Bu benim ilk kariyerim olucak eğer hatalarım olursa anlayış gösterin
seçtiğim takım ''Aberdeen fc'' iskoçya ligindeki bu takım çok köklü bir kulüp ama şimdi eskisi kadar iyi değil bu kulüp en iyi zamanlarını sir alex fergusen ile geçirmiş hemde sir alex fergusenun ilk takımıdır efsaneyi canlandırmak için buraya geldik
gördüğünüz gibi takım büyük borçta buna rağmen iyi kadrosu var medya bizden 2. olmamızı istiyor benimde hedefim zaten bu ilk sene celtic geçebileceğimize inanmıyorum rangers düştükten sonra buralar onlara kaldı zannediyorlar ama onların feronomisine son vereceğimize inanıyorum.
mali durum pek iyi değil ilk seneler bu borcu kapatmamız lazım
gördüğünüz gibi pek bütçemizde yok maaşında zaten nerdeyse hepsi kullanılıyor oyuncu satmaya bakıcam yerine gençleri monte edeceğiz
gördüğünüz gibi kadro baya potansiyelli ama çok garip oyuncular var, yapacak transfer çok, paramız az, buda garip oyunculardan biri hem sağ bek,hem forvetde oynuyor gördüğünüz gibi hemen satmışım zaten oyuncuyu oyunda birazcık ilerlerim ama daha lig başlamadı transfer döneminin başındayım bu dönem fazla vakit geçirdiğim için birazcık ilerleyim dedim ama daha bi oyuncu alamadık bütçe yaratıyorum daha.
buda bizim kupa tarihimiz eskisi gibi kupa kazanmak için uğraşacağız
Kuralları okudum kabul ediyorum.