arkadaşlar fm de türkiye liginde tam bela denilecek takımlar var.özellikle bursa. bazı takımlarda sonuncu sırada geliyor beni yeniyor ama bu hep böyle oluyor cm de de böyleydi sonuncu takımla deplasmanda yaparsan yeniliyorsun
arkadaşlar fm de türkiye liginde tam bela denilecek takımlar var.özellikle bursa. bazı takımlarda sonuncu sırada geliyor beni yeniyor ama bu hep böyle oluyor cm de de böyleydi sonuncu takımla deplasmanda yaparsan yeniliyorsun
VAlla çok iyi bir tespit bursa kadar bela bir takım daha önceki oyunumda 1. lige çıktılar 3 maç yaptım 2'si berabere 1'ini de yenilmiştim.
Bursa'dan sonra da malatya var....
ingilterede de Middlesbrough ve Astonvilla tam bir beladır. Ne zaman puana ihtiyacım olsa rezil ederler beni. Cahill diye bir adam var amacı sanki sadece bana gol atmak. 2013 e geldim adamın ölmesini bekliyorum galibiyet alabilmek için. her maç gol mü atılır? yazıktır günahtır bana.
nedense ben de 2009 dayım ve deplasmanda samsunsporu bi türlü yenemedim
samsunspor superligde gerçektende bela takım hele o serkan aykut yokmu
Bende şu ankara spordan çektimi hiçbi takımdan çekmedim.Bi arkadaş Malatya demiş.Her maçta 4-5 atıyorum malatyaya.demekki her oyunda farklı bela takımlar??
samsun,malatya
Malatya'da bana bela demek ki dediğin gibi her takımda farklı oluyor ama bu takımlar geldi mi sanki elindnen ne gelirse yapsan da kazanamayacaksın gibi bi düşünce var bende...Originally Posted by sensetik58
samsun ve gençler
evet samsun sinir ediyo insanı![]()
bursa bende 1. lige bile çıkamadı adamlara ucuz oyuncu verdim yine çıkamadı
gs alıom fener yenio neyapsam yenio ligde üst üste puan kaybediolar bana geliolar 2-3 farklı yeniolar anlamadım gitti.
eski oyunlarımda samsunla diyarbakır gıcık edyiyodu şimdi ersun yanal hangi takıma giderse herifin bi de benle iyi bi arkadaşlığı varmış en son maçım onla 4-4 bitti böyle arkadaş mı olur...
en kral kadroyu kurdum...
diyarbakır deplasmanında sahanın azizlğine uğruyorum..
her senede iki takım arasındaki ilk maç orada oluyor...
Samsun, Gençlerbirliği ve Bursa en bela takımlar... Hele Bursa!!! Adamlar 18. iken bile beni yeniyolar![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Türkiye'de Diyarbakır,Malatya daha hıc yenemedım![]()
türkiye liginde oynarken samsunspor,malatya ve diyarbakirsoru zor zoruna yeniyorum hatta maclarin bazilarini yeniliyom.
ingiltere liginde middlesbrough ve liverpool,onlari yenmek cok zor.
italya liginde palermo ve fiorentina
ispanya liginde deportivo,atl.madrid ve villarreal. bunlari yenmek cok cok zor.
Türkiye Ligi'nde Samsunspor kadar zorlayan bir takım yok beni
Genellikle ilk puan kaybımı Samsunspor maçında alıyorum ya da ilk yediğim golü onlar atıyor..