Galatasaray - Wladcas
Kadro;
Hazırlık Maçları;
Fenerbahçe - Darkness12
Kadro;
Hazırlık Maçları;
Galatasaray - Wladcas
Kadro;
Hazırlık Maçları;
Fenerbahçe - Darkness12
Kadro;
Hazırlık Maçları;
Onaylandı, başarılar
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Başarılar![]()
Başarılar. Favorim Galatasaray![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Başarılar , En büyük Cimbom![]()
Başarılar. Favorim elbette Fenerbahçe.
[YOUTUBE="e4mF1k9M5cA"]Favori mi?[/YOUTUBE]
Başarılar, favorimi söylemeyeceğim![]()
Last edited by webcagri : 19.Temmuz.2013 at 17:00
Teşekkürler arkadaşlar.Güncelleme akşama gelecek fakat sadece taktiğim hakkında bir tiyo vereyim aşırı ofansif oynuyorum yani aşırı cidden![]()
Veysel Sarı Galatasaray'da
Veysel Sarı'nın sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kullanarak 1.7m pound karşılığında kendisini kadromuza kattık.Birçok mevkide oynayabiliyor olması büyük bir avantaj.
Başarılar, favorim Fenerbahçe![]()
Jem Karacan Galatasaray'da
Orta sahaya takviye gerekiyordu ve kendisi en ideal isim olduğu için kadromuza kattık.
Transfer, taktik, oyun anlayışı ve geleceğe olacak olan yatırımlarınızdan bahseder misiniz acaba sayın Galatasarayımızın hocası?
Jem çok iyi transfer olmuş yalnız, yuvaya geri dönmesi iyi oldu iyi![]()
Tabii ki de bahsederim.Transfer olarak gerekli olan mevkilere takviye yaptığımızı düşünüyorum.Sol bek ve stoper mevkilerine ise önümüzdeki sezon takviye yapmayı düşünüyorum çünkü kaliteli isimler istiyoruz ve şuanda o isimler bize gelmeye yanaşmıyor.Bir forvet daha alıp transferi noktalayacağım fakat pek paramız kalmadığı için kiralık veya bonservisi elinde olan bir ismi katıcaz kadroya.
Taktiğe gelirsek aşırı hucüm oynatıyorum.Klasik dörtlü defans hattının önünde 2 orta saha 1 ofansif orta saha ve en ileri uçta ise 3 forvet bulunacak.Oyun anlayışı "En iyi savunma hucümdür." sözü ideal.Geleceğe olacak yatırımlarda ise yabancı oyuncuları çok iyi seçicez ve üst düzey yabancılar ile çalışacağız.Onun dışında yabancı kuralının da etkisiyle yerli piyasası ön planda olacak her zaman.
Neler olacak zamanla göreceğiz fakat taktiğe uyum sürecinin uzun süreceğini ve bunun bize kayıplara mal olacağını düşünüyorum.
Sol bek için Chivu'yu düşünebilirsin, sezon arasında kiralık olarak kadroya katarsın 6 aylığına idare eder en azından. Stoper olarak çok ucuza alabileceğin genç bir çocuk var, kendi kariyerimde keşfettim elemanı Pontus Jansson diye bir eleman, Malmö'de oynuyor. Ben banko oynatıyoru, çok da güzel ve hızlı gelişim gösteriyor. Forvet işine gelince..![]()
Dediğim gibi yabancı zaten var şuan elimizde.İlk sezon idare edip ikinci sezon kadroda biraz yenileme yapıcaz.Daha çok ŞL seviyesinde adamlar bakıyorum defansa da ama genç yeteneklere de bakıcam.
Saviola Galatasaray'da
Bonservisi elinde olan oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzaladık.
Maupay 2014'te Galatasaray'da
Genç yetenek ile sözleşme imzaladık.Kendisi 2014 yılında takıma takılacak ve as oynayaktır.Çok potansiyelli bir oyuncu çünkü.
Başarılar favorim fenerbahçe.![]()
Evet arkadaşlar ezeli rekabet ebedi dostluk ortak kariyerimizin diğer bir üyesi benim siteye yeni üyeyim ama uzun aylardır siteyi takip ediyorum.Adım Talha.Bizi destekleyen herkese çok teşekkürler.Şimdi Süper Kupa maçının sonucuna geçelim.
Süper Kupa Kimin Olacak?
Şampiyon 3-1 lik skorla Fenerbahçe oluyor...
Fenerbahçe'nin tek transferi 2014'te aramızda olucak.Alen Halilovic.
![]()
İkinize de başarılar ama ligde favorim Eskişehirspor![]()
Lige genel olarak iyi başladık.Sadece Kayseri maçında bir şanssızlık oldu erken goller yedik ve sonra rakip kapanınca puan alamadık.
Grup;Barcelona,Benfica,Nordsjaelland
Zorlu bir grup oldu ama 2.olabilceğimize inanıyorum.
Fenerbahçe lig pek iyi başlayamadı.
Öncelikle maç paylaşım şekliniz biraz kötü böyle paylaşmazsanız daha iyi olur sanki![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho