Yeni kariyerimizde aslında önceliğim Milli Takımdı ancak maçlar arası uzun olması sebebi ile bu arayı boş geçiremezdim.
Konyaspordaki asıl hedefim genç oyuncuları milli takıma alıştırmak olacak, kulüp bazında da bir kaç planım mevcut..
Konyaspor kadrosunda 3 adet yabancı oyuncu mevcut. 2 tanesi kiralık olarak takımdalar, bunlardan kurtulmak ve takımı tamamen Türk yapmak da istiyorum.
Hedefimiz hem oyuncu gözlemlemek, hem de ligde kalmak olacak. Milli takım arasını değerlendirmemiz ve olabildiğince oyuncu gözlemlememiz gerekli.
Biraz da U21'den bahsedelim, U21'in elemelerde 2 maçı kalmış. Fikstürümüzde ilk olarak Ukrayna ile hazırlık maçı mevcut bu maç benim takıma merhaba maçım olacak.
U21'de hedefler çok büyük, olabildiğince büyük başarılar istiyorum.
Ne demiştik ; Önümüzdeki 2 eleme maçını kazanmak zorundayız, şuan 2. durumdayız ve lider Ermenistan ile maçımız var.
Aramızdaki puan farkı 2 kazanırsak lider oluruz, gruptan lider çıkmak ilk hedefimiz tabii ki de.
Çok sağlam ve istikrarlı bir U21 oluşturacağım, Milli takımlar bazında iyi bir milli takımı hak ediyoruz.