Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Zor maç.Carlos'un Sivas'ına dur demek lazım.1 Ayda 7 maça çıkacağız bizim için hepsi de final havasında geçecek.Bu final maçlarının 1. maçına çıkıyoruz galibiyetten başka ihtimali düşünmek bile istemiyorum paşa paşa yenmemiz lazım Allah yardımcımız olsun zorlu bir maç olacak Mancini'nin dersine iyi çalıştığını düşünerekten bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.
Carlos'un en kritik maçlarından birisi bence. Puan alabilirler hele ki şu durumda olan bir Galatasaray'dan bence puan alacaklardır.
Milli ara nasıl değerlendirildi Galatasaray'da bilmiyorum ama Selçuk dirilmez ise iş çok zor. Ayrıca o savunmanın içinde Şeyşu neler yapacak çok merak ediyorum.
Carlos çok iyi oynatıyor takımı Sivasspor da başarı potansiyeli çok iyi olan bir takım. Eğer bir dikiş tutturursanız kopması kolay olmaz. Taraftarı ve takım olarak başarıya çok uygunlar.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Zor bir maç. Fakat Kadıköy'de farklı bir şekilde yenildikleri aklıma gelince sonucunun kestirilemeyeceği bir maç daha olsa gerek bu.
Bizim hücum hattının formu ile sizinkisi bir değil yalnız.
Drogba hariç formda olan bir tane ofansif oyuncunuz yok. O yüzden fark işini kenara atın bence.
Bizim orta alan ve hücum hattı damga vurmuştu o maça çok iyiydik. Sizin bu alanlarda şuan bir sıkıntı mevcut o sebeple Sivas'ın büyük şansı olduğunu düşünüyorum.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
FB - Sivas maçında sivas gayet de iyi oynamıştı skor yanıltmasın.
Maç içi bazı farklı etkenler o maçı oralara getirdi. Futbol olarak Sivas gayet de iyi oynamıştı.
O gun maç başlıgında da söylemiştim.
Biz kaybedebiliriz bu maçı o zaman istifalar ve kadro dışılar başlayabilir.
Çok zor maç olacağı kesin. Sivas akıllı oynar , Galatasaray'ı oyalamaya çalışırsa istediğini alır gider ama paldır küldür oynamaya çalışırsa eli boş döner.
çok zor bir maç bakalım ne olacak
Galatasaray'ın çıkış maçı olur.
Sivas Fenerbahçe'ye karşı oynadığı topu oynayabilirse puan yada puanlar çıkartabilir Galatasaray deplasmanında.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Rahat yeneceğimizi düşünüyorum.
Sivasa bir kıllığım var eskiden bizi çok uyuz yenmişlerdiGalatasaray net kazanır. Skor: 3-1.
Şeyşu'yu kitlersek kazanırız gibi görünüyor.Bu arada bu maçta da gol yiyeceğiz mi merak ediyorum Eylül ayından bu yana aralıksız gol yiyoruz.
Geçen yılki kadrosu Carlosun eline geçseymiş Sivas çok daha iyi olurmuş erman eneramo falan şuan görünen o ki şeyşu kitlenildiği zaman sivas tıkanır gibi galatasarayın maçı alacağını düşünüyorum.
Güzel bir maç olacağı aşikar.
Gönlüm bol gollü olmasından.
Sivas kaybetmez bence skor tahminim 1-1 veya 1-2
Zor maç ama içeride oynuyosak zor falan yok saldırıp maçı kazanmamız lazım. 2-1 kazanırız gibime geliyor.
Kadromuz açıklandı : Eray, Eboue, Chedjou, Gökhan, Dany, Aydın, Selçuk, Melo, Riera, Burak, Umut Bulut
Drogba yedeklerde.Umut-Burak ikilisini görmek istemiş sir Mancini.![]()
Sürpriz kadro oldu, özellikle Riera'nın oynaması.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Riera gitti vs diyolardı bırak gitmeyi adam ilk 11 çıkıyor.
Brumayi hangi akilla ilk 18"e almaz yahu sasiriyorum gerçekten.
siradan bir haber sitesi yapsa hadi anlarimda bu kadarda yandascilik olmaz.
https://twitter.com/EurosportCom_TR/...88777264197633
Golden önce faul vardı.Güzel bir Selçuk-Burak organizasyonu özlemiştik bunları kontradan attık.
100'ler kulübüne girmiş Burak.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Saatli bombamız Dany daha 20.dakikada 2.sarıdan kırmızı gördü.
Aslanım Dany formdan düşmemiş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Neyse ki Riera oyunda kapatır o boslugu.![]()