TSV 1860 München
TSV 1860 Münih, Almanya'nın Münih kentinde kurulmuş spor kulübüdür. Bayern Münih'ten sonra şehrin en popüler ikinci takımıdır.
1. Bundesliga'daki ilk ve tek şampiyonluğunu 1965/1966 sezonunda alan 1860 Münih, 2004 yılında 2. Lige düşmüştür.
Geçenlerde malum maçı, Türkiye - Macaristan maçını izliyordum, bir Galatasaray'lı olarak Kiraly'yi görmek, hatırlamak benim için güzel bir duygu sayılırdı. Sonrasında 1860 München'de forma giydiğini öğrendim, bu benim hafızamı daha değişik bir şekilde harekete geçirdi...
Çocukluğumu Münih'e yakın bir kasabada yaşamıştım, okuma yazmayı Münih'te öğrenmiştim, deyim yerindeyse kendini Münih'te bulmuştum ve futbolla 1860 Münih'e bağlı bir kasaba kulübünün çocuk takımında tanışmıştım.
Bundan dolayı 1860'ı seçtim. Tabii ki Kiraly'nin de bir etkisi oldu
Merak edenler için; hayır, Almanya'da doğmadım, babamın görevi nedeniyle ailece gittiğimizde ben 5 yaşındaydım. 10. yaşgünümden sonraki yaz temelli geri dönüş yaptık Ankara'ya![]()
Pijamalı kalecimiz Gabor Kiraly
Önceki (Swansea ile başayıp İnter ile biten) kariyerime göre daha hızlı bir anlatım yapmayı düşünüyorum, o kariyerde sizi sıkmış olabilirim kusura bakmayın![]()
Kuralları okudum ve kabul ediyorum.