Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

5 50.00%
  • Berabere biter

1 10.00%
  • Karabükspor kazanır

4 40.00%
1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Trabzonspor - Karabükspor | STSL 4. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Trabzonspor - Karabükspor | STSL 4. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Karabükspor'un deplasmanda tek farkla kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tolunay hoca intikamini alir

Daha adamla konusmadan medya uzerinden gonderdik dediler adami.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Geçen sene Karabük bize karşı deplasmanda ilk kez kazanmıştı. Umarım bu maçıda vermeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

trabzonu sanslı görmüyorum bu macta berabere yada karabük kazanır..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Karabükspor kazanacaktır.Skor tahminim 2-1.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Trabzon ilk golü yediği zaman çok fena bir şekilde dağılıyor. Bu maçta geriye düşerlerse biraz zor çevirirler. Hocanın Aykut sevdasından vazgeçmesi lazım. Zokora, Colman, Adrian üçlüsü ideal. Olmadı Colman yerine Soner'i oynatsın. Yani Aykut'ta ne buluyor anlamıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Trabzon ilk golü yediği zaman çok fena bir şekilde dağılıyor. Bu maçta geriye düşerlerse biraz zor çevirirler. Hocanın Aykut sevdasından vazgeçmesi lazım. Zokora, Colman, Adrian üçlüsü ideal. Olmadı Colman yerine Soner'i oynatsın. Yani Aykut'ta ne buluyor anlamıyorum.
    Bana göre de Aykut üzerinde ısrar etmemiz gereken bir isim. Bu sezon ki Colman ve Zokora'dan çok çok daha faydalı bir performans sergiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İlk 11'imiz: Onur, Zeki, Aykut Demir, Mustafa, Olcan, Zokora, Aykut Akgün, Adrian, Yusuf, Malouda, Henrique

Maç 11'i buymuş. Yine 2 ön libero ile oynuyoruz. Sanki ilerde Ronaldo-Messi falan varda arkaya sağlama alalımda nasısla atarız diye oynuyoruz. Arkadaş koy şu Soner'i şu takıma oynuyor adam işte ne güzel.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Giray sakatlık veya cezadan dolayı yok galiba Trabzonspor gibi şampiyonluk hedefleyen takımın yedek stoperi Mustafa Yumlu, as sol beki Olcan olmamalı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu Aykut'ta aşırı derecede ısrarlı MRA.Soner'i ben çok beğeniyorum yazık ediyor adama MRA.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir mahalle maçı edasıyla 35.dakikaya giriyoruz sayın izleyemeyiicler..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Arkanıza yasalanıp uyuyabilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Takimin en iyisi gecen senenin PTT ligi oyuncusu Yusuf. Takimi ileriye tasimaya calisan, rakibi gecebilen, orta yapan ve sut ceken . Digerleri birsey yapacak gibi degil

Umarim MRA Volkani oyuna alip iyice moralimi bozmaz

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bence MRA'ya biraz zaman tanınmalı. Çok insan gerçekten, yanlış anlamayın başka bir başkanla çalışmalıydı bence

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

neyseki kazandık. Ama hala oyun kötü. Bide umarım hoca şu 2 ön libero işinden vazgecer.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aykut cikti Colman girdi ve ikili on liberoya Colman eklendi. Tabi Colman daha ofansif oynuyor ama bugunki oyununuda herzaman oynamaz.

Colman girdikten sonra pas trafigimiz duzeldi. Kisa paslar dikine gidebildik.

Bugunun kazanani Yusuf'dur. Bugunki oyunundan sonra yeri iyice saglamlasti. Volkanin 3-4 macta yapmadigini 1 maca sigdirdi. Direkten donen topu gol olsaydi cok daha mutlu olacaktik ama saglik olsun Rumlara atar persembe gunu

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Maçı izlerken geberdim sıkıntıdan.Trabzon çok ağır oynuyodu Karabük ona uydu masal anlatsalar daha geç uykum gelir herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Aykut cikti Colman girdi ve ikili on liberoya Colman eklendi. Tabi Colman daha ofansif oynuyor ama bugunki oyununuda herzaman oynamaz.

Colman girdikten sonra pas trafigimiz duzeldi. Kisa paslar dikine gidebildik.

Bugunun kazanani Yusuf'dur. Bugunki oyunundan sonra yeri iyice saglamlasti. Volkanin 3-4 macta yapmadigini 1 maca sigdirdi. Direkten donen topu gol olsaydi cok daha mutlu olacaktik ama saglik olsun Rumlara atar persembe gunu
    Colman takımı daha iyi taşır ileri. Daha defansif olarak görünmesinide hoca istiyordur. Ben direk orada iki kişi tutmasına sinir oluyorum. Zaten 2 savunmacı var Zokora'da ileri çıkmıyor oraya 4. kişi gereksiz Colman yada Soner'i koyup orta alandaki pas trafiğini elimize almalıyız yoksa ortada iki tane pas atamayan adamla kimseye karşı orta alan üstünlüğü yakalayamazsın.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bana göre de Aykut üzerinde ısrar etmemiz gereken bir isim. Bu sezon ki Colman ve Zokora'dan çok çok daha faydalı bir performans sergiliyor.
    Aynı bizim Necip gibi düz bir oyuncu. Koşuyor, mücadele ediyor ama bu kadar. Ön liberoda oynamasına rağmen kesici özelliği o kadar iyi değil ve kaçak oynuyor. Elinde Colman ve Soner varken Aykut zaman kaybı. Zokora - Colman veya Zokora - Soner daha uygun ikili olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Aynı bizim Necip gibi düz bir oyuncu. Koşuyor, mücadele ediyor ama bu kadar. Ön liberoda oynamasına rağmen kesici özelliği o kadar iyi değil ve kaçak oynuyor. Elinde Colman ve Soner varken Aykut zaman kaybı. Zokora - Colman veya Zokora - Soner daha uygun ikili olur.
    Aykut'un yetenek açısından saydığınız tüm oyuncuların gerisinde olduğunun farkındayım. Yalnız bu sezon başından beri Colman-Zokora-Aykut üçlüsünün genel olarak takıma ne kadar fayda sağladığını ele alırsak bence Aykut diğer ikiliden daha önde. Zokora ve Colman kendi kapasitelerinin %60-70'lerini oynayabilseler Aykut forma yüzü göremez zaten, keşke oynayabilseler işte sıkıntımız bu.

Mesaj Yetkileri