Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Düştük Avrupa Yollarına, Taraftarımız Yanımızda | Fenerbahçe [1.Sezon]

Hybrid View

Default Düştük Avrupa Yollarına, Taraftarımız Yanımızda | Fenerbahçe [1.Sezon]

Logomuz

Stadımız; Şükrü Saracoğlu Stadyumu

Başkanımız; Aziz Yıldırım

Kadromuz

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Açıklandı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü resmi siteden açıklandı. Herkes bu ismin Ersun Yanal olmasını bekliyordu. Ancak resmi sitede Umut Arda ismini gören taraftarlar şaşırdı. Göreve getirildiği resmi sitede yayınlandıktan sonra basının karşısına geçen Umut Arda, "Taraftarlarımız hiç endişelenmesin, bir çoğu benim ismimi ilk kez duymuş olabilirler ancak önümüzdeki sezon ofansif ve topa daha fazla sahip olan bir Fenerbahçe izleyeceklerine dair onlara söz veriyorum. Onların da desteğiyle bu sene lig şampiyonu olabileceğimize inanıyorum." dedi.

Hedeflerimiz;

- Topa sahip olan ve daima hücumu düşünen bir oyun oynatmak,
    - Takımın yaş ortalamasını kademeli olarak düşürüp daha genç bir takım oluşturmak,
    - Avrupa'da en azından çeyrek final oynamak,
    - Ligde de şampiyon olmaktır.

Kullandığım Veritabanı: 13.3.3
    Kullandığım Transfer Güncellemesi: FMKolik'13 Fix v2

Kuralları okudum, kabul ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylandı, başarılar..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar uzun soluklu olur inş

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Başarılar...

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Hocam Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Onaylandı, başarılar..
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Başarılar uzun soluklu olur inş
    Diğerinde Avrupa olmadığından güncellemeli açmak için kapatmıştım ama bunu ne olursa olsun devam ettiririm diye düşünüyorum

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Başarılar...
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Hocam Başarılar
    Teşekkürler hocam

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Başarılar...
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Başarılar
    Teşekkürler
    Last edited by Umut Arda : 22.Temmuz.2013 at 22:09

Fenerbahçe'nin Yeni Personelleri Tanıtıldı

Zeki Murat Göle, Dolu Arslan, Umut Şahin, Turgay Altay ve Barış Karakoç ile yolların ayrılmasının ardından Fenerbahçe'de personel arayışı başlamıştı. Kısa bir süre önce bu arayış sona erdi ve yeni personeller açıklandı.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Yeni personellerin özellikleri çok iyi , transferleri de bekliyoruz hocam

Yeni personellerin özellikleri çok iyi , transferleri de bekliyoruz hocam
    Transferleri yaptım bugün yayınlarım hocam

Başarılar dilerim,umarım bütün hedeflerine ulaşırsın.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar...

Quote Originally Posted by JawNento View Post
    Başarılar dilerim,umarım bütün hedeflerine ulaşırsın.
    Teşekkürler, zor olacak ama ulaşırım umarım.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Başarılar...
    Teşekkürler

Veysel Sarı Fenerbahçe'de

Fenerbahçe uzun zamandır aradığı yedek sağ bekini buldu. Veysel Sarı ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. Yapılan açıklamaya göre eski kulübü Eskişehirspor'a 500 bin euro peşin, 1,5 milyon euro 36 ay taksitle olmak üzere toplam 2 milyon euro ödenecek.

Antrenmanda Sakatlanan Mehmet Topal'dan Kötü Haber Geldi

Manchester United'ın Genç Yeteneği Will Keane Fenerbahçe'de

Kadroyu gençleştirmek isteyen Umut Arda 19 yaşındaki Will Keane'i Fenerbahçe'ye getirdi. Yapılan açıklamaya göre oyuncunun eski kulübü Manchester United'a 750 bin euro peşin olarak ödenecek.

Toby Alderweireld ile 5 Yıllık Sözleşme İmzalandı

Fenerbahçe defansa bir takviye daha yaptı. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Ajax'a 1 milyon euro peşin, 3,1 milyon euro 36 ay taksitle olmak üzere toplam 4,1 milyon euro ödenecek.

Fenerbahçe İlk Hazırlık Maçını Kaybetti

Grozny Akhmat-Arena'da ilk hazırlık maçını Terek ile yapan Fenerbahçe mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Maç hakkında küçük bir yorumda bulunan Umut Arda, "Bu maç çok önemli değildi ancak oyuncularımın daha zor karşılaşmalar için çok çalışmaları gerektiğini anladım. Oyun olarak üstündük ama yeteri kadar iyi değildik ve kaybettik." dedi.

Bir Sakatlık Daha

Belçikalı Yıldız Nacer Chadli Fenerbahçe'de

Kulüpten yapılan açıklamaya göre oyuncunun eski kulübü Twente'ye 1 milyon euro peşin, 3,5 milyon euro 36 ay taksitle olmak üzere toplam 4,5 milyon euro ödenecek.

Last edited by Umut Arda : 23.Temmuz.2013 at 01:02

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Transferler iyi hazırlık maçlarını önemseme

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Transferler güzel ama bu kadar yabancıyı napacaksın

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Transferler iyi hazırlık maçlarını önemseme
    hazırlık maçları hep kötü oluyor benim kariyerlerde ya sonra toparlanırız umarım

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Transferler güzel ama bu kadar yabancıyı napacaksın
    bu sene şampiyonlar ligi'nde iyi birşey yapalım da seneye yollarım zaten hepsini bir de ilk sene yeni gelenler yollanmıyor

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Transferleri beğendim , kadron da geniş sakatlıkları da bahane edemezsin şampiyonluk bekliyoruz hocam

Aynen şu ilk seneyi kazasız belasız atlat (şampiyon ol) bi dahaki transfer döneminde takıma çeki düzen verirsin..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar Alderweireld transferi harika olmuş. Yobo'yu yollarsan iyi olur. Malum yabancı kontenjanı

Transferleri beğendim , kadron da geniş sakatlıkları da bahane edemezsin şampiyonluk bekliyoruz hocam

Aynen şu ilk seneyi kazasız belasız atlat (şampiyon ol) bi dahaki transfer döneminde takıma çeki düzen verirsin..
    şampiyon oluruz hocam umarım , olamazsam da bahane bulurum 10 kişi yabancı sınırı yokken bu sene kadro geniş olsun ve yabancılarım dursun da seneye sansasyonel transfer yaparız hocam

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılar Alderweireld transferi harika olmuş. Yobo'yu yollarsan iyi olur. Malum yabancı kontenjanı
    teşekkürler hocam önceki kariyerimde Douglas'ı almıştım, biraz farklı olsun diye bu kez Alderweireld'ı aldım Yobo'yu bu sene satmayı düşünmüyorum, seneye yollarım

Fenerbahçe Rakibini Gole Boğdu

İkinci hazırlık maçında Samobor Gradski'de Samobor ile kabbrşılaşan Fenerbahçe rakibini 6-0 ile geçti. Maçtan sonra küçük bir röportaj veren Umut Arda, "Oyuncularım gerçekten çok iyi oynadılar, bu sadece bir hazırlık maçı ancak eğer böyle performans sergilemeye devam ederlerse bu sezon çok güzel geçecek diyebilirim." dedi. Ayrıca basın mensuplarının Will Keane hakkında olan sorusunu yanıtlayan Umut Arda, "Keane bugün mükemmeldi, onun gollerini gerçekten keyifle izledim." dedi.

Fenerbahçe'den Şanslı Galibiyet

Berlin Stadion An der Alten Försterei'da Barış Özbek'li Union Berlin ile karşılaşan Fenerbahçe şanslı bir şekilde rakibini 2-1'lik skorla geçti. Umut Arda maçtan memnun olmadığını bir daha böyle bir performans görmek istemediğini söyledi.

Jem Karacan Fenerbahçe'de

Jem Karacan, Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe, Reading'e 1 milyon euro peşin, 5 milyon euro 30 ay taksitle olmak üzere toplam 6 milyon euro ödeyecek. Bazı taraftarlara pahalı gelen bu transfer taraftarlar arasında fikir ayrılığına yol açmış gibi görünüyor.

Fenerbahçe'nin Rakibi Belli Oldu

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Romanya ekibi Vaslui ile karşılaşacak. İlk maç Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi Başladı

3. Ön Eleme Turu 1. Ayak

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nun ilk ayağında evinde Romanya ekibi Vaslui ile karşılaştı. Fenerbahçe maç boyunca üstün oynamasına rağmen gol atamadı ve Vaslui ile golsüz berabere kaldı. Umut Arda maç hakkında, "İyi oynamamıza rağmen kazanamadık ama rövanş maçını alıp bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum." dedi.

Mehmet Topal Takımla Birlikte Çalışmalara Başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi Devam Ediyor

3. Ön Eleme Turu 2. Ayak

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nun ikinci ayağında deplasmanda Vaslui'yi 3-0'lık skorla geçti ve Play-Off Turu'na yükseldi. Umut Arda'nın skordan memnun olduğu gözlerden kaçmadı.

Gökhan Gönül'ün Durumu Ciddi Değil

TFF Süper Kupa

Fenerbahçe Süper Kupa'yı Aldı!

Erzurum Kazım Karabekir Staduyumu'nda Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray çok rahat geçti. Umut Arda maçı bu kadar rahat bir şekilde kazanacaklarını düşünmediklerini ve çok mutlu olduklarını söyledi.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Tebrikler hocam Vaslui'yi geçmişsin ama en önemlisi Cimbom'u farklı yenip Süper Kupa'yı almışsın

ŞL'de Play-Off'ta hangi takım geldi ??

Tebrikler hocam Vaslui'yi geçmişsin ama en önemlisi Cimbom'u farklı yenip Süper Kupa'yı almışsın

ŞL'de Play-Off'ta hangi takım geldi ??
    Hocam uzun zamandır güncelleme yapamadım, öğleden sonra yaparım muhtemelen O kadar kolay yenmeyi beklemiyordum ama iyi oldu

Jem, Veysel ve bir nebze Keane anlaşılabilir de; o bölgede ligi iyi derecede götürecek oyuncuların varken onları satmadan yerlerine yabancı oyuncu alman bence transferin stratijinin yanlış olduğunu gösteriyor. tabi bu benim fikrim seneye yabancı sınırı gelecek çünkü. umarım başarılı olursun.

Quote Originally Posted by YakoRYV View Post
    Jem, Veysel ve bir nebze Keane anlaşılabilir de; o bölgede ligi iyi derecede götürecek oyuncuların varken onları satmadan yerlerine yabancı oyuncu alman bence transferin stratijinin yanlış olduğunu gösteriyor. tabi bu benim fikrim seneye yabancı sınırı gelecek çünkü. umarım başarılı olursun.
    öncelikle teşekkürler geçen kariyerlerimde kadro genişliğim az olduğundan çok sıkıntı çekmiştim o yüzden satmadım kimseyi hem stoch gönderilemiyor zaten, chadli de ondan çok daha iyi, yabancı sınırı için de seneye zaten çoğunu yollamayı düşünüyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar. O kadar transfere gerek yoktu bence ama sen bilirsin.

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Başarılar. O kadar transfere gerek yoktu bence ama sen bilirsin.
    Teşekkürler, şimdi baktım da kadro fazla geniş olmuş bence jem hariç hepsi yerinde transferlerin

Sıradaki Rakibimiz: Lille

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Play-Off aşamasında Fransız temsilcisi Lille ile karşılaşacak. İlk maç deplasmanda yapılacak.

Mehmet Topal Sakatlandı

Spor Toto Süper Lig Başladı

1.Hafta;

Bir Maçta İki Sakatlık

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Lille'i geçeriz fakat sakatlıklar çok can yakmış.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri