Geçen yıl beni o kadar da sıkmayan maç motoru bu yıl iyice çığırından çıktı. Arkadaş bu oyunda niye hiç frikik golü olmuyor niye ? Hadi kendim de atmayayım rakip atsın. Bütün frikiklerim direkten dönüyor. Sırf frikik atabilmek için Sebastian Larsson'u aldım daha golü yok 10 tane direği var adamın. Neyse asıl konu o değil.
Arkadaşlar bu durumdan artık sıkılmaya başladım. Genellikle ilk golü ben atıyorum. İlk 30 dakika tek kale maça dönüyor oyun ama ilk yarının sonlarında ve ikinci yarı rakip takımın yakaladığı 1-2 pozisyon gol oluyor. Hep de defansın arkasına atılan toplar. Aynı toplar benim forvetlerime de geliyor sonuç hüsran. Sürekli karambole gol atıyorum o kadar müsait pozisyon varken. Normal şartlarda çok rahat atabilecekleri topları ya defansa çarptırıyorlar ya da kalecinin üstüne atıyorlar. Forvetim şut atıyor top rakip oyuncuya çarpıp giriyor. Niye direkt atamıyorlar onu anlayamıyorum.
Örneğin bu maç hep ben oynadım onlar attı. Ha forvet beceriksiz desek Bianchi'nin Di Natale'den daha iyi olduğunu söylemek biraz zor. Her maçım böyle oluyor. Kazandığım maçlarda da hep son dakika golleri yiyorum. Defansın arkasına sarkmaları yeterli. Yok mudur bunun bir çözümü ? Defansı geride mi kurmalıyım ?