Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Salih ve Emenike bu maçta ilk 11'de başlamalı. Keza ikisi için kendisini gösterebileceği ve çok yerinde bir zamanlamayla çıkışa geçebilecği bir deplasman. İçi geçmiş(Baroni, Emre, Selçuk, Topuz) futbolcular yine maça çıkarsa çok üzülürüm.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Rahat kazanırız. Emenike'den de gol bekliyorum, yeter artık![]()
Emenike'nin patlama yapacağı maç bu olsun artık. skor tahminim 0-2 veya 1-3
rahat kazanırız. Emenike 11 başlayıp,Sow kenarda otursa ben memnun olurum. Kadronun gerisi önemli değil.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Umarım Emenike'yi oynatır ama forvet oynatır. Ve Gökhan Gönül'ün de dinlenmesi gerekiyor, milli maçlar da dahil son 3-4 maçta fizik olarak yetersiz görünüyor rotasyon için sakatlanmasını beklemeye gerek yok. Maçı da 3-1 alırız diye düşünüyorum.
Edit: Ve bugün Gökhan Gönül'ün sakatlık haberi geldi.
Last edited by himone : 18.Ekim.2013 at 17:52
Karabük'te ve Spartak Moskova'da rahatlıkla tek forvet oynayan Emenike'nin, Keza Lille'de Sow'un Fenerbahçe'de sol kanada veya sağ kanada hapsedilmesi fantezisini bir türlü anlamadım gitti. Hayır bu adamları alıyorsan ona göre oynayacaksın, şapkadan tavşan çıkarmaya gerek yok, 13 milyon € az para değil. Madem Webo her ikisi yerine de banko yazılacak isim olacaktı, o zaman bu kadar parayı vermeyecektin. Emenike konusunda yanlış yoldayız bu gidişle 2. Güiza faciası olacak.
Kadir Has Stadının zemini iyi, böyle statlarda Fenerbahçe'nin futbolundan şüphe duymuyorum, rahat ve bol gollü geçecek bir maç olur.
...
Gökhan Gönül ve Bruno Alves'in eksikliği savunma açısından sıkıntı olacaktır. Volkan'ın formsuzluğu da malum. Sow'un Trabzonspor maçındaki gibi beceriksizlikleri olmazsa rahat alırız. Orta sahada Salih'in başlamasını istiyorum ama geçenlerde bir maçı 2 değişiklikle tamamladı Yanal. Ben neden Salih'le başlamadıklarını sorgularken, sonradan oyuna bile sokmayabiliyorlar. Keşke kiralansaydı böyle olacağına. Umarım ilerleyen haftalarda çok daha fazla yer bulur kendisine.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Fileminks cezalı mı bu maç ?
Evet Anıl cezalıymış.Onun yokluğu hissedilecektir ancak ben yine de en kötü beraberlik bekliyorum Erciyes'ten.
Dünkü Karabükspor galibiyeti sonrası Erciyes'in kazanmasını canı gönülden temenni ediyorum![]()
Kayseri Erciyesspor ilk 11'imiz: Volkan, Mehmet Topuz, Bekir, Egemen, Caner, Selcuk, Emre, Cristian, Kuyt, Sow, Webo
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Çok enteresan bir orta saha seçimi olmuş.
Salih bu zamanda da oynatılmıyorsa ne zaman oynatılacak ?
Emenike 2 gol attı, oynatsaydın ya
Alves'in yedeği de Bekirmiş. Kadlec ne iş görecek bu takımda![]()
Cristan Emre
ilginç gerçekten![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Orta saha ibretlik olmuş. Bugün bol bol kriz geçiricez anlaşılan.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Beni asıl düşündüren savunma. Orta sahada Selçuk yerine Mehmet Topal olsa bir nebze de, Mehmet Topuz ve Caner gibi savunma özellikleri sıfıra yakın 2 bek, ortada da Bekir gibi el bombası, yanında da Egemen gibi savunma toparlama özelliği olmayan bir stoper, arkada da son zamanlarda üst düzey formsuzluk sergileyen Volkan var. "Nabıcaz be Kamil?" diyordu Erkan Can Gemide filminde. Yine onun sözüyle, "Allah sonumuzu hayır etsin"le bitireyim ben.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kadro evlere şenlik.
K. ERCİYESSPOR - FENERBAHÇE
SAAT: 19.00
STAT: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: LİG TV
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Jorgacevic, Erhan, Numan, Mangane, Emre, Cem Can Azofeifa, Traore, İbricic, Yasin, Sinan
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa
FENERBAHÇE: Volkan, Mehmet Topuz, Egemen, Bekir, Caner, Kuyt, Selçuk, Emre, Cristian, Sow, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
İlk mesajımda saydığım bütün oyuncular oynuyor. İnanamıyorum! Gerçi Topuz konusunda biraz zorunlu kalsakta, Ersun hoca benden ilk sıfırını aldı.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Yıllardır her kritik virajda takımın kaybetmesine sebep olan oyuncuların hepsi sahada, sonra hocaya laf söyleyince bize kızıyorlar. Eğer bu takım bu oyuncuları oynatmayacaksa niye alındılar, Salih madem bu maçta bile oynamayacaktı niye kiraya verilmedi. Emenike'yi yedekte tutmak için mi 13 milyon Euro verdiniz? Bu hocayla hala başarıya inanan var mı? Olsa bile Alper, Salih ve Emenike gibi futbolcuları kaybettikten sonra başarı gerçekten başarı mıdır?
Puan kaybı olursa kıyamet kopar, Rulet oynamak iyidir de eli bu kadar mahkum ve güçsüz bırakan bir ruletin faturası ağır olursa altından kalkılmaz.
...
2 haftadır maçı bekliyoruz çıkan kadroya bak
Ersun Yanal yürek yemiş bayramda herhalde.
İdeal 11 diye belirlediğimiz üst üste oynatılan 11'e göre şu orta saha ve defans da Egemen,Caner dışındakiler yedek kadro.
sanki takım haftada 2 maç 3 maç yapıyorda rotayona gitti
Rakipte Azofeifa ve İbricic gibi topla haşır neşir olmayı seven iki oyuncu varken Ersun Yanal'ın bu kadar yumuşak bir orta saha ile maça çıkacak olması enteresan. En azından rakibi ısıracak bir Alper veya Holmen gerekirdi bence Cristian'ın yerine.
Allah ın futbol alemine ibretlik olsun diye yarattığı bir Christian ile, formsuz Volkan ile, haftalardır adam akıllı oynamayan Emre ile, futbolcu olduğuna kendisinin bile inanmadığı Bekir ile zorlanırız. Salih'i devre arası acilen kiralık yollamak lazım. Paslanacak adam yakında. Ersun Yanal Galatasaray'ın formsuz olduğu şu dönemde saçma sapan puan kayıpları yaparsa sezon sonunu göremez bu takımda.