Ersun Yanal'ın takımın başına gelince kendi oyun sistemini ve oyun felsefesini getirmesini beklerdim ancak hazırlık maçlarında ve oynanan ilk Salzburg maçında Aykut Kocamanın sisteminin ve felsefesinin kötü bir kopyasına şahit olunca, açık olmak gerekirse büyük hayal kırıklığına uğradım. Bence geçen sene Fenerbahçe'nin Avrupa Liginde yarı finale kalmasının yanılgısı içinde, unuttuğu şey ise Fenerbahçe'nin son 10 yılda en berbat lig performanslarından birine sahip olması ve O sistemde kötü futbol oynaması.
Salzburg takım kalitesi olarak kesinlikle Fenerbahçe'ye denk bir takım değil ama oturmuş sistemi ve oyun düzeniyle Fenerbahçe'den daha iyi bir takım. Fenerbahçe elindeki bireysel güçleri kullanıp rahat bir galibiyet alabileceği gibi Salzburg disipliniyle turu geçme şansına sahip. Bu yüzden elenirsek şaşırmam. Yarın Cas'tan ne karar çıkar bilmiyorum ama o karar anına kadar dimdik ayakta durmamız için elenmeden yola devam etmemiz gerekiyor.
...
Kazanabileceğimizi düşünüyorum yeter ki Sow ilk 11'de Baroni (Garip ama doğru) 'de en az oyunda olsun. BAŞARILAR FENERBAHÇEM
Fenerbahçe'nin taraftarı önünde rahat bir şekilde, zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum. Hatta skor tahminim 4-1, başarılar.
Canım FEDA olsun sana !
Fenerbahçe tecrübesi ile alacak alırsa. Arkada boşluk bırakmaz yine yavaş bi oyun oynar. Mane'ye dikkat.
Acı ama Meireles ve Emre'yi gördükten sonra ilk kez Baroni'nin oyunda olmasını istiyorum.
Başarılar Fenerbahçe'm.
Sıkıcı bir maç bekliyorum,1-0 skor tahminim
1-0 gibi bir skor ile bitmesi bana göre imkansız olan bir maçtır.
Salzburg'un kesinlikle gol bulacağından eminim bu yüzden goller atmalıyız diye düşünüyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Selçuk Yula'nın kaybı yerli oyuncuları mutlaka etkileyecektir, duygusal bir patlama olabilir.
...
Hepimiz üzgünüz şahsen lise yıllarımdam sürekli onun yazılarını takip eder, yorumlama yeteneğimi onun bakış açısından da pay ederek çıkarmaya çalışırdım, iyi bir futbolcu olduğu kadar iyi bir yorum kabiliyeti de vardı, Mesela Rıdvan gibi objektif görüneyim diye çabalamaz ne gerekiyorsa açık açık onu konuşurdu. Ama işte Fenerbahçe hırslı futbolcu yok, Hırslı bir oyuncu topluluğu olsa eminim bu durumlardan oldukça etkilenir ve ona göre oynarlardı. Tek isteğim ilk maçtaki gibi çaresiz bir Fenerbahçe'yi bugün görmeyelim.
...
Mac hangi kanalda
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Maç d-smartta internette ucuz olur diye satın alayım dedim 135 TL fiyat biçmişler, aylık üyelik 45 TL daha ucuz.
d-smartta değil mi
RB Salzburg ilk 11'imiz: Volkan, Mehmet Topuz, Yobo, Alves, Kadlec, Meireles, Mehmet Topal, Cristian, Kuyt, Sow, Webo
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
8 yabancıyla çıkmış Fenerbahçe enteresan.Başarılar.
Yahu aynı sistem aynı oyun anlayışı ve aynı mantıkla oynayacaksak niye Aykut hocayı yolladık ? Harıl harıl forvet arıyolar, Fenerbahçe'nin ihtiyacı forvet değil ki şu sistemde kilit oyuncu olan Ofansif Orta Saha oyuncusu (Cristianla zorlamaya çalıştığımız pozisyon) Bir takımın en kilit pozisyonunda Cristian varsa ötesi ne ? Galatasaraylılar Aykut hoca gittikten sonra üzülüyordu ama onlar için daha iyi bir senaryo olamazdı.
...
Baroni varsa sorun yok yenecez
İlerleyen zamanlarda belki oyun olarak bir değişime girebilir Fenerbahçe ancak Baroni'nin oynuyor olması beni kıllandırdı şahsen,normal bir teknik adam Baroni gibi bir oyuncuyu Fenerbahçe gibi bir takımda bırak ilk 11 oynatmayı,kadroda bile tutmaz.Antrenmanda mı çok çalışıyor da maç gelince yatıyor anlamıyorum ki.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sahada 2 kanatlı sistem var ama oynayan 2 oyuncunun kanat oynamakla uzaktan yakından alakası yok bildiğin forvet oyuncuları, Yazıktır günahtır Sow gibi bir adamı kanat oynatıyoruz, Sow ve Kuyt'tın adam eksiltebilme, orta açabilme kapasiteleri oldukça sınırlı. Elde Stoch ve Krasiç var ama piyasada yok. Stoch hazırlık maçlarında çok çok iyiydi birden ne oldu da kesik yedi. Yedeklere bakıyorsun, Mert,Hasan Ali,Alper,Salih,Selçuk,Caner,Bekir Fenerbahçe'de şuan plansızlık içinde plansızlığın Allah'ı var. Bu kadar kötü yönetilen bir futbol takımı organizesi olamaz. Kızıyorum çünkü biz hiç ders almıyoruz, almayız da.
...
Yedik golü geçmiş olsun...
Bu kadar kolay gol yendiği nerde görülmüş ya vallaha kanser eder bu takım beni
Gol Meireles koçum benim
avatarımda boşuna meireles yokmuhteşem bir gol
Meireles'in dizi döndü sanki,bana öyle geldi.Bende o tarz bir şekilde sakatlanmıştım 2-3 ay top oynayamadım.İnşallah önemli değildi Meireles'in durumu.
Edit:
Golü şimdi gördüm,baya efsane bir gol atmış.
Meireles'de iyiymiş,bir şeyi yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gol Moussa SOW !!!