Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı Hangi Takım Kazanır ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

19 95.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Salzburg kazanır

1 5.00%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Salzburg | ŞL 3. Eleme Turu 2. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Fenerbahçe - Salzburg | ŞL 3. Eleme Turu 2. Maç

6 Ağustos Salı 21:45

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ersun Yanal'ın takımın başına gelince kendi oyun sistemini ve oyun felsefesini getirmesini beklerdim ancak hazırlık maçlarında ve oynanan ilk Salzburg maçında Aykut Kocamanın sisteminin ve felsefesinin kötü bir kopyasına şahit olunca, açık olmak gerekirse büyük hayal kırıklığına uğradım. Bence geçen sene Fenerbahçe'nin Avrupa Liginde yarı finale kalmasının yanılgısı içinde, unuttuğu şey ise Fenerbahçe'nin son 10 yılda en berbat lig performanslarından birine sahip olması ve O sistemde kötü futbol oynaması.

Salzburg takım kalitesi olarak kesinlikle Fenerbahçe'ye denk bir takım değil ama oturmuş sistemi ve oyun düzeniyle Fenerbahçe'den daha iyi bir takım. Fenerbahçe elindeki bireysel güçleri kullanıp rahat bir galibiyet alabileceği gibi Salzburg disipliniyle turu geçme şansına sahip. Bu yüzden elenirsek şaşırmam. Yarın Cas'tan ne karar çıkar bilmiyorum ama o karar anına kadar dimdik ayakta durmamız için elenmeden yola devam etmemiz gerekiyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Kazanabileceğimizi düşünüyorum yeter ki Sow ilk 11'de Baroni (Garip ama doğru) 'de en az oyunda olsun. BAŞARILAR FENERBAHÇEM

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin taraftarı önünde rahat bir şekilde, zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum. Hatta skor tahminim 4-1, başarılar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Fenerbahçe tecrübesi ile alacak alırsa. Arkada boşluk bırakmaz yine yavaş bi oyun oynar. Mane'ye dikkat.

Acı ama Meireles ve Emre'yi gördükten sonra ilk kez Baroni'nin oyunda olmasını istiyorum.

Başarılar Fenerbahçe'm.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Sıkıcı bir maç bekliyorum,1-0 skor tahminim

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

1-0 gibi bir skor ile bitmesi bana göre imkansız olan bir maçtır.

Salzburg'un kesinlikle gol bulacağından eminim bu yüzden goller atmalıyız diye düşünüyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Selçuk Yula'nın kaybı yerli oyuncuları mutlaka etkileyecektir, duygusal bir patlama olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Selçuk Yula'nın kaybı yerli oyuncuları mutlaka etkileyecektir, duygusal bir patlama olabilir.
    Öyle bir şey bizde yok merak etme. Yani çoğu kez şahit oldum, Özellikle son senelerde defalarca haksızlığa uğramalarına rağmen çıkıp bunun cevabını sahada verirler dedim ama bu konularda biraz fazla profesyoneller.
    ...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Öyle bir şey bizde yok merak etme. Yani çoğu kez şahit oldum, Özellikle son senelerde defalarca haksızlığa uğramalarına rağmen çıkıp bunun cevabını sahada verirler dedim ama bu konularda biraz fazla profesyoneller.
    Emre'yi izliyorum şuan çok üzgün; ama ne olacak bilmiyorum. Haklısın daha önce gösteremediler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Emre'yi izliyorum şuan çok üzgün; ama ne olacak bilmiyorum. Haklısın daha önce gösteremediler.
    Hepimiz üzgünüz şahsen lise yıllarımdam sürekli onun yazılarını takip eder, yorumlama yeteneğimi onun bakış açısından da pay ederek çıkarmaya çalışırdım, iyi bir futbolcu olduğu kadar iyi bir yorum kabiliyeti de vardı, Mesela Rıdvan gibi objektif görüneyim diye çabalamaz ne gerekiyorsa açık açık onu konuşurdu. Ama işte Fenerbahçe hırslı futbolcu yok, Hırslı bir oyuncu topluluğu olsa eminim bu durumlardan oldukça etkilenir ve ona göre oynarlardı. Tek isteğim ilk maçtaki gibi çaresiz bir Fenerbahçe'yi bugün görmeyelim.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mac hangi kanalda
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006

Maç d-smartta internette ucuz olur diye satın alayım dedim 135 TL fiyat biçmişler, aylık üyelik 45 TL daha ucuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

d-smartta değil mi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

RB Salzburg ilk 11'imiz: Volkan, Mehmet Topuz, Yobo, Alves, Kadlec, Meireles, Mehmet Topal, Cristian, Kuyt, Sow, Webo
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

8 yabancıyla çıkmış Fenerbahçe enteresan.Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu aynı sistem aynı oyun anlayışı ve aynı mantıkla oynayacaksak niye Aykut hocayı yolladık ? Harıl harıl forvet arıyolar, Fenerbahçe'nin ihtiyacı forvet değil ki şu sistemde kilit oyuncu olan Ofansif Orta Saha oyuncusu (Cristianla zorlamaya çalıştığımız pozisyon) Bir takımın en kilit pozisyonunda Cristian varsa ötesi ne ? Galatasaraylılar Aykut hoca gittikten sonra üzülüyordu ama onlar için daha iyi bir senaryo olamazdı.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Baroni varsa sorun yok yenecez

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İlerleyen zamanlarda belki oyun olarak bir değişime girebilir Fenerbahçe ancak Baroni'nin oynuyor olması beni kıllandırdı şahsen,normal bir teknik adam Baroni gibi bir oyuncuyu Fenerbahçe gibi bir takımda bırak ilk 11 oynatmayı,kadroda bile tutmaz.Antrenmanda mı çok çalışıyor da maç gelince yatıyor anlamıyorum ki.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yahu aynı sistem aynı oyun anlayışı ve aynı mantıkla oynayacaksak niye Aykut hocayı yolladık ? Harıl harıl forvet arıyolar, Fenerbahçe'nin ihtiyacı forvet değil ki şu sistemde kilit oyuncu olan Ofansif Orta Saha oyuncusu (Cristianla zorlamaya çalıştığımız pozisyon) Bir takımın en kilit pozisyonunda Cristian varsa ötesi ne ? Galatasaraylılar Aykut hoca gittikten sonra üzülüyordu ama onlar için daha iyi bir senaryo olamazdı.
    Nasıl forvet değil yedek kulübesine bak bi istersen ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    8 yabancıyla çıkmış Fenerbahçe enteresan.Başarılar.
    Enterasan olan nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Nasıl forvet değil yedek kulübesine bak bi istersen ?
    Sahada 2 kanatlı sistem var ama oynayan 2 oyuncunun kanat oynamakla uzaktan yakından alakası yok bildiğin forvet oyuncuları, Yazıktır günahtır Sow gibi bir adamı kanat oynatıyoruz, Sow ve Kuyt'tın adam eksiltebilme, orta açabilme kapasiteleri oldukça sınırlı. Elde Stoch ve Krasiç var ama piyasada yok. Stoch hazırlık maçlarında çok çok iyiydi birden ne oldu da kesik yedi. Yedeklere bakıyorsun, Mert,Hasan Ali,Alper,Salih,Selçuk,Caner,Bekir Fenerbahçe'de şuan plansızlık içinde plansızlığın Allah'ı var. Bu kadar kötü yönetilen bir futbol takımı organizesi olamaz. Kızıyorum çünkü biz hiç ders almıyoruz, almayız da.
    ...

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Yedik golü geçmiş olsun...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bu kadar kolay gol yendiği nerde görülmüş ya vallaha kanser eder bu takım beni

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Gol Meireles koçum benim

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

avatarımda boşuna meireles yok muhteşem bir gol

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Meireles'in dizi döndü sanki,bana öyle geldi.Bende o tarz bir şekilde sakatlanmıştım 2-3 ay top oynayamadım.İnşallah önemli değildi Meireles'in durumu.

Edit:

Golü şimdi gördüm,baya efsane bir gol atmış.

Meireles'de iyiymiş,bir şeyi yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Gol Moussa SOW !!!

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri