Originally Posted by
M@kiN
VOLKAN PATLADI
Rüştü’nün durumunu bekleyen genç eldiven ‘Artık yedek kalmam’ dedi
Bodrum’da tatil yapan milli kalecinin yakın arkadaşlarına, ‘Eğer Rüştü Fenerbahçe’de kalırsa ben yedek oturmam. Oynamak istiyorum. Aksi olursa takımdan ayrılacağım’ dediği öğrenildi
KALEDE İSYAN VAR
Fenerbahçe’DE herkes Aziz Yıldırım’ın dönüp dönmeyeceği kararını, yapılacak hoca ve futbolcu transferlerini beklerken kalede isyan çıktı. 2005-06 sezonunun ilk yarısında kaleyi koruduktan sonra eldivenlerini Rüştü Reçber’e teslim eden Volkan Demirel, yeni sezon hazırlıkları öncesi isyan bayrağını çekti.
‘YEDEK KALMAM’
ARKADAŞLARIYLA birlikte Bodrum’da tatil yapan Volkan’ın, Rüştü’nün durumunu beklediği öğrenildi. Yöneticilere rest çekeceğini ifade eden genç kalecinin, ‘Rüştü Fenerbahçe’de kalacaksa ben artık yedek oturmak istemiyorum’ dediği belirtildi.
‘BEN OLSAYDIM!..’
VOLKAN’IN arkadaşlarına ‘Artık kulübede oturmam. Rüştü kalırsa başka takıma gitmek istiyorum. Eğer ben daha önce kaleye geçmiş olsaydım Fenerbahçe şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırmazdı. Daum beni anlamadı ve çok yanlış yaptı. Olan Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna oldu’ diye dert yandığı öğrenildi.
---------------
Adam cok hakli bee. Rustu nun son haftalarda v.masnisa macinda yedigi goller filan mahvetti bizi. Daum Volkan gibi kaleci dururken 1M Dolar a Rustu yu kiraladi ki Rustu nun bonservisi icin bile 1M dolar cok fazla.