Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Tarih Sadece Kazananları Hatırlar // 1.sezon

Default Tarih Sadece Kazananları Hatırlar // 1.sezon

Bu benim ilk kariyerim olucak eğer hatalarım olursa anlayış gösterin

seçtiğim takım ''Aberdeen fc'' iskoçya ligindeki bu takım çok köklü bir kulüp ama şimdi eskisi kadar iyi değil bu kulüp en iyi zamanlarını sir alex fergusen ile geçirmiş hemde sir alex fergusenun ilk takımıdır efsaneyi canlandırmak için buraya geldik

gördüğünüz gibi takım büyük borçta buna rağmen iyi kadrosu var medya bizden 2. olmamızı istiyor benimde hedefim zaten bu ilk sene celtic geçebileceğimize inanmıyorum rangers düştükten sonra buralar onlara kaldı zannediyorlar ama onların feronomisine son vereceğimize inanıyorum.

mali durum pek iyi değil ilk seneler bu borcu kapatmamız lazım

gördüğünüz gibi pek bütçemizde yok maaşında zaten nerdeyse hepsi kullanılıyor oyuncu satmaya bakıcam yerine gençleri monte edeceğiz

gördüğünüz gibi kadro baya potansiyelli ama çok garip oyuncular var, yapacak transfer çok, paramız az, buda garip oyunculardan biri hem sağ bek,hem forvetde oynuyor gördüğünüz gibi hemen satmışım zaten oyuncuyu oyunda birazcık ilerlerim ama daha lig başlamadı transfer döneminin başındayım bu dönem fazla vakit geçirdiğim için birazcık ilerleyim dedim ama daha bi oyuncu alamadık bütçe yaratıyorum daha.

buda bizim kupa tarihimiz eskisi gibi kupa kazanmak için uğraşacağız

Kuralları okudum kabul ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Başarılar , yazıyı ortalarsan göze daha hoş gelir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar.

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by karayer View Post
    Başarılar
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Başarılar , yazıyı ortalarsan göze daha hoş gelir
    Quote Originally Posted by Legendary View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Başarılar
    sağolun arkadaşlar

kombine sayısı açıklandı hedef 7300 ilk sezon için iyi

hazırlık maçlarımız tamamlandı çok iyi top oynuyoruz ama son vuruşlar çok kötü mallorca dışında diğer rakiplerimize oyunu kabul ettirdik ama bitiricilik sorunu var son maçta forvertler formundaydı 3 tane attık zaten forvetlerim genç geliştikleri zaman bunu aşıcaklar

yeni transferimiz andy drury genç oyuncuları getiremeyince bizde tecrübeli birini getirdik kadro zaten lig için yeterli baya genç oyuncu var fazla transfer yapmıcaz

bu sezon bu taktikle mücadele edeceğiz yedek taktik olarak ise 5-3-2 kanatsız sistemle oynuyacağız

[URL=http://imgur.com/CHRbiqP][/

Tecrübeli Oyuncuyu Bedelsiz Olarak Kadromuza Kattık.Pek fazla oynatmıcam sadce rotasyon ve orta sahada sıkıntı olursa oynatıcam zaten oyuncuyu tutoring yaptırmak için aldım

Talking

Kupada kolay rakip geldi rahatlıkla geçeriz turu.

1.hafta

rakip bir kere bile kaleye gelemedi biz çok fırsat yakaladık ama bir türlü son vuruşu yapamadık forvet 16 yaşında bebe olunca böyle oluyor

2.hafta

ilk yarı çok güzel oynadık celtic sadece 1 önemli pozisyon bulmuştu bu arada bizde kaçırmaya devam ediyorduk 2.yarı celtic öyle bile oynadıki heralde maç 5-1 bitecek falan zannetim sonra kaleci efsane kurtarışlar yapmaya başladı ama en sonunda oda tükendi yedi golü

3.hafta

bu maç nasıl oldu anlamadım 2-0 öndeydik karşı takımın Teknik.D. vine diye bi adam aldı 2 kere aynı posizyonla golü yedik insan hatalarında ders almazmı ya şu son vruşlarda düzeltmemiz lazım yoksa işler kötüye gidebilir ama ilk 3hafta ligin en iyi 3 takımıyla oynadık sonraki maçlarda önümüz açılır

kiralık olarak aldığımız oyuncu orta sahaya rotasyon gereği alındı

buda transfer geçmişimiz mali durum kötü olduğu için çoğu oyuncuyu ya sattık ya da kiraladık

4.hafta
    [URL=http://imgur.com/duJNMFw][/URL

yorum yok

2.tur

üstüne bide 2.ligdeki takımdan fark ye as kadromuzla çıkmıştık fark atarız moral kazanırız diye çıktık tam tersi oldu

5.hafta

sonunda patladık ama biraz taktik değişiklerle çıktım yoksa yine yenilirdik dizilişi hiç değiştirmedim biz normalde çok topa sahip olduğumuz için bundan yararlanmak istedim tempoyu yavaşa çektim yavaş tempo iyi pas bunları getirdi üstelik bizim 16 yaşındaki bebemiz 3gol 1 asist yaptı

son maçta okadar iyi oynadıki takım haftanın takımına 8 oyuncu soktuk

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Aberdeen, yeni kariyerimde yenildiğim tek takımdır(Resmi maçlarda) İmzamdan konuya bakabilirsin.
    Rangers Premier Lige geri dönene kadar Celtic ve Hearts ile kapışırsın gibi geliyor bana.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Aberdeen, yeni kariyerimde yenildiğim tek takımdır(Resmi maçlarda) İmzamdan konuya bakabilirsin.
    Rangers Premier Lige geri dönene kadar Celtic ve Hearts ile kapışırsın gibi geliyor bana.
    banada öyle geliyor ilk sezonlar Celtic ve Hearts beni zorluyacak rangers premiert lige çok çabuk geri dönüyor

6.hafta

maçtan önce as kalecim sakatlandı adamlar kaleye iki kere geldiler ikiside gol oldu bizim yedek kaleci kova kaleci çıktı gele gideni içeriye alıyo resmen rakibi ezdik 2 tane top direkten döndü her zaman haksız olan fmde kazanıyo

7.hafta

istatikler onlar daha iyi oynadı diye gösteri olabilir ama biz daha etkiliydik geriye çekilip oyun kurmalarına izin verdik kontra atağa geçtik yine 1 tane direğe çarptı topumuz bu maçta 5-3-2 taktiğini ilk kez denedim bir posizyon bile vermedik

şuanda kötü durumda olduğumuzu biliyorum ama takım daha yeni ısınıyo bir kaç maç sonra seri galibiyetler alırız

rangers ile celtic kupada karşılaşmışlar bu iki takım hep bir şekilde buluşuyo

8.hafta

topla oynama oranlarına baksanıza taktiğim çok işe yarıyor barceleno gibi oynuyoruz bizim 16'lık bebe yine 3gol attı geleceği çok parlak

ayın oyuncusu benim süper defansım anderson aldı 2. ise benim 16'lık velet (çaktırmayın 17 yaşına girmiş)

ayın genç oyuncusu bizim artık 17 yaşına girmiş olan velet seçildi

ayın menajerinde 3. oluyorum

9.hafta

bütün hayallerimiz son dakika golü ile yıkıldı

gördüğünüz gibi anca hile ile kazanırlar

10.hafta

yine patladık ligin sonuncusuna benden bu gecelik bu kadar puan durumunu paylaşıp yatıyorum

adamları yenince tek.d. kovuldu şimdi üzüldüm ha

buda puan durumu

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

En azından avrupa için ilk 4 ten kopmamamız lazım, şuanda biraz yalpalıyarak gidiyoruz. En kısa zamanda galibiyet serilerine başlaman lazım.

birde bizim 17'lik velet gol krallığında baya gol atmış

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri