ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Taraftar havalimanına gelmiş takım karşılıyor, "İmparator Fatih Terim" diye bağırıyorlar. başka bi şey demiyorum. Takım karşılamaya gelmişsin, ayıptır ya.
Last edited by Nedvedmania : 05.Ekim.2013 at 20:37 Reason: kural 6
Akhisar her ne kadar kağıt üzerinde zayıf bir takım görünümü versede oturmuş bir kadroları var ve evinde tehlikeli bir takım. Umarım eksiklere rağmen galip gelmeyi başarırız.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Melo, Selçuk, Engin yok. Orta saha Ceyhun - Yekta olur herhalde. Bu ikili iyi oynarsa zor da olsa kazanırız yoksa işimiz yaş.
Harbiden bayağı eksiğimiz var iddaa da 1.30 oran açmış şaka gibi.Ceyhun oynasın artık bi zahmet ve eline geçen bu fırsatı değerlendirir umarım.Eksiklerimize rağmen kazanacağımızı düşünüyorum Drogba yine kaldığı yerden devam eder.
Muslera – Sabri (Eboue), Chedjou, Gökhan Zan, Hakan Balta – Ceyhun, Yekta – Burak, Sneijder, Bruma – Drogba
diyor AMK Spor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Başka yerde de Eboue'nin önünde Sabri'yi gösteriyor.Bakalım resmi site açıklayınca öğreniriz.
Umarım Burak oynamaz. Şu Umut'u ilk 11 de oynamak için daha ne yapması gerekiyor?
Mancini tek forvet sistemine geçiş yaptı doğru da yaptı ne Drogba-Umut oluyor ne Drogba-Burak ne de Burak-Umut.Böylesi daha iyi Umut ile Burak'ta 2. yarıda girip katkı yaparlar artık 10-15 dakikaya belli olur kadrolar AMK'nin verdiği kadro doğrudur muhtemelen.
Muslera, Eboue, Gökhan Zan, Chedjou, Hakan, Sabri, Yekta, Ceyhun, Sneijder, Burak, Drogba.
Burak oynamayaydı iyiydi.Bu saatten sonra kadronun da pek bi önemi yok aslında kesinlikle yenmemiz gereken bir maç alırız inşAllah.
Yine kanatsız bir sistemle çıkıyoruz, Bruma'nın oynamasını bekliyordum.
Burak sol açık oynayacakmış gibi geliyor banaBu arada Niasse oynuyor mu bilmiyorum ama oynarsa bize kesin bir golü var, en beğendiğim topçulardan birisidir bizim ligde. Galip gelebileceğimizi sanmıyorum, ama işte yedek oyuncularımız hırslı yürekli oynarlarsa neden olmasın..
Yorum yapmak güç. Belki Sabri'nin sağ açık oynadığı bir 4-3-3 izleyebiliriz gibime geliyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
GALATASARAY'IN 11'İ
Roberto Mancini'nin ilk lig maçında sahaya; Muslera, Eboue, Gökhan, Chedjou, Hakan, Sabri, Yekta, Ceyhun, Sneijder, Burak ve Drogba 11'i ile çıkacak.
İlk 6 haftada 10 puan toplayan ev sahibi Akhisar Belediyespor'da ise Emin Aladağ ve Mustafa Aşan dışında eksik bulunmuyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şöyle bir şey herhalde.
Aynen Gökhan var.Semih alışkanlık olmuş![]()
Bruma niye ilk 11 değil anlamak güç.Formda oyuncuyu ilk 11'den keserseniz asıl o küser,Burak gibi formsuz bir oyuncuyu 11'e almazsanız küsmez,küsemez,hakkı yok küsmeye.
daha 18 yaşında çocuk ve profosyonel anlamdaki ilk sezonunu yaşıyor (geçen sene çok az oynamış sanırım) çarşamba günü 12 c.tesi günü 11 km koştu ki juventus maçının son anlarında çok yorulduğu çok bariz gözüküyodu dinlendirme amaçlı yedek tutmuştur sanıyorum ikinci yarı bi girer
35 yasindaki drogba yorulmuyor 18 yasindaki bruma yoruluyor oda iyiymis.
valla bana göre drogba da yedek dursa iyiydi de hem drogba bruma kadar koşmadı hemde drogba fiziksel olarak brumadan kat kat güçlü ve bu takımla bi hazırlık öncesi kampı geçirdi bruma sporting te bile hazırlık kampı geçirmemişti gerçi bana kalsa ben bruma yı da oynatırdım ama işte![]()
Kaplumbağa gibi top oynuyoruz,adam yorgun haliyle bile oynasa hepsinden daha çok koşar.
şuraya bak ceyhun bile frikik çekiyo sneijder çekmiyo
eboue ye yapilan faul tartismasiz kirmizi kart.
Yahu maçı açtım Eboue yine yerde![]()
Burak yine saç baş yoldurtmaya kaldığı yerden devam ediyor...
Niasse attı 1-0 bu oyuncuda iş var.
Burak bu sene hiç yok niye zorluyoruz anlamıyorum.
Niasse Niasse Niasse Bu adam neyin Niasse !!!