Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 410 sonuç

Konu: Kupa Koleksiyoncusu İspanya'da [ Atl. Madrid / 6. Sezon ]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Default Kupa Koleksiyoncusu İspanya'da [ Atl. Madrid / 6. Sezon ]

TSV 1860 München

TSV 1860 Münih, Almanya'nın Münih kentinde kurulmuş spor kulübüdür. Bayern Münih'ten sonra şehrin en popüler ikinci takımıdır.
    1. Bundesliga'daki ilk ve tek şampiyonluğunu 1965/1966 sezonunda alan 1860 Münih, 2004 yılında 2. Lige düşmüştür.

Geçenlerde malum maçı, Türkiye - Macaristan maçını izliyordum, bir Galatasaray'lı olarak Kiraly'yi görmek, hatırlamak benim için güzel bir duygu sayılırdı. Sonrasında 1860 München'de forma giydiğini öğrendim, bu benim hafızamı daha değişik bir şekilde harekete geçirdi...

Çocukluğumu Münih'e yakın bir kasabada yaşamıştım, okuma yazmayı Münih'te öğrenmiştim, deyim yerindeyse kendini Münih'te bulmuştum ve futbolla 1860 Münih'e bağlı bir kasaba kulübünün çocuk takımında tanışmıştım.

Bundan dolayı 1860'ı seçtim. Tabii ki Kiraly'nin de bir etkisi oldu

Merak edenler için; hayır, Almanya'da doğmadım, babamın görevi nedeniyle ailece gittiğimizde ben 5 yaşındaydım. 10. yaşgünümden sonraki yaz temelli geri dönüş yaptık Ankara'ya

Pijamalı kalecimiz Gabor Kiraly

Önceki (Swansea ile başayıp İnter ile biten) kariyerime göre daha hızlı bir anlatım yapmayı düşünüyorum, o kariyerde sizi sıkmış olabilirim kusura bakmayın

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012

Harika seçim başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar kardeşim. Bayern'e rakip lazım.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Harika seçim başarılar.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Başarılar kardeşim. Bayern'e rakip lazım.
    Teşekkürler, Bayern'e rakip olabilmemiz için Almanya'daki tüm ekmekleri yememiz lazım

Takımın Kaptanı: Benjamin Lauth

Bu sezon çok fazla transfer yapmayacağız, o yüzden elimizdeki oyuncularla yetinmek durumundayız. En çok güvendiğim isim kaptanımız Lauth. Bundesliga tecrübesi olan bir oyuncu, 1860 2004'te küme düşerken o da kadrodaydı. Kendisi forvettir bu arada bir ara profilini koyarım

Diğer güvendiğim oyuncular yine tecrübeli: Bierofka ve Kiraly

Medya tahmini 7. olmamızı yönünde. Bence üst lige çıkmak adına iyi bir mücadele vereceğiz.
    Last edited by 3842 : 31.Mart.2013 at 12:44

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar.Hangi Münih daha iyimiş göster onlara

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Benjamin Lauth ne kadar da büyümüş : )
    Başarılar, İyi eğlenceler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar.Hangi Münih daha iyimiş göster onlara
    Teşekkürler, o işin sanırım bi 10 senesi var, bi şu sezon Bundesliga'ya çıkalım da

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Benjamin Lauth ne kadar da büyümüş : )
    Başarılar, İyi eğlenceler.
    Teşekkürler. Ben Almanya'dayken Bundesliga'da golleri atıyordu burada görünce şaşırdım biraz. O zamanlar genç olduğunu tahmin etmezdim

Çok bir bütçe vermedi yönetim, cüzzi transferler yaptık.

Luciano Profili

Transferler sonrası asistanın takım raporu:

Kadroda Bundesliga'dan tanıyabileceğiniz Bierofka, Kiraly ve Lauth var. Malik Fathi tanıdık gelmiştir. Ayrıca bir de Türk stoperimiz var:

Necat Aygün

Hazırlık dönemi ve Almanya Kupası İlk Tur Maçı

başarılar hocam pijamalı kaleciyi görünce geldim

Cin Ali'ye iyi bak hocam,başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ugur732 View Post
    başarılar hocam pijamalı kaleciyi görünce geldim
    Gabor Kiraly ile sözleşmemizi uzattık. Pijamalı Kaleci 30.06.2015 yılına kadar 1860 Münih takımında bulunacak.

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Cin Ali'ye iyi bak hocam,başarılar
    Teşekkürler

1860 lige fırtına gibi girdi: 4 Galibiyet , 1 Beraberlik

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Hiç kuşkusuz rahatça yükseleceksin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Hiç kuşkusuz rahatça yükseleceksin.
    Bence işimiz o kadar kolay değil İyi bir başlangıç yaptık ama maçlarda zor anlar da yaşadık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

9 hafta sonunda 1860 Münih namağlup lider

Tabela:

Lige çok iyi başladık ve ilk 9 haftayı lider olarak tamamladık. Ligin favorileri Köln ve Hertha Berlin de henüz kendilerini gösteremediler.

Bu sezonu hızlı geçmeye çalışıyorum, pek ayrıntıya yer veremeyeceğim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Beklediğim gibi süper bir başlangıç yapmışsın. Bu sezon Bundesliga'ya rahat çıkacağız gibi.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Beklediğim gibi süper bir başlangıç yapmışsın. Bu sezon Bundesliga'ya rahat çıkacağız gibi.
    Beklediğimden çok daha iyiyiz, ben de öyle düşünüyorum 2. ligin Bayern Münih'i olduk ama 1. Ligte Bayern pek estiremiyo

Daha önce de dediğim gibi hızlı geçiyorum

17 Maçta tek mağlubiyet, 1860 Münih Lider

Rob Friend, Malik Fathi ve Kamara kiralık sözleşmelerini feshettik. U21 ve U19 takımımızda bulunan ve gelecekleri parlak görünmeyen birçok oyuncunun sözleşmesini feshettik.

Guberti 1860 Münih'te

Eski Roma ve Sampdoria'lı oyuncuyu, bonservis ücreti ödemeden transfer ettik. Kendisini tescil dönemi açılmadan oynatamayacağız. Kendisi ortasahanın pek çok bölgesinde hücuma yönelik oynayabiliyor.
    Last edited by 3842 : 31.Mart.2013 at 19:46

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Acele ederken Guberti'nin 2015 yılına kadar cezası varmış, onu farkedemedim, şimdi bunu elden çıkaramayız da, hatalı bir transfer yapmış oldum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hamburg ne olduğunu şaşırdı: HSV 2 - 3 1860 Münih

Öncelikle bu maçtaki performans beni gelecek sezon için umutlandırdı. Kupada da yolumuza devam etmemiz güzel bir şey.

Almanya Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri:

Bizim açımızdan şanslı bir kura oldu. Augsburg, Hamburg'a göre daha zayıf bir rakip.

Benjamin Lauth ilk ortalara çıktıgında Almanya'nın Beckham'ı diye lanse ediliyordu. Parlamadan sönen yıldızlardan oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Benjamin Lauth ilk ortalara çıktıgında Almanya'nın Beckham'ı diye lanse ediliyordu. Parlamadan sönen yıldızlardan oldu.
    Gençken Beckham gibi yakışıklıydı da, hatırlattığın iyi oldu.

Benjamin Lauth

--------------------------------

Transfer dönemindeki tek transferimiz:

Fausto Pinto

Guberti ile karşılıklı olarak sözleşmemizi feshettik, kendisine 325.000€ ödedik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tabela

1860'ın Kupa Hayalı Sona Erdi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1860 Münih kötü gidişata son verdi.

İlk dönemi tek yenilgiyle kapatan takım iyi de giderken bir anda dağıldı ve Aalen mağlubiyeti ile başlayan seride 5 kez üst üste puan kaybı yaptık. İşin kötüsü bu 5 maçın 4'üne favori olarak çıkmıştık. Köln maçını bir geri dönüş maçı olarak düşünmüştüm ama darmadağın olduk.

Maçtan sonra takım toplantısı yaptık ve oyunculara kafalarını dik tutmaları, hala lider olduğumuz ve tekrar galibiyetler alabileceğimiz mesajını verdim. Hertha'nın favori olarak çıktığı maçta inanılmaz bir mücadele örneği sergiledik ve 3 puanı Lauth'un attığı tek golle aldık.

Seriyi başlatmalıydık çünkü son maçlar yaklaşıyordu, ligin 2.'si St. Pauli ile oynuyorduk. Favori yine biz değildik. Ama takım muhteşem oynadı ve işi ilk yarıda 3 fark yaparak bitirdik. Yine bu maçta da Lauth golünü attı ve iki kritik maçta kötü gidişata son veren isimlerin başında geldi.

Daniel Halfar: 20 asistli oyuncumuz.

Asist krallığında en yakın takipçisi 9 asist yapmış durumda

The Tabela

5 maçlık kötü gidişat serimiz olmasaydı şu an şampiyonluğumuzu ilan etmiş olabilirdik. Şampiyonluğu bir an önce garantileyip son maçlarda genç oyuncuları oynatmak istiyorum, şayet takımda henüz potansiyeline ulaşamamış genç oyuncularımız var.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Acele ederken Guberti'nin 2015 yılına kadar cezası varmış, onu farkedemedim, şimdi bunu elden çıkaramayız da, hatalı bir transfer yapmış oldum
    Neden 2015 yılına kadar ceza almış ki ? bide kupa maçı hamburg'u yendikten sonra Augsburg'a elenmek tam bir hayal kırıklığı olmuş bende elemiştir diye baktım baya kötü elenmişsin en azında Lig de şampiyonsun . ilk sezon için gayet başarılı geçmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Neden 2015 yılına kadar ceza almış ki ? bide kupa maçı hamburg'u yendikten sonra Augsburg'a elenmek tam bir hayal kırıklığı olmuş bende elemiştir diye baktım baya kötü elenmişsin en azında Lig de şampiyonsun . ilk sezon için gayet başarılı geçmiş.
    Guberti İtalya'daki 2011-12 şike skandalına karışmış, o yüzden 3 yıl ceza almış. Transfer döneminde yönetim hedef yükseltme teklif etmişti ben de yükselttim ondan beri ilk yarıdaki performansından uzak takım.

Henüz şampiyon olduk diyemem, 8 puan fark güzel ama henüz 2 maçlık bir serimiz var ve alttaki takımlar da cidden iyi takımlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lauth bu sezon fena atmamış, bir sene daha iş görür.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Lauth bu sezon fena atmamış, bir sene daha iş görür.
    Şimdiye 13 gol 5 asist bence gayet yeterli ayrıca iş görmek zorunda Bundesliga'ya çıkarsak, kümede kalmak için savaşacağız ve yönetimin de iyi bi bütçe vereceğini sanmıyorum.

1860 Münih lig sonuncusuna yenildi

1860 Münih ligin sondan ikincisini zor yendi

Benjamin Lauth sezonu kapattı.

Diğer as forvetimiz Schipplock da 2- 3 hafta forma giyemeyecek

Bu arada ligi ilk 3'te bitirmeyi yani Play-Off'u garantiledik.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Guberti İtalya'daki 2011-12 şike skandalına karışmış, o yüzden 3 yıl ceza almış. Transfer döneminde yönetim hedef yükseltme teklif etmişti ben de yükselttim ondan beri ilk yarıdaki performansından uzak takım.

Henüz şampiyon olduk diyemem, 8 puan fark güzel ama henüz 2 maçlık bir serimiz var ve alttaki takımlar da cidden iyi takımlar.

O fark kapanmaz , sonraki sezon yönetime rest çekip kendi yapılanmanı yaparsın , bide şu guberti olayı gibi olaylar FM 'de arasıra olsa , mesela 1860 Münih Avrupa ligine katılıcak ama adı şike ye karıştığı için alınmadı veya kulübün oyunculara borcundan dolayı veya kulübün bütçesi aşıldığı için Uefa takıma 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verdi gibi o zaman oyun tadından yenmez ki bu dediklerimi son dönemde fazlasıyla yaşadık .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O fark kapanmaz , sonraki sezon yönetime rest çekip kendi yapılanmanı yaparsın , bide şu guberti olayı gibi olaylar FM 'de arasıra olsa , mesela 1860 Münih Avrupa ligine katılıcak ama adı şike ye karıştığı için alınmadı veya kulübün oyunculara borcundan dolayı veya kulübün bütçesi aşıldığı için Uefa takıma 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verdi gibi o zaman oyun tadından yenmez ki bu dediklerimi son dönemde fazlasıyla yaşadık .
    Sen de iyi güzel diyorsun da şikeye karışma olayının olabilmesi için şike de yapabilmemiz gerekir oyunda. Bunu oyuna koyarlarsa da işin tadı kaçar bence. Ama o borç olayı mantıklı, gerçekte de olan bir durum ve uygulanabilirse oyun farklı bir boyut daha kazanır ve daha güzel bir hal alabilir. Sonuçta hangimiz maaş bütçesi ve transfer bütçesini aldıktan sonra kulübün finansal durumuna bakıyoruz ki

Aue 2 - 2 1860 Münih

Geriye 3 maçımız kaldı ve bu 3 maçtan alacağımız 1 puan bile şampiyonluk anlamına geliyor.

Nesil
    2012

Evet şike biraz abartılı , ama borç batağı olayı kesinlikle olmalı bu arada son üç maç 1 galibiyet girilen pozsiyonlarda ve kaleyi bulan şutlarda bariz düşüş var

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Son dönemece girerken yönetim süprizini yaptı ve yeni sözleşme önerdi.

Sözleşmeyi kabul ettik. Sözleşme 2016 yılına kadar geçerli.

Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri