Temsilcimize başarılar.
Trabzonspor kazanır
Berabere biter
Apollon Limassol kazanır
Temsilcimize başarılar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gruptan lider çıkmak çok önemli, bu yüzden mutlaka kazanmamız gereken bir mücadele ve kazanacağımıza dair inancım yüksek. Umarım taraftarlarımız milliyetçi duygularını fazla abartıp, ceza almamıza neden olacak şeyler yapmazlar.
Türkiye saatiyle maç 20de mi? Kurtlar vadisi ile çakışmıyor degil mi yurtta millet kurtlar vadisi izliyor da tvyi önceden kapmam gerekmesin![]()
Kurtlar Vadisi yok bu hafta aga rahat ol.Bu arada Limassol maça gençlerle çıkacakmış iddaacılara duyurulur handikaplı bir Trabzon galibiyeti olacaktır.
Rumlar "mind games" oynuyor
Fazla milliyetcilige gerek yok, onlar bizim bayragi asmadi baskanda onlarinkinin asilmiyacagini soyledi bukadari yeterli.
Bu maci alsak, Lazio'da puan kaybetse cok guzel olur. Grup liderligini garantilemis bir sekilde Italyaya gideriz cokta rahat oynariz.
Lazlar'ın bu milliyetçliğine hastayım valla inşallah kazanır Trabzonspor![]()
Trabzon Limassol u Çok Rahat Geçecektir.
maç hangi kanalda?
Trabzonspor'un maçları NTV'de oluyor beyler bu maç ve bundan sonraki maçta NTV'de.
Trabzonspor'un 11'i: Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Kadir, Zokora, Colman, Olcan, Soner, Malouda, Henrique
Apollon Limassol'un ilk 11'i: Hidi, Merkis, Dananae, Charalambous, Vasiliou, Gullon, Grigorie, Robert, Kyriaku, Roberto, Konstantinou
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
2.00de mehter marsi basliyor![]()
Çok güzel vurdu. 1-0 öndeyiz
2-0 oldu![]()
Belliydi fark olacağı adamlar full yedek kadro.
Lazio atmisulan Legia bari 1 puan al be
Gooooooolll Olcan coştu bu maç.
dk61 3-0
Kadir Keles cok guzel pas verdi
İnşalah 5-6 olur şu maç...![]()
Sait nazar değdirdin 3-1.![]()
İnşallah 5-6 olmaz şu maç![]()
penalti caldi hakem![]()
3+2= 5 dedim mi dedim...![]()
Olcan hattrick müthiş frikik.
Ben ömrüm hayatım boyunca böyle penaltı görmedim... Tek kelimeyle rezalet...
Olcan insan mısın senhat-trick yaptı.
![]()
Helal Olcan'aZaten Trabzon böyle bir maçtan hakem yüzünden puan kaybetseydi çok üzülürdüm ama sağolsun Olcan çekti fişi
![]()
Zokora bilerek sari karti gordu![]()