1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Oyun hataları SS paylaşım yeri

Thumbs down Oyun hataları SS paylaşım yeri

Arkadaşlar hadi burda oyun hatalarımızın SS leri atalım ben başlayım
    hazırlık maçında rakip gol attı gol gözüküyo fakat 2-1 olmadı skor

ofsayt yok aşağıda 3 top simgesi var
    bu arada oyun komple kafayı yemiş etienne capoue adlı oyuncum 52 de gol attı maç sonunda sow denilen genç oyuncum gol attı gözüküyo SS lere dikkat

oyun sabaha karşı bana kafayı yedirtti
    Last edited by EpisantiusTR : 16.Eylül.2013 at 06:36

Nesil
    2006
    Yer
    London

Şimdi maçtan önce skorlar bellidir her zaman, fakat bazı durumlar vardır ki maç içinde değiştirilen taktikler vs. skora etki eder, fakat bazen oyun bunu görmez ve bildiği skora göre gider, 2005 den beri aynı sorun var

ya çok saçma bir durum. bazen bunu özellikle deniyorum standart oynatırken takımı pozisyon buluyorum ama yeterli görmüyorum. 2-3 dk arayla tempoyu ve stratejiyi değiştirerek yüklen e kadar çekiyorum 1 saat boyunca motor alıp başını gidiyor uzatmalara kadar tek pozisyon yok. bu ne arkadaş ya. bununda ss sini koyamayacağım ama böyle bişe var yani...

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    ya çok saçma bir durum. bazen bunu özellikle deniyorum standart oynatırken takımı pozisyon buluyorum ama yeterli görmüyorum. 2-3 dk arayla tempoyu ve stratejiyi değiştirerek yüklen e kadar çekiyorum 1 saat boyunca motor alıp başını gidiyor uzatmalara kadar tek pozisyon yok. bu ne arkadaş ya. bununda ss sini koyamayacağım ama böyle bişe var yani...
    Dengeli yada daha düşük bir oyun oynarsan öyledir, çok akıcıya geçmen lazım ki oyuncular sürekli ileriye ve geriye koşsun

Mesaj Yetkileri