So what?
Saike
inşAllah şl sonrası sıkıntı çekmeyiz. 3-0 alırız gibi
Kayseri'de eksik çok rahat galibiyet bekliyorum.
rahat galibiyet bekliyorum bende boyle kotu bir kayseriyi bir daha zor yakalariz 0-2 yada 0-3"luk bir skor bekliyorum.
İlk 11: Muslera-Sabri,Chedjou,Semih,Dany-Melo,Selçuk-Umut,Sneijder,Burak-Drogba
Umut ve Burak kanatlara geçip Sneijder önünde Drogba mı olacak yoksa Sneijder sol açık Burak(Umut) sağ açık önlerinde çift forvet mi olacak? 2.si olacak gibi geliyor bana bakalım görecez.
umut-burak kanatlara gider sneijder yerinde kalır.aksi halde bizim 3 puan kayseride kalır
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Mancini güzel formasyonlar uyguluyor valla Umut'u 11 başlatmasına da çok sevindim böyle bir Kayseri bulmuşken fark atmamızı bekliyorum.
4-5 atabiliriz Kayseri'ye. Kopenhag maçının ilk yarısı gibi bir ilk yarı bekliyorum. Eğer galibiyetle ayrılırsak bana kalırsa Prosinecki istifa edebilir ya da kovulabilir.
Screw you guys, I'm goin' home
Hücumda sabri ileri çıkıyor 3 stoper gibi oynuyoruz.
Sneıjderr 1-0
Yine Wesley yine Wesley adam kendini buldu artık tutamıyoruz.
Burak sneijdere verse 2 olcak
burak gol aticam diye yine sneijderin pozisyonu yedi biraksa..... 2 olabilcekti.
Zorlamayın beyler bu Burak abdestsiz.![]()
Chedjou 2-0
Beklenildiği gibi geçiyor maç çok rahatız.Umut-Selçuk çok iyi paslaştılar Chedjou'da çok güzel vurdu.
Maçı kapattım 2-2 olmuş.![]()
Saka gibi 2-2
2 dk'da 2 gol Jaja ve Mouche.
Nasıl oldu bu yahu iki dk'da ? Farka gider dedim maçı kapattım maç döndü.
penaltida baya basitmis.
Futbol çok enterasan
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yok artık ya. 2-0 değil 4-5 olacakken ilk kaleyi tutan şutları penaltı iken ilk yarı 2-2 bitti.
Cok enteresan bir mac oldu ilk yarida G.Saray şov yaparken son 2 dakkada 2 gol yedi bskalim sonuç ne olacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
sneijder çıkıp emre girmiş ne alaka hiç izleyesim yok gerçekten
Kral atti sonunda 3-2
Asist Emre Çolak
Helal Burak !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
çok ince bir ofsayt var.
Ehuhe Emre Çolak akar![]()
Burak'ın pozisyonu ofsayt mı ? Bana değil gibi geldi ama
ince bir ofsayt var.
![]()