Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Beşiktaş'ın zorlanmayıp galip geleceğini düşünüyorum.
ilginç bir maç olacak gibi
Ben beraberlik bekliyorum.
Lige çok iyi başlayan bir Ç.Rizespor ile oynayacağız. Bu yüzden de, milli maç arasından sonra sakatların da dönecek olması avantajımıza. İyi bir futbol oynayarak kazanacağımızı düşünüyorum. En büyük dezavantajımız, maçın seyircisiz oynanacak olması olacaktır. Başarılar Beşiktaş'ım.
Zor bir maç olacak ama kazanmasını bileceğiz. Almeida'dan gol bekliyorum.
Bugün Atiba yok, Muhammed 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Oğuzhan da kadroya alınmamış. Yedek kulübesinde, Kerim Frei yer alır umarım. Beklediğim 11 de şu şekilde:
Tolga
Serdar - Sivok - Escude - Motta
Veli - Necip
G.Töre - Fernandes - Olcay
Almeida
Last edited by footballer33 : 21.Ekim.2013 at 15:56
Hani Gs maçından sonra RTE Stadı'nda oynanacaktı maç? Gerçi böyle daha iyi, hem gelir fazla hem de oynanmasını istemiyorum o stadyumda ama bir açıklamaya denk gelmedim yani. Ben mi kaçırdım acaba?
FM Gazetesi
Sivok hazırlanırken sakatlandı, yerine Ersan oynayacak.
FM Gazetesi
Ben Beşiktaş'ın kazanma ihtimalini yüksek görüyorum..
rize cok daha iyi oynuyor besiktasa gore deminde koraya yapilan bence penaltiydi hakem es gecti
5. hakemin gözü önünde göremedi Penaltı Pozisyonunu. Hakemler gerçekten çok formda bu yıl.
Pozisyonda net topa müdahele var penaltı karar yanlış kalırdı.![]()
Bu takımda Fernandes'in yanına teknik ve yaratıcı bir oyuncu şart. Yoksa Fernandes kimseyle pas alışverişi yapamıyor. Etrafındakiler kötü olunca o da kötü görünüyor. FM'deki "DOK" mevkisinden tam da bize lazım. Oğuzhan dönünce nasıl olacak bakalım. Atiba'da yok bugün, ortasahadaki pas alışverişi sıfır. Hep uzun toplar ile gelmeye çalışıyoruz. Net pozisyonlar yakaladık atamadık.
FM Gazetesi
Devre arası çalan müzik nedir? Çok hoş bir loop var.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Almeida nolur git.
FM Gazetesi
Bu takım hiç mi orta çalışmıyor? O kadar çok orta fırsatı oldu ve o kadar çok boş orta yapıldı ki...
FM Gazetesi
Şaka maka Rizespor iki büyük takımın deplasmanlarından birer puan koydu cebine.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Çok doluyum, içimi dökmem lazım. Kendimizi kandırıyoruz abiciğim! Takımda çok gereksiz isimler var. Almeida karşı karşıya gol atamıyor daha, dikkat ediyorum acayip ruhsuz. Pektemek'i Rusya'dan isteyen var mıdır acaba hâlâ? Sivok yok madem, Ersan oynayacağına Franco oynasın bari. Kadroya giremiyor adam daha. Kerim Frei de ha keza! Olcay desen bu sene berbat ötesi. Veli'ye değinmek bile istemem. Serdar Kurtuluş'u bedava yolladık, para verip geri aldık; adam daha orta açamıyor. Fernandes'in ayağına bakıyoruz. Oynarsa iyi, yoksa halimiz harap. Geçen maç, Ömer'e o asisti Ferdi'den başkası yapamazdı, eminim. Escude gelmiş 34'üne banko oynuyor. Necip as takım futbolcusu değil, mecburiyetten oynadı bugün, görmek lazım bunu. Atiba yoktu ve yokluğunda ileri-geri çok aksadık, eksikliğini aradık bence. Eneramo'ya saydırıyordum; ancak Almeida&Pektemek ikilisi kadar oynar o adam. Tolga olmasa, her maç gol yeriz valla. Onu alana helal olsun, Cordoba'dan sonra kaleci gördük hiç değilse. Bunlar benim gördüklerim.
Tatsız tuzsuz bir maç oldu bence maçı izlerken içimden geçen tek bir şey oldu;
Şu Serkan da iyi kaleci ama hea.
Oğuzhan bir an önce dönse iyi olacak.Yoksa takım skor üretmekte çok zorlanıyor.Yok ki elimizde bulduğunu atan bir forvet.
So what?
Saike