1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Appiah in Fener Aski

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Post Appiah in Fener Aski

Tarihinde ilk Dünya Kupası maçına dün akşam İtalya karşısında çıkan ve sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrılan Gana’da ligimizden tanıdığımız iki isim, Fenerbahçe’nin yıldızı Stephan Appiah ile Ankarasporlu kaleci Richard Kingston da forma giydi.

Alman ZDF televizyonu spikeri, Gana sahaya çıkarken Appiah’ın kaptanlık pazubandına dikkat çekerek, "Appiah Gana’nın renkleriyle değil, Fenerbahçe’nin renklerini taşıyan pazubandla sahaya çıktı" dedi.

alman değil mi işte kafa ancak bu kadar çalışıyor..
    adam maç spikeri olmuş nide yaa...

tam bılmıyorum ama oyle bır dusunce varsa aklında tşk appiah

helal koçuma. çok seviyorum appiah'ı tam bir fenerbahçeli. zaten cimboma da gol attı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence Appiah Fenerbahçe'ye gelmiş yabancılardan fb sevgisi en yüksek olan oyuncu.

Evet... Appiah tüm gücünü vererek oynuyor ve attığı gollerde aşırı seviniyor. Bazı diğer Fenerli yabancılar onun gibi değil.

takımı için candan oynayan bir futbolcu. Günümüz futboluna böyle oyuncular lazım renklere aşık olan adamlar...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

adam formanın hakkını sonuna kadar veriyor. taraftarın sevgilisi olmuş durumda zaten. uzun yılar bize hizmet edip sembol futbolcular arasına girer işallah....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Guzel de o pazubandi ustunde Fairplay logosu olan kaptanlik bandi ve renkleri sari ve mavi. Dunya kupasinda bir cok oyuncu bu pazubandini takiyor. Simdi hatirladigim Ingiltere kaptani David Beckham, Paraguay'a karsi bu kaptanlik bandini takmisti.

Bu kaptanlik pazubandlari FIFA tarafindan takimlara veriliyor ve ozellikle forma renkleri ile cakismayacak sekilde veriliyor. Bu bazubandlarindan baska bir pazubandi kullanmak yasak.

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

helal apiye be gerçek fenerli bu adam

Ben BJK'liyim ama Appiahı gerçekten çok severim keske bizde olsa diyebilecegim Anelkadan sonraki kişidir.
    Sanıyorum artık fener taraftarı da akıllanıyor ve kendine geliyor yavaş yavaş futbolcu nasıl olur görüyorlar bu sözüm tabiki alexle alakalı.Alex duran top haricinde hiçbir vasıfı olmayan topla yüzünü kaleye dönebilen veya anelkaya arapası atabilecek yetenekde bir oyuncu değil. Sanıyorum artık Fener taraftarı bu durumu gördü ve Alexle hiçbirşey yapılamayacagını anlamaya başlıyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Zaten ne dedi röportajında
    Türkiye yoksa BİZ varız
    Helal sana Kara Boğa'mız
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

nouma'yı andırıyor takmına olan sevgisiyle..

ne güzel işte adam oynadığı takımı gönulden sevıyor her yerde de tamsıl edıyo aferın appiah

Mesaj Yetkileri