Merhaba arkadaşlar. Arsenal'im, şuan ligde 2. sıradayım 2 puan gerideyim sadece. Sol açık ve orta saha ortası için tavsiyelerinizi bekliyorum. Oraları da makul fiyata oyunularla doldurursam sıkıntı yaşyacağımı düşünmüyorum. Şimdiden teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar. Arsenal'im, şuan ligde 2. sıradayım 2 puan gerideyim sadece. Sol açık ve orta saha ortası için tavsiyelerinizi bekliyorum. Oraları da makul fiyata oyunularla doldurursam sıkıntı yaşyacağımı düşünmüyorum. Şimdiden teşekkürler...
ibai gomez sol kanat için düşünebilirsin iyi iş yapar
Morgan var southamptonda schenderleinmi ne soyadıda ortasaha için çok kaliteli tavsiye ederim
lorenzo insigne 15-20 m arası alabilirsin sol açıkta gayet etkili. ayrıca iker munian de sözleşmesinde son seneye giriyor o da 10 m euro civarı alınabilir. orta saha için de ander herrera, florenzi, dembele
Sol kanat için Ayew ve Insigne, orta saha için Wanyama, Dembele ve Lars Bender olabilir.
marcelo sol acıka or ta saha ya xabi alonso
Orta sahaya FILIP KISS i dene.
Ortasahada oyunda gördüğüm en canavar adamlardan biri Tottenham'lı Dembele. Her rolü becerir. Harika bir adam.
Çok doğru bir öneri olmuş ama Arsenal kariyeri açınca hedefiniz para harcamak olmamalı bence.
Bazı takımların alışmış kalıplarından çıkarınca sıkılabiliyorsunuz. Herrera'yı öneriyorum ben çok güzel skor katkısı verir.
Genç oyuncudur ve çalışkandır.Bir dakika yerinde durmaz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Çook sağolun önerilerinizi için arkadaşlar![]()