1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: "Daum ile görüşmeler sürüyor!"

Default "Daum ile görüşmeler sürüyor!"

"Daum ile görüşmeler sürüyor!"

İlhan Ekşioğlu, teknik direktörleri Christoph Daum'un avukatlarıyla görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Ekşioğlu, bir gazetecinin ''Avukatların 2 gündür Türkiye'de olduğu söyleniyor'' şeklindeki sözleri üzerine, ''Avukatlar Türkiye'ye geldi ve görüşmelerimiz sürüyor. Daum konusunda bir gelişme olduğu takdirde açıklarız. Merak etmeyin bu konuda en kısa zamanda açıklama yapacağız'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Rıdvan Dilmen'in menajerliğe getirileceği şeklindeki haberlerle ilgili olarak İlhan Ekşioğlu, ''Bu dedikodudur. Şu anda böyle bir gelişme yok'' dedi. Ekşioğlu, Fatih Tekke'nin transferi konusunda ise Nihat Özdemir'in daha önce yaptığı açıklamadan bugüne herhangi bir gelişmenin olmadığını söyledi. İlhan Ekşioğlu, bir gazetecinin, ''Asbaşkan Murat Özaydınlı imza töreninde kulüpten ayrılan sadece Nobre olmasına rağmen çoğul konuştu. Başka ayrılacak oyuncu var mı?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Murat Özaydınlı, son 2-3 sezonda bizden ayrılan, geçmiş dönemde birlikte çalıştığımız futbolcuları kastederek böyle çoğul konuştu. Yoksa şu anda Nobre dışında giden yok'' diye konuştu. Fenerbahçe Kulübü'nün medyayla iletişiminde herhangi bir sorun olmadığını kaydeden Ekşioğlu, kendilerinin sadece kuralları uyguladıklarını ifade etti.

YENİ KULÜP İDARİ YÖNETİM MERKEZİ BASINA TANITILDI

Öte Yandan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda faaliyete başlayan yeni kulüp idari yönetim merkezi bugün medya mensuplarına tanıtıldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın ve yönetim kurlu üyelerinin yeni yerleşim bölümünü gezen basın mensupları, Genel Sekreter Vedat Olcay ve Stadyum ve Tesislerden sorumlu Yönetici İlhan Ekşioğlu yönetim kurulu üyesi Rahmi Eyüboğlu'ndan bilgi aldılar. Daha sonra ise İlhan Ekşioğlu yapımı yeni biten Fenerium tribününde bulunan 1907 Locası'nı basın mensuplarına gezdirdi.

08.06.2006

Kaynak : DHA

yaa daum ile hala neden görüşüyo ki fb anlamadım.....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

neden görüşüyor söyliyim habere bak 10 gün geçmiş yayınlanalı. daum ile görüşmeler dün sona erdi ve yönetim dauma teşekkür edip sözleşmesini feshetti. biraz daha dikkatli davranırsan boşa mesaj kalabalığı olmaz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri