda lider Eskişehirspor ile. Ya çıkacağız, ya batacağız ortası yok. Önümüzdeki maçlarda 4-1-4-1'e geçiş yapacağız. Antalya maçındaki oyunu diğer maçlara taşırız inşallah.
-
Hocam Atabey Çiçek kesinlikle önerilir.Pivot Santrofor olarak oynattığım ilk sene toplam.14 Gol 6 Asist yapmıştı.Takipteyim.
-
Öncelikle Başarılar.Fernandesi satman iyi olmamış bende çok parlak bir sezon geçirmişti ve geçirmeye devam ediyor.Almeida fırsatcı golcü yerine Pivot Santrafor hücum olarak oynatmanı öneririm hava toplarında çok etkili ligde orta geldği zaman birebirde herkesi alt edebiliyor yeterki ona orta açan adamları bul bitiriciliğinin kötü olduğuna bakma.Lige iyi başlamamışsın umarım düzeltirsin.Ayrıca Dentinho sanırım sağ taraftaydı artık hangı ayağını iyi kullanıyorsan ordan bak içeri kat eden destek cok saglam oynuyordu bende.Tekrar başarılar
-
petrol_fb12
Benim kullandığım forvet tipi fırsatçı forvet. Buna uygun Almeida , Niang ve Pektemek var zaten. Gerektiğinde Dentinho ve Holosko'yu kullanabilirim. Takımda hucum hattı geniş. Sıkıntı orta sahada sakatlık olduğunda alternatif kısıtlı orta alanda. Yinede önerini dikkate alacağım. Oyunu açtığımda oyuncunun özelliklerine, fiyatına bakarım. Eğer uygun ise takıma kazandırmaya çalışırım. Mesajın için teşekkür.
ozan42
Fernandes'i sattım çünkü kulübün mali durumu içler açısı. Verilen parada iyi olunca sattım. Tek sıkıntı onun yerine oynattığım Oğuzhan çok sık sakatlanıyor. Bu seride mundar etmişler takımı bir şey demiyorum.
Ayrıca ben kanatta oynayan oyuncularımı direk kanat olarak kullanıyorum. Sağ tarafta oynattığım oyuncu çizgiyi kullanıyor , sol tarafta oynattığım oyuncuda içeri kat ediyor. Oyuncu komutlarında öyle ayarladım. Dentinho sol tarafta gayet iyi oynuyor. Ama son maçlarda sonradan oyuna dahil ediyorum daha etkili oluyor. 90 dakikayı çıkartamıyor. 60'dan sonra kondisyonu 60'a vuruyor. Mesajın için teşekkür.
STSL 11.Hafta | Kayserispor 2-3 Beşiktaş
.

.
.

.
55'e kadar ortada giden maçta iki takımda bulduğu pozisyonları golle sonuçlandırdı. 55'den sonra yaptığım değişikliklerin hepsi hucum anlamında oldu. Dentinho, Veli, Pektemek değişikleri ile kanatları öne kaydırdım. Yaptığım değişikliklerden sonra baskıyı artırdık. O dakikadan sonra kullandığımız üç,dört köşe atışından ikisini golle sonuçlandıran Ersan Gülüm üç puanı getirdi. Çok değerli bir üç puandı.
.
Bu karşılaşmada sakatlanan Oğuzhan Özyakup sahalardan 3 hafta uzak kalacak.
.

.
STSL 12.Hafta | Beşiktaş 2-2 Eskişehirspor
.

.
.

.
Ligde lider Eskişehirspor'u sahamızda ağırladık. Berbat oynattığımız ilk yarıyı 1-0 yenik durumda kapadık. İkinci yarı Niang ve Dentinho değişikliklerinden sonra ikinci yarıya müthiş başladık. Beş dakikada Beşiktaş. Beş dakikada iki gol bulduk. Ama köşe vuruşundan saçma sapan bir gol yeyince 1 puana razı olduk. Dentinho'da sonradan oyuna dahil olduğu maçlarda çok etkili oynuyor. Çok faydalı oluyor takıma.
.
Antrenmanda sakatlanan Olcay Şahan sahalardan 2 hafta uzak kalacak.
.

.
STSL 13.Hafta | Karabükspor 0-1 Beşiktaş
.

.
.

.
Ligde zor günler geçiren rakibimiz karşısında tek farklı galibiyet elde ettik. Temiz bir galibiyet takım iyiye doğru gidiyor. Tek engel sakatlıklar.
.
Türkiye kupasında F.Karagümrük ile eşleştik.
.

.
STSL 14.Hafta | Beşiktaş 2-0 Orduspor
.

.
.

.
Üstün oynadığımız karşılaşmada 2-0 gibi net bir galibiyet alsak ta bu galibiyete pekte sevinemedik. Oğuzhan tekrar sakatlanarak ilk yarıyı kapadı. Üstüne Necip'te kırmızı kart yiyerek Galatasaray maçı öncesi orta sahada en önemli iki oyuncumuzu kaybettik. El mecbur Hasan Türk'ü oynatacağım.
.
Bu karşılaşmada sakatlanan Oğuzhan Özyakup sahalardan 6-7 hafta uzak kalacak.
.

.
STSL PUAN DURUMU
.

.
Genel bir değerlendirmek yapacak olursam; son oynadığımız dört karşılaşmadan 10 puan çıkarttık. Kayseri ve Eskişehir gibi ligin zor ekipleriyle oynadık. Bu dönemi iyi atlattık. Şimdi son üç hafta kala Galatasaray ve Fenerbahçe derbilerini oynayacağız. İki derbi maçını da dış sahada oynayacağız. Ligde birde MİY ile kendi sahamızda oynayacağız. Kupada da Karagümrük ile oynayıp ilk yarıyı kapatacağız. Amacımız kalan dört maçı en iyi şekilde atlatmak. Derbi maçları öncesi Oğuzhan'ın sakatlanması hiçte akmadı. Bakalım kalan dört karşılaşmadan nasıl sonuçlar elde edeceğiz. Cale ve Aykut transferlerinden sonra devre arası transferinde orta sahaya bir transfer şart oldu. Oğuzhan'ın sık sık sakatlanması takımın gidişatını baltalıyor. Önemli bir oyuncu ve onu mutlaka yedeklemem gerekiyor.
Önümüzde oynayacağımız dört karşılaşma;
.

.
-
Bence hiç fena gitmiyoruz.Kupa'da yedekleri oynatırsın biter.
-
5267
Evet fena sayılmaz. Ama biraz şanslı olsaydık 3,4 puan fazlamız olurdu. Mesajın için teşekkür.
STSL 15.Hafta | Galatasaray 2-1 Beşiktaş
.

.
.

.
Fazla söze gerek yok Galatasaray sürklase etti. Galatasaray'ın 10 kişi kalmasını değerlendiremedik. Yinede rakibin bu kadar üstün olduğu karşılaşmada son dakikalara doğru puan çıkartabilirdik.
.
Bu arada devre arasında takıma katılacak yeni transfer Aykut Demir 3 hafta sahalardan uzak kalacak.
.

.
TK Ön Eleme Turu | Beşiktaş 3-0 F.Karagümrük
.

.
.

.
Zayıf rakibimiz karşısında 3-0 gibi net bir skorla kazandık.
.
Bir sonraki turda rakip MİY.
.

.
STSL 16.Hafta | Beşiktaş 1-1 MİY
.

.
.

.
Galatasaray'a karşı kaybedilen maçtan sonra telafisi olmayan bir maça çıktık. Öne geçtiğimiz karşılaşmada 1 puana razı olduk. Gereksiz puan kayıpları bizi zirveden etti.
.
TK Ön Eleme Turu | MİY 1-4 Beşiktaş
.

.
.

.
Bu kupayı ilk sezonda kazanmak hedefimiz. İlk sezonda ligde ilk üçte tamamlayıp, kupada en azından final oynamak. Oğuzhan dışında tam kadro olduğumuz karşılaşmayı rahat kazandık.
.
TÜRKİYE KUPASINDA A GRUBUNA DÜŞTÜK
.

.
STSL 17.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Beşiktaş
.

.
.

.
İlk yarıyı derbi ile kapadık. Fenerbahçe'yi sahasında 2-1 yenerek ilk yarıyı galibiyet ile sonlandırdık. İlk yarıda cömertçe puanları yitirdik. İkinci yarı yeni transferlerle taşlar yerine oturacak. Sezon sonu mutlaka ilk üçte bitirmek istiyoruz.
.
Bu arada bu maçtan sonra Dentinho 8-10 gün, Almeida ise 4-5 hafta sahalardan uzak kalacak.
.

.
STSL PUAN DURUMU
.

.
Bir sonraki güncellemede yayınlayacağım maçlar;
.

.
Bu arada Messi yılın oyuncusu seçildi.
.

.
Last edited by Mamadou : 25.Nisan.2013 at 01:00
-
Gs maçı olmamış. Fenerbahçe maçı hiç olmamış bizi yenmişsin
Şaka bir yana 2 yıl içinde şampiyonluk bekliyorum
-
DarkLight
Evet Galatasaray maçındaki skordan ziyade oyun yakışmadı. Galatasaray çok fena ezdi. Şahsen oyunun başında kendimden utandım
Fenerbahçe maçında önemli bir galibiyet aldık. Mesajın için teşekkür. Güncellemenin devamı var ayrıca.
.
İlk yarıda performanslarıyla göz dolduran oyuncularımız.
.
ERSAN ADEM GÜLÜM
.

.
TOMAS SİVOK
.

.
OLCAY ŞAHAN
.

.
TRANSFER DOSYASI
.

.
Roberto Hilbert ile iki yıllık yeni sözleşme imzaladık.
.

.
HRVOJE CALE VE AYKUT DEMİR BEŞİKTAŞ'TA!
.

.
İki oyuncununda profilini paylaşayım.
.
HRVOJE CALE
.

.
AYKUT DEMİR
.

.
Mehmet Akgün 350.000 € karşılığında Kayserispor'a transfer oldu. Mehmet Akyüz ile de yolları ayıracağız.
.

.
Antrenmanda sakatlanan kaptanımız İbrahim Toraman 5-6 hafta sahalardan uzak kalacak.
.

.
Last edited by Mamadou : 25.Nisan.2013 at 01:00
-
Niye kimse mesaj atmıyor yahu
Neyse devam edelim biz.
TK 1.Maç | Beşiktaş 4-0 Ç.Rizespor
.

.
.

.
Yeni transferlerimiz Cale ve Aykut'un forma giydiği karşılaşmada 4-0 gibi farklı skorla üç puanı kazanan ekip olduk. Yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor. İsmail Köybaşı'da sakatlıktan kurtuldu. Yavaş yavaş maçlarda oynatmaya başlayacağım.
.
TK 2.Maç | Kasımpaşa 0-3 Beşiktaş
.

.
.

.
Rize galibiyetinden sonra Kasımpaşa deplasmanında da 3-0 gibi net skorla galip ayrıldık. Gruba ikide iki yaparak iyi başladık.
.
Bu maçta sakatlanan Necip Uysal 8-10 gün sahalardan uzak kalacak.
.

.
MURAT CEYLAN BEŞİKTAŞ'TA!
.
Sezon sonu kulübü ile sözleşmesi bitecek Murat Ceylan ile anlaştık. Cale ve Aykut Demir'den sonra üçüncü transferimiz oldu. Oyuncuyu rotasyona gittiğim maçlarda kullanacağım. Kadro derinliği açısından iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Böylece devre arası transferini tamamladım. Gelecek sezon için ortalama bir sağ bek , Necip ve Oğuzhan'dan sonra orta sahaya üçüncü bir isim ve forvet transferi yapmayı düşünüyorum. Özellikle orta sahaya iyi bir isim alabilirim.
.

.
TK 3.Maç | Manisaspor 0-2 Beşiktaş
.

.
.

.
Fazla söze gerek yok. Gerekeni yaparak bu deplasmandan da galip ayrıldık. Sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçını da kazanarak liderliği garantilemek istiyoruz.
.
TK 4.Maç | Beşiktaş 2-0 Kasımpaşa
.

.
.

.
Bu maçı da kazanarak 4'te 4 yaptık ve grup liderliğini garantiledik. Yarı finaldeyiz. Kalan iki maçta sakatlıktan yeni çıkmış ve oynamayan oyunculara şans vereceğim.
.

.
TÜRKİYE KUPASI | GRUP A
.

.
Diğer güncellemede yayınlayacağım dört karşılaşma. İBB maçını kazanarak hem ligde ikinci yarıya başlamak, hemde iyi gidişatı sürdürmek istiyoruz. İBB maçı çok kritik. İnşallah kazanırız.
.

.
Bu arada Atınç Nukan'ı sezon sonuna kadar Akhisar kiraladı. Maaşının tamamını Akhisar ödeyecek.
Sezon başı Emre Özkan, Koray ve Mertcan'ı başka takımlara kiralamıştım.
Mehmet Akgün Kayserispor'a transfer oldu.
Devre arası transferi sonlanmadan Mehmet Akyüz ile de yolları ayırmayı düşünüyorum.
Sinan Kurumuşu da başka bir takıma kiralamak istiyorum.
Sezon sonu Mc Gregor, Escude ve Niang ile ipler tamamen kopacak.
Duruma göre Hugo Almeida'yı son sezonunda satabilirim.
.

.
Last edited by Mamadou : 25.Nisan.2013 at 21:00
-
Erman kılıcı almanı onerırrım
-
ozan42
Ben AMC kullanmıyorum. Erman 10 numara pozisyonunda oynuyor. Kanatlarda da oynuyor ama direk kanat oyuncusu değil. Ayrıca oyuncu sakat iyileşmesine 6 hafta var. Mesajın için teşekkür.
.
STSL 18.Hafta | İBB 0-3 Beşiktaş
.

.
.

.
En çok çekindiğim rakip karşısında rahat bir galibiyet aldık. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık.
.
TK 5.Maç | Ç.Rizespor 3-0 Beşiktaş
.

.
.

Daha çok forma şansı az bulan, sakatlıktan yeni çıkmış oyuncularla çıktık. Maalesef bize yakışmayan bir skor.
.
Allan Mc Gregor 1.5 M€ karşılığında West Ham'a transfer oldu. Oyuncu takımdan ayrılmak istiyordu. Mc Gregor'dan gelen parayı Sinan Bolat için harcamayı düşünüyorum.
.

.
STSL 19.Hafta | Beşiktaş 2-0 Elazığspor
.

.
.

.
Sahamızda üstün oynadığımız karşılaşmada iki farklı galip gelmeyi başardık. İkinci yarıya 2'de 2 yaparak başladık.
.
TK 6.Maç | Beşiktaş 2-0 Manisaspor
.

.
.

.
Yine az forma şansı bulan, sakatlıktan yeni çıkmış oyunculara şans verdiğimiz karşılaşmada iki farklı galip geldik. Böylece grubu 6'ta 5 yaparak lider tamamladık.
.
TÜRKİYE KUPASI | GRUP A
.

.
Yarı finalde rakibimiz Antalyaspor oldu.
.

.
Transferde son günler bizim adımıza hareketli geçti. Satmayı düşündüğüm Mehmet Akyüz ile ilgilenen takımlar oyuncunun fazla maaş isteği yüzünden vazgeçti. Sinan Kurumuş'u Tavşanlı Linyitspor'a kiraladık. E.Özkan, Koray, Mertcan ve Atınç'tan sonra Sinan'ı başka takıma kiraladık. Mehmet Akgün'ü Kayserispor, Allan Mc Gregor'u West Ham'a sattık.
.

.
SİNAN BOLAT BEŞİKTAŞ'TA!
.
Cale, Aykut Demir, Murat Ceylan'dan sonra dördüncü transferimizi yaptık. Mc Gregor'dan gelen parayı bir nevi Sinan'a harcadık. Cenk Gönen, Emre Metin, Sinan Bolat as kadroda üç tane yerli kalecimiz oldu.
.

.
KADİR BEKMEZCİ BEŞİKTAŞ'TA!
.
Beşinci transferimizi sezon sonu sözleşmesi bitecek Kadir Bekmezci'yi alarak yaptık. Sivok'u yedeklemem gerekiyordu. Hem yerli statüsünde, hemde özellikleri ortalama olunca kaçırmak istemedim. Murat Ceylan ve Kadir Bekmezci kadro derinliği açısından iyi seçimler oldu diye düşünüyorum. İki oyuncuda gelecek sezon için takıma katılacaklar. Holmen vardı olmadı.
.

.
STSL PUAN DURUMU
.

.
Diğer güncellemede yayınlayacağım dört karşılaşma;
.

.
Last edited by Mamadou : 26.Nisan.2013 at 03:20
-
Transferler revizyon açısından iyi olmuş hocam, ligde de kupada da gayet emin adımlarla ilerliyorz. Böyle devam.
-
nfornirvana
Aynen kadro derinliği oluşturmam gerekiyor. Bütçe çok az ama buna rağmen her bölgenin iki adamı olsun istiyorum. Biraz olsun yol aldık. Mesajın için teşekkür.
.
STSL 20.Hafta | Beşiktaş 0-1 Bursaspor
.

.
.

.
Lig devam ederken Milli takım kampında olan oyunculara ilk kez bu seride karşılaştım. Cenk, Aykut, Ersan, Veli, Necip, Almeida ve Sinan Milli takım kampında oldukları için oynatamadım. Geriye ne kaldı ki zaten. Bu maçı kaybettim ama saymıyorum.
.
Bu karşılaşmada sakatlanan Hasan Türk 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak.
.

.
Milli maçta sakatlanan Veli Kavlak 1 ay sahalardan uzak kalacak. Tam iyi giderken Milli takım maçları bom bok etti. İyi gidişatı baltaladı.
.

.
Devre arası transfer edilen Aykut Demir Milli takıma yükseldi.
.

.
STSL 21.Hafta | Gaziantespor 0-2 Beşiktaş
.

.
.

.
Tam kadro gittiğimiz deplasmandan 2-0 gibi net bir skorla galip ayrıldık.
.
Gelen oyuncular, giden oyuncular, Milli maç arası derken tam olarak bundan sonrası için kadromun son halini, taktiğimi paylaşayım. Biraz olsun kadroyu toparladık. Transferde daha çok alternatiflere yöneldim. Sezon sonu verilecek bütçeye göre çok iyi bir orta saha almak hedefim. 25 kişilik kadro gözükmeyenler Muhammet, Veli ve Hasan Türk. Her oyunumda max. 25 kişilik kadro kurarım.
.

.
.
STSL 22.Hafta | Beşiktaş 0-2 Sivasspor
.

.
.

.
Sahamızda beklenmedik bir kayıp. Rakip ilk dakikalarda öne geçince geri çıkartamadık. Olsun telafi edeceğiz mutlaka.
.
Antrenmanda sakatlanan Uğur Boral 5 hafta sahalardan uzak kalacak.
.

.
STSL 23.Hafta | Akhisar 1-3 Beşiktaş
.

.
.

.
Almeida'nın yıldızlaştığı karşılaşmayı 3-1 kazandık. Sivas maçında alınan yenilgiyi telafi ettik.
.
Bu karşılaşmada sakatlanan Gökhan Süzen 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak. Sakatlıklar epey can sıkmaya başladı.
.

.
STSL PUAN DURUMU
.

.
Diğer güncellemede yayınlayacağım 5 karşılaşma;
.

.
-
Fernandes'i ucuza vermişsin
25'e satabiliyorsun genelde. PSG alıyor.
-
Ralf
Ben 22 M€ olarak ayarladım oyuncu çok dedi. 20 M€'ya çektim bu kez Arsenal 17.5 M€ teklif etti. Teklifi geri çekmesinler diye kabul ettim. Mesajın için teşekkür.
.
Türkiye Kupası Yarı Final İlk Karşılaşma | Antalyaspor 2-0 Beşiktaş
.

.
.

.
Maalesef çok kötü oynadığımız bir karşılaşmaydı. Peş peşe iki gol yedik. Buradan dönüş olur mu Antalya gibi savunmacı bir takıma karşı zor ama yinede deneyeceğiz.
.
STSL 24.Hafta | Beşiktaş 1-1 Gençlerbirliği
.

.
.

.
İyi oynadığımız karşılaşmada sonlara doğru skoru koruyamayınca iki puan yitirdik. Özellikle iç saha maçlarında öne geçip puan yitirdiğim maçlar oldu. Paşa, Eses, Gençler maçları. Bide mağlup olduğum İBB, Bursa, Sivas maçları var. İç sahada daha iyi sonuçlar alabilseydim şampiyonluk yarışı içinde olurdum. Ama ilk sezon kadroyu oturtmaktı hedefim. İlk sezon ilk üç benim için yeterli olacaktır. İlk üç sırada bitireyim tamam.
.
STSL 25.Hafta | Kasımpaşa 0-1 Beşiktaş
.

.
.

.
Rakibin 9 kişi kaldığı karşılaşmada Sivok'un sonlara doğru uzaktan attığı golle üç puanı aldık. Önemli bir üç puandı. Böylesine sert oynayan bir rakibe karşı sakat vermemekte önemliydi.
.
STSL 26.Hafta | Beşiktaş 1-0 Trabzonspor
.

.
.

.
Trabzonspor bu maç öncesi Ertuğrul Sağlam'ı takımın başına geçirdi. Çetin bir mücadele olacağı belliydi. Nitekim hatanın az olduğu, kısır geçen karşılaşmada Ersan Gülüm yine kornerden attığı kafa golüyle üç puanı kazandırdı.
.
STSL 27.Hafta | Antalyaspor 0-1 Beşiktaş
.

.
.

.
Üst üstte kazandığımız iki lig maçından sonra yine tek farklı kazanmasını bildik. Tam kadro çıktığım hiç bir maçı kolay kolay kaybetmedim. Yeter ki şu sakatlıklar önümü tıkamasın. Sakatlık olduğu zaman işin rengi değişiyor.
.
STSL PUAN DURUMU
.

.
.

.
-
Ara transferlerin gayet güzel bence ama kadro derinliğini iyi ayarlaman lazım her gün sakat veriyorsun
-
YALI1925
Evet sakatlıklar çok kötü ama yapabileceğim bir şeyde yok ki. Ben sürekli düşük tempoda oynatıyorum. Yani taktiği yaparken ona göre ayarlamıştım. Antrenmanların seviyesi de o kadar yüksek değil ama yinede sakatlıklar oluyor. Yeni sezona iyi bir kondisyoner almam şart oldu. Mesajın için teşekkür.
.
Antrenmanda sakatlanan Erkan Kaş 5 hafta sahalardan uzak kalacak.
.

.
STSL 28.Hafta | Beşiktaş 0-1 Kayserispor
.

.
.

.
Tabiri caizse tek kale oynadığımız karşılaşmada tek pozisyonda gol yiyerek mağlup ayrıldık.
.
Bu maçta sakatlanan Aykut Demir sahalardan 3-4 ay uzak kalacak. Bu sakatlık hiç akmadı. Çok iyi oynuyordu ama yeni sezona kaldığı yerden devam edecek.
.
STSL 29.Hafta | Eskişehirspor 1-2 Beşiktaş
.

.
.

.
Aynı puanla girdiğimiz haftada Eses deplasmanında istediğimizi aldık.
.
Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Karşılaşması | Beşiktaş 0-0 Antalyaspor
.

.
.

.
Antalyaspor ilk maçta elde ettiği avantajı iyi değerlendirdi. Ligin en iyi savunmacı takımına karşı turu buradan çeviremeyeceğim belliydi. İlk yarı kontrollü oyunu tercih ettik, ikinci yarı bütün hücum elemanlarını sahada tuttuk. Bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremeyince elendik. Kupada son dörde kaldık. Hedefim en azından final oynamaktı ama olmadı.
.
Antrenmanda sakatlanan Oğuzhan Özyakup 9-11 gün sahalardan uzak kalacak.
.

.
Antrenmanda sakatlanan Hrvoje Cale 7 hafta ve 2 ay arası sahalardan uzak kalacak. Tek tek iyi oynayan oyuncular sakatlanıyor.
.

.
STSL 30.Hafta | Beşiktaş 2-0 Karabükspor
.

.
.

.
Sakatlara rağmen, şanssızlıklara rağmen, kupadan elenmenin verdiği moral bozukluğuna rağmen sahamızda üstün oynadığımız karşılaşmayı 2-0 gibi net bir skorla kazandık.
.
STSL PUAN DURUMU
.

.
.

.
Kendi sahamızda Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynayacağız. Sakatlıklar maalesef arttı. İki, üç önemli oyuncum sakat. Bu iki maçı geçmem zor gözüküyor. Ordu ve MİY deplasmanında 6 puan hedefimiz. Kalan dört maç zor. Üçüncülük için 6 puanlık bir avantaj var. Ama Eskişehirspor'un fix. daha kolay. 3. olsak 4. olsak Avrupa kupalarına katılacağız her halükarda. Ama hedefim 3. olmak. Maçları oynuyorum 1,2 saate kadar güncelerim. İlk sezonu tamamlamış olacağım.
.
-
Aslında Çok da Kötü Gitmemişsin Avrupa Ligi ve Ligde % 99 Üçüncülüğümüz Garanti
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "
A.Çehov"
Mesaj Yetkileri