Juventus bu maçın ve turun ağır favorisi. Trabzon'un şansı yok maalesef. Son haftalarda düşüşteler zaten ve hocalarını da kaybettiler. Juve, turu getirecek bir skorla alır bu maçı.
Bol gollü bir juventus galibiyeti olacak.
Juventus'un kendi evinde kaybetmesine ihtimal vermiyorum açıkçası.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bol gollü bir Juventus galibiyeti olur her ne kadar istemesem de. Hami'nin futbol bilgisi bu seviyede değil ne yazık ki. Çanakkale geçilmezi falan oynatmaya çalışır gibime geliyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Farklı skorla alır Juve Hamiyle olacak iş değil bunlar
Juventus rahat kazanır.
Trabzonspor'un şuan başında Hami Mandıralı var ve son zamanlarda formsuzlar..
Gönlüm Trabzonspor'dan yana da olsa malesef Juve'nin farklı galibiyet alacağını düşünüyorum..
Skor Tahminim ; 5-1
Top Juve'de Avrupa Ligine nasıl baktıklarını bilmiyorum eğer ciddiye alırlarsa Trabzon'un hiç şansı yok; ama yok eğer Avrupa Ligi önemli değilse onlar için o zaman Trabzonspor'a ihtimal doğuyor.
Ayrıca rövanş maci trabzon da. Yine yagisli bir hava olmasından korkup ilk maçta isi garantiye almaya calisacaklardir
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Skor tabelasi bozulacaktir
ilk mac evde olsaydi keske, umutlar ikinci maca kadar devam ederdi hic degilse. juventus evinde sans tanimaz bence, final de evlerinde oynanicak. bu durum olmasaydi yedekler cikabilirdi, maalesef tam kadro cikacaklardir.
bu arada galatasarayin SL macinin konusu da acilsa artik. simdiden konusulmaya baslandi cunku.
Ben çok büyük bir fark olacagını sanmıyorum.Hatta bir beraberlik çıkarsa Ts şaşırmam.
Juve farka gider kadro kalitesinde ve form grafiğinde uçurum var skor tahminim 6-0
213618-1 juve kazanır.
yine de trabzonspor'u tebrik ediyorum avrupa'da bizi alnının akıyla temsil ettiği için, yürüyedurun.
ah bir beraberlik çıksa ne diyeceğimi çok iyi biliyorum burada.
Maçı 1-0 Trabzonspor kazanır. Juveye şans vermiyorum futbolunu beğenmediğim kötü bir takım
...
trabzon supriz yapar , hami ne kadar tecrubesiz olsada ayagina gelen bu firsati tepmez..
Ben Juventus'un fark atacağını pek düşünmüyorum ama gol yemeden kazanırlar gibime geliyor
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Her ne kadar Takım JUVE olsada başarılar Trabzonspor.
JUVE fark atabilir.GS hezimetinden sonra Türkiyedeki maçı garantiye almak için İtalyada turu garantilerler.
Onur'a güveniyorum ben en fazla 3 tane yer 4-5 olmasına ihtimal vermiyorum açıkcası.Kalbim Trabzonla ama mantığım Juventus alır diyor inşAllah sürpriz yapabiliriz.
Açıkça söylemek gerekirse farklı bir mağlubiyet beklemiyorum ilk 10 dakikada gol yemezsek 5-6 olmaz takımımızın sorunu gol yedikten sonra toplayamıyoruz zor ama olurda 60-70 e 0-0 girilirse Trabzonum maçı vermez.
Sonuç:2-0 Maç sonu kaleci Onura Conteden övgüler
Fark olmaz. Bence Juventus o kadar yaratıcı bi takım değil. 2 Fark en fazla.
Juventus her ne kadar çok iyi bir takım olsa da defansif yönlerinin daha ön planda olduğunu göze alarak , 2-0lık Juve galibiyeti bekliyorum.
Ama tabi ki Süper Lig'deki en sevdiğim takımlardan olan Trabzonspor'a bol şans , gönlümüz sonuna kadar Trabzonsporumuzdan yana![]()
Juventus'un bende fark atacağını sanmıyorum. Zorlasa atarlar ama zorlama gereği duymayacaklardır. Bugün Conte basın açıklaması X günde Z tane maç yapıcaz dedi. Rakamları hatırlamıyorum ama yoğunluktan bahsetti. Yani yormaz boşuna futbolcuları.
He belki oyuna giren yedekler kendilerini göstermek için coşarsa orasını bilemeyeceğim![]()
Bu sene Trabzon'dan çok ümitliydim.Nasıl bir şanstır millete neler geliyor Trabzon'a Juve geliyor.Yenmek yenilmek bu saatten sonra önemli değil.
Zevkli bir maç olur umarım![]()
Her ne kadar son haftalarda Trabzon çok formsuz olsa da böyle bir arenada formsuzluk bahane olamaz. Çıkarsın ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırsın. En basit maçta bile Onur bunu fazlasıyla yapıyor ve özellikle Akhisar maçından sonra takımla yaptığı konuşma bence etki gösterecektir.
Juve galibiyeti su götürmez favori seçenek ama içimde Onur'un devleşeceği ve Trabzon'un güzel bir skorla döneceği hissi var. Umarım yanılmam.
Juventus fark atarı falan geçelim. Futbol sahada oynanır. Maç oynanmadan Trabzonspor'un şansını küçümsemeyelim.. Allah'tan ümit kesilmez. Haydi Trabzonspor göster günlerini italyanlara...
fenomene çok iş düşüyor haydi koçum.