arkadaşlar chelsea ile kariyere başladım transferlerim biraz fantastik uçuk rakamlılar , bu kurala gôre gelecek sezon avrupa cezası gelebilirmi yoksa daha etkin değilmi bu kural
arkadaşlar chelsea ile kariyere başladım transferlerim biraz fantastik uçuk rakamlılar , bu kurala gôre gelecek sezon avrupa cezası gelebilirmi yoksa daha etkin değilmi bu kural
2016 ya kadar bir şey yapılmayacağı yazıyor. açıkçası pek sınırı aşmadığımdan net bir şey de diyemeyeceğim.
Her ay gelen yönetim güncellemesinde, sezon sonu ne kadar zarar edebilme imkanınız bulunduğu ve sezon sonu tahmini kâr-zarar durumunuz yazılıyor.
Tamamiyle kendi tahminlerime göre yazıyorum. Bu finansal fair play'in oyuna süs olarak konulduğunu düşünüyorum. Hiç kimsenin bundan ceza alacak duruma gelmesine kulüp yönetimi izin vermez oyunda. Bu yüzden oyunda avrupadan men cezası vs verileceğine inanmıyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Oyunun kodlarında bu cezalar mevcut. Sezon başında mali fair play kurallarının uygulanmaması durumunda olacakların yazdığı bir ekran geliyordu ve yanlış hatırlamıyorsam -dediğin gibi- ingiltere premier liginde bu kuralların uygulanması 2016'dan itibaren geçerli oluyordu.