oyuncum kırmızı kart goruo daha sonra itiraz etmek istio musunuz dio ne zaman etsem kabul etmio bu sadece bende mı bole?![]()
oyuncum kırmızı kart goruo daha sonra itiraz etmek istio musunuz dio ne zaman etsem kabul etmio bu sadece bende mı bole?![]()
sanırsam herkezde aynı şeyi yapıyo bende de aynı![]()
ben itiraz falan etmiyorum hiç bir işe yaramıyor.
edince bazen daha fazla ceza veriyolar bi kere iki mac ceza almisti oyuncum bu yüzden itiraz etmenin bi mantigi yok yada varsa bilen aciklasin![]()
Eger kirmizi kart gercekten hakem hatasi ile verilmis ise, cezanin kalktigi oluyor.
Ama genelde Federasyonlar hakemlerin veridigi kararlarin arkasinda duruyor.
Bence Asla İtiraz Etme - Cezayı 2 maça Çıkarırlar - Benim Şu Ana Kadar Hiçbir İtirazım Kabul EDİLMEDİ
ben bi kere etmedim o zaman 2 mac olduOriginally Posted by eser3131
ben itiraz ettim adam 3 maç ceza aldı normalde 1 maç alacaktı hasan işte kartsız sezon geçiremiyo
bendede hiç kabul etmediler. bende bu yüzden hiç itiraz etmiyorum...
ben itiraz ettim.bana saha kapama cezası verrdiler
bende cok itiraz ettim ama hicbirsey olmuyo sadece daha fazla ceza veriyolar bence hic itiraza kalkısmayın ama oyuncusunu daha fazla ceza almasını isteyenler varsa onlar itiraz etsin![]()
ilk defa bole bisi duyuyorumOriginally Posted by 88yunus88
maç sırasında spiker haksız bir karardı felan derse itiraz edin... ben 3 kere bu durumdaki kartlara itiraz ettim 2 si döndü.
SAKIN İTİRAZ ETME. Çünkü itirazının kabul olma şansı %0.5 gibi birşey![]()
Üstelik sana zararıda olur. Çünkü maçı tekrar izliyorlar ve cezanın artması olağan birşey.
Müracaat edilmedi de. 1-2 maç oynamaz sonra kadronda görürsün![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
herkesde aynıdır bu.
hiçbir işe yaramıyor ben hep itiraz ediyorum belki kabul olur diye
bendede itiraz edince 2 maç ceza weriyo bişe demezsem bazenleri 1
aynen ya hiç başıma gelmedi saha kapamaOriginally Posted by gookhan
Maçta kırmızı kart görürseniz maçın rapaorundan kırmızı kartın verildiği dakikanın özetini okuyun eğer kartı haksız aldığınızı düşünüyorsanız itiraz edebilirsiniz ama düşünmüyorsanız itiraz etmeyin![]()
mıllet baska saha kapama ya da para cezası alan war mı?
cm01*02 de itirazların cogu yanıt verıyordu ama bunda hiç cezaların kalktıgını görmedım. çok kırmızı kart gören futbolcuyu uyar takım daha disiplinli oynuyor böylelıkle kart görmuyorlar taktik olarak uygula onlara itiraza gerek kalmıyor en güzeli bu bence![]()
bende bir kaç kez itiraz et butonu çıktı ama kabul etmiyolar...
almanya ikinci liginde oynayan varsa ,yılda iki üç kez saha kapatma cezası geliyor.
bence itiraz etme saha kapatmaya kadar gidio olay
itiraz edin ki düşükte olsa bir ihtimal olsun. zaten öyle cezanın artması falan diye bişi yok siz itiraz etseniz de etmeseniz de artıcağı varsa zaten artıo
bende de bir iki futbolcu kırmızı kart görmüştü...
itiraz ettim....bi futbolcuda ceza 2 katına çıktı....
bi futbolcuda da ceza yarıya indi.....