Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fazla konuşalacak bir maç değil.Juventus'un kalitesi ortada evinde zorlanmayan bir ekip yenmemiz zor gibi görünüyor.Bu maçta tek avantajımız yeni hoca olabilir puan alırsak bu sayede olabilir.Mancini umarım en doğru kadroyu sahaya sürer bu maçı da yenilirsek zaten gruptan çıkma şansımız biter bu maçta alınacak 1 puan dahi çok önemli bizim için umarım Torino'dan en az 1 puanla dönebiliriz.
Yeni hocamız.
Rakip yeni hocamızın ülkesi.
Rakipte yeni hocamızdan hazzetmeyen oyuncular var
Rakip geçmişte de türlü rekabetimiz olan bir takım
Rakip son torba takımıyla berabere kaldıgı için bizi içeride yenmek zorunda
Hakem berbat
Bizde bu maçta 6-1'i unutturmak adına herseyi yapacak olan Terim yok
Oyuncular karışık duygular içindeler.
Bu bilgiler ışıgında Juve agır favori. Ama futbol bu tabi ki izleyip göreceğiz. Takımımızı destekleyecegiz.
Bu arada Tevez oynamayabilirmiş en çekindiğim isim forvetteki.Diğer elemanları belki kitleriz ama Tevez daha zor bir isim.
Zor maç olacak Juventus rahat kazanır gibime geliyor
Yine çok gol kaçırıp,fark yeriz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Juve'nin öyle farklı kazanacağını sanmıyorum. 2-1 gibi bir skor çıkarsa şaşırmam; ama mutlak favori, elbette Juventus.
Juventus büyük ihtimal kazanacaktır.Eğer 1 puan alabilirsek süpriz olur.Mancini'nin nasıl bir sistem ve hangi oyuncularla oynayacağını merak ediyorum.İlk 1-2 maç çok fazla değişiklik yapmaz bence ama belli olmaz izleyip görecez.Çok zor da olsa umarım puan çıkartmayı başarabiliriz.
Mancini 4'lü savunmanın önüne 2 ön libero koyup oyunu kitleme yoluna giderek kontra ataklarla etkili olmak isteyecektir, buna uygun olarak hangi oyuncuları seçeceği maçın gidişatını etkiler. Ancak Selçuk-Melo ikilisi oynarsa bu ikilinin daha çok çakılı olarak oynayacağını düşünüyorum. Kanatlarda Bruma ve Amrabat oynarsa hızlı ataklar için ideal olabilir. Mağlubiyet ihtimal geri kalanı için ise mücadele.
...
Aynen katılıyorum.
4lü savunmanın önüne Selcuk ve Melo'yu dikecek ve fazla alan boşaltmamaları konusunda tembihleyecek.
Dediğin gibi kanatlara da Amrabat Bruma seçip içeri katederek oynamalarını söyleyecektir.
Ekstradan ekleyeyim;
Ayrıca Sneijder'i de sürekli topun arkasına geçmesi için uyaracak o şekilde görevlendirecektir.
Drogba'ya da topu tutabildiğin kadar tutmaya çalış diyecektir.
Ayrıca duran topların anlam ve önemi konu başlıklı bir konuşma da mutlaka yapacaktır.
Mancini hep bu konular uzerinde durdu takımlarında.
Gokhan Zan saglıklıysa forma verebilir hiç şaşırmam. Yapılı stoperlere bayılır Mancini![]()
Mancini kontra taktiği yaparsa her türlü götürürüz Bruma-Amrabat fark yaratırlar kanatta forvette de Umut-Drogba denerse güzel olur Burak artık yedekte oturmayı hakediyor yaptıklarıyla.
Fatih Hoca'nın Ayrılışı Mancini'nin Gelişi Çok Karmaşık Bir Hafta Geçirdik. Rize'yi Gene Kabul Ettiğimiz Bir Beraberlikle Geçti İse Yine Farka gideceğimiz Maçları Oynamıştık. Şimdi Mancini'nin Gelişi Oyun Sistemimizi değiştirecektir Kesin Bakalım Görelim. Bu Maçtan Ümidim Yok İyi Mücadele Edelim Yeter.
Bu konuyu benim açmam lazımdı ne ara açtın
Juve'den çok tırsıyorum ben valla :/
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
1 maca gore deger olmaz ama juventus son torino macinda 3. sinif takim havasinda oynadi cok kotuyduler.. bize gelirsek bu tum dunyada aynidir yeni hoca demek ayri motivasyon ayri bir hava demek yenilcegimizi dusunmuyorum en kotu beraberlik aliriz dusuncesindeyim.
tevez yokken kolay kolay gol atamazlar forvetlerinin hepsi birbirinden becerikksiz ki bu nedenden dolayı gol yükünü vidal pogba falan çekiyoonun dışında taş gibi savunmaları var kontra atak falan zor unutun o işi
![]()
Tevez antrenmanlara çıkmamış büyük ihtimalle oynamaz bu maçta.Pogba'dan çok çekiniyorum bende ama Melo var halleder reis.![]()
Giovinco var beyler![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Semih Kaya var bu sefer beyler.![]()
Ne yaparız bilmiyorum ama ankette "Galatasaray kazanır"dan başka bir şey içimden gelmedi. Yeni hocalar ilk maçlarında genellikle olumlu işler çıkarır, sürpriz bir galibiyetle CL'ye devam iddiamızı sürdürmeliyiz.
Screw you guys, I'm goin' home
Normal şartlarda Juventus'un açık ara favori olduğu bir maç.Ama Beşiktaş maçında olduğu gibi biz ne zaman bir maçtan önce kesin yenilecekmiş gibi gösterilsek kazanıyoruz.İddaa'da Galatasaray'ın oranını da görünce tek maç varsa Galatasaray galibiyetine oynayacağım.
3 maç maalesef bende oynayacaktım.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
3 maç nedir yahu.Neyse artık birkaç maç daha aklıma yatarsa oynarım.
Juventus'u yenmek zor sağlam defansları var ama bu sezon ligde çok temposuz oynuyorlar. GS beraberlik alırsa sürpriz olmaz.
Ben herkesin rakibi agır favori gördügü maçlarda bile gs galibiyet alır diye tahmin ettim örnegin beşiktaş maçı, örneğin real maçı. Rize maçında da banko puan kaybedecegimizi tahmin etmiştim. Bu maç, pek şansımız yok. Galatasaraydan ne beklentim ne de umudum var. Kısır bir maç olur, %80 yeniliriz, bruma nın güzel oyununu, Drogbanın güzel paslarını izler zevk alırız![]()
Rakip - Italyan
Mac - Italyada
Galatasarayin yeni teknik adami - Italyan
Galatasaray calkantili bir haftayi geride birakti, medya uzerinden baski var (sms olaylari, ROK, vsss...)
Oyun(onceden oynanan, Real maci ornek), yer ve zaman bence Galatasarayli futbolcularda fazladan bir atesleme yaratacaktir + Mancini kariyerine maglubiyetle basliyacagini dusunmuyorum.
GS berabere kalir
Kuranın çekildiği günden beri düşüncem aynı, gerçekçi hedef 3.lük olmalı. Hangisi olduğu farketmez, herhangi bir Türk takımı grubunda elit liglerden iki baba takım varsa o gruptan çıkması öngörülemez.
Biz ilk maçtan Madrid'e karşı kazanma derdine düştük golü yedik panikledik ve dağıldık. 3.lüğü Kopenhag maçları belirleyecek, o yüzden çok umursamıyorum açıkçası bu maçın skorunu. Rahat bir şekilde izleyeceğim.
Evren Göz
@evrengoz
Son idmanda kadro Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Riera - Selcuk, Melo, Aydin, Bruma, Sneijder - Drogba seklindeydi. Son karar Mancini'nin.
aydın![]()
Aydın'ı Braga maçından tanıyor galiba.![]()