Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 8. You may not vote on this poll
-
Legia kazanır
-
Berabere biter
-
Trabzonspor kazanır
-
Legia - Trabzonspor | Avrupa Ligi - J Grubu
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
-
Zorlanacak olsa da, Trabzonspor 3 puan alacaktır.
-
3 puani aldigimiz takdirde gruptan cikiyoruz (90%)
Isimizin evdeki macimizdan daha kolay olacaktir, rakibin baski yapmasi isimize yariyacaktir.
Hoca fazla macera aramaz umarim, 1 puan bizim icin yeterli dedi. Forvetsiz felan cikar simdi
-
itiraf etmeliyim ki 1 puan için sahaya çıkanlar genelde kaybeder..Mustafa hocayı anlayamıyorum evimizde kukesiye bile kapanıyorduk..Yahu şu takımı bırak oynasın kapanmak bize ters zaten ebceremiyoruz da..Lazio maçının ilk yarısında saldırdık farka gidiyor derken bi kapandık patates olduk Allahtan uzatmaları biraz daha uzatmadı 3-1 den maçı veriyorduk
-
Stopere saatli bomba Girayı koyar sol bekte Aykut oynarsa pek umudum yok en iyi sonuç beraberlik..Lider olmak prestij ya da para demek değil lider olmak şampiyolar liginden düşecek takımlar ve gruplarını lider tamamlayan diğer AL takımlarıyla eşleşmemek demek o yüzden bu maçın önemini kavrayamamış gibi geldi Mustafa Hoca..amaç şu saatten sonra gruptan çıkmak olmamalı
-
Yusuf önemli eksiklik onu arayacak gibi Trabzon.Umarım galibiyetle ayrılır temsilcimiz.
-
Legia evinde puan vermeyecektir bu saatten sonra
-
Onur sakatlandı çıktı sanırım Zeki kalede tamda maçı açtığım anda çok iyi bir kurtarış yaptı.72. dakika da Dosa Junior'un kendi kalesine attığı golle 1-0 önde temsilcimiz.
-
Bu iş bu kadar gruptan çıkmayı garantiledik %99
Liderlikte gelir inşAllah
-
2-0 kazandı Trabzonspor.
Gruptan çıkmayı garantiledi diyebiliriz. Tebrikler.
-
bknz: Avrupa takımı gibi oynamak
-
Mustafa hocayi tebrik etmek lazim. Rekorlari kirmaya devam ediyor, rakipler cokta iyi rakipler degildi ama onlar tarihe gecmiyecek olan kisimdalar.
10 avrupa maci, 8galibiyet 2 beraberlik
Son 5 avrupadaki deplasman macini kazanmak
Bu maci alip rahatladik, baskidan kurtulup lige agirlik verebiliriz artik.
+
Ne mutlu bizeki Alper hoca gibi bir kaleci antrenorumuz var
Zeki oyuna girerken Alper hoca ogrencisine "baski yok baski yok" dedigini gorebiliyoruz. Cokta guzel oynadi Zeki , tecrubesiz bir kalecinin yapabilecegi hatalari yapmadi hatta Onur kadar guzel kurtarislar yapti
-
-
Dün inş Giray tandemde başlamaz demiştim ama Bamba çok bomba abi ya Aykut diye bi stoper aldık ama herif stoper oynamadı nerdeyse
Kadir diye bir arkadaş aldık pilottan takımda sol bek yok ama sol bek olan tek oyuncumuza şans vermeyip acaip şeyler deniyoruz..Aykutun sol bek oynadığı her maç tırsıyorum zaten sert oynuyor..Herşeye rağmen galibiyet 10 numero oldu ve ben inanıyorum ki bu legia laziodan puan alıcaktır lazionun da pek top oynadığını söyleyemeyiz biz içerde apollonu yenersek italyaya liderlik garantilenmiş gideriz diye umuyorum
Mesaj Yetkileri