arkadaslar Türkiye'deki yabancı oyuncu sınırlamasını nasıl kaldırabilirim bilen warsa lütfen yardımcı olsun
arkadaslar Türkiye'deki yabancı oyuncu sınırlamasını nasıl kaldırabilirim bilen warsa lütfen yardımcı olsun
editörden kalkıyo ama bence yapma oyunun zevki kaçar
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
editörün neresinden kalkıo.yanlış anlama en azından yabancı gençleri geliştirmek için sınırlama olmamalı
evet aslında benim sorumda oydu editörün neresinden kalkıyo![]()
sınırlamayı kaldıramıyorsunuz sadece elinizdekileri türk yapabiliyorsunuz
gerek yok o zaman bence
Bence de Gerek Yok - Yaw Editörden Galatasarayı Yada Başka Bir Takımı Ab ye Üye Edemezmiyiz - O Zaman Ab Uyruklu Oyuncuları Alabilirsiniz - Varmı Böyle Bi Bilgisi OLAN
bir takım ab üyesi olması için ülke takımı olması lâzım. galatasarayı nası ab üyesi yapabilirsin ki. fakat türkiyeyi fm modifier 2.0 dan ab üyesi yapabilirsinOriginally Posted by eser3131
walla kendi türk olmasını istersen 5 sene bekliceksin.
editör den türk vatandaşlığını 3-2-1 vs seneye indirebilirsin... yada ii bi bedava oyuncu varsa deneme ye al 4 haftalına sora ülkeyi beğenirse türk vatandaşı oluyor... olmazsa da denemedeyken 6 yabancı da olsa sözleşme öner kabl edio ve takımda 7 yabancı olabiliyor... bende fener de şu an öyleyim ama kontrat yenileyemiyorum... sadece 7.yi alıp satıp para kazanıyorum... bi deneyin bence![]()
bi hatam varsa da kusura bakmayın bu sitede yazdığım ilk mesaj... saygılar...
Boşver. Hiç uğraşma. hiçbir zevki kalmıyor![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bencede oyunun orginalligi bozulugo
editorden de kalkmio hicbir yontemi yok die biliom ben...
en iyisi 5 sene beklemek
biz onu federasyona sölüyoz ama adamlar fenerbahcenin başarılı olmaması için hep diretio maalesef.Originally Posted by psychodeath