So what?
Saike
ugur hoca da hamza hoca gibi bize bir güzellik yapmaz umarım 3 puanı alır öyle gideriz danimarkaya
Konyaspor, sürpriz yapmazsa kağıt üzerine kazanılacak bir maç.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yaklaşık bir saat sonra maç başlayacak,umarım zevkli,bol gollü ve sonunda Galatasaray'ın kazanacağı bir maç olur.
Yürüyedur Galatasarayım !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Brumayi harcamaz insallah
Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Sabri, Melo, Selçuk, Umut, Sneijder, Burak, Drogba...
Diziliş böyle ise ben beğendim.Bruma'ya bir şey olmaz,o yetenekte ki adamı kimse harcamaz,kendisini harcatmaz zaten.
Yedek stoper yok Galatasaray'da. 3 forvet, üçü de kanatta oynayamayacağından hücumda tıkanıklı yaşanması muhtemelen. Konyaspor'un fizik olarak ne kadar dayanıklı olacağı kimin puan alacağı konusunda belirleyici olur.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Rahat bir şekilde kazanacaktır GS. Belki kaleci Itandje biraz direnir gol yememek için ama o da bir yere kadar. 3 fark bekliyorum.
Selçuk'un ve Umut'un maçta etkili olacaklarını düşünüyorum.Konya'nın savunmasını zayıf görüyorum,Umut'un presleri ve Selçuk arkaya attığı toplar Konya için sıkıntılı olacaktır.Bizde ise savunmanın göbeğine atılan toplar ve çıkarken kaybettiğimiz toplar tehlike yaratacaktır.
Sneijder sakatlandı. Emre Çolak ile değişti.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Madem sakat bu adam niye riske atıyosun arkadaş ya.Hafta içide maç var bırak bruma yı al kadroya bari.
Konya attı 0-1
Muslera maç başında "attıracağım size" dedi ve dediğini yaptı. Bu kadar özgüven bir kaleciye fazla. Bizim Cenk'te de bu sıkıntı var.
FM Gazetesi
Onu özgüven ile açıklamak mümkün değil.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Muslera ilk golü konya atar oynamış denedi denedi en sonunda attırdı.
muslera gibi bir kaleciye yakismadi o hata.
Muslera inanılmaz bir hata yapmış.
Muslera buna benzer hatayı hemen 2-3 maçta bir tekrarlıyor. Bu maçta 2 kez üst üste yaptı. Kafası maçta değil gibi pek.
Aynı hatayı zaten maçın başında da yaptı atamadılar bu sefer affetmediler.Muslera'da son dönemde büyük bir düşüş var Eskişehir maçından bu yana gol yiyor.
Bence artık gol falan atamayız bu maçta,ikinci yarıda da yeriz bir tane.
Terim olsa verirdi gazını ama Mancini 2. yarıda bakalım neler yapacak kilidi ne kadar erken açarsak o kadar iyidir 3-4 yapabileceğimiz bir maç.
Drogba 1-0 oldu.
Benim yazmamı bekliyorlarmış.![]()
drogbaaaaaaaa
Drogba'da olmasa...
2. Yarıda ritmimizi buluruz 3-1 4-1 biter maç.
Çok güzel zamanda attık.Defans arka tarafa çok fazla adam kaçırıyor dikkat etmemiz lazım.
Konya ikinci yarıda çok çirkef oynayacak eminim. Çok sert ve tempolu ikinci yarı olur.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı