Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

18 40.91%
  • Berabere Biter

7 15.91%
  • Juventus Kazanır

19 43.18%
Sayfa 1 / 16 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Galatasaray - Juventus | Şampiyonlar Ligi - B Grubu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Galatasaray - Juventus | Şampiyonlar Ligi - B Grubu

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

10 yıldır beklediğim maç sonunda geldi Yarın havalimanına gidiyorum karşılamaya

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bismillahirrahmanirrahim.

Allah'ım sen konuyu biliyorsun.

Amin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nasıl bir taktik ve 11 ile çıkacağımız belli değil, form durumumuz dengesiz, rakipte ise tam tersi herşey yolunda. Mağlubiyet bekliyorum, 1-3 biter maç.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Terör olayları nedeniyle dışarıda oynadığımız ve Kral'ın attığı gollerle yendiğimizi maçı hatırladım.. Hey gidi heey. Güveniyorum ben bu takıma.. Böyle maçlarda Sabrisinden Burağına herkesin son gücüne kadar oynayacağına inanıyorum.. Allah'ım sen utandırma... Bu hafta bizim haftamız olur inş.. Çok zor bir maç olacak şüphesiz.. 2-1 veya 3-2 yeneriz diye ümit ediyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Gönlümüz Galatasaray ile umarım güzel bir sonuçla sahadan ayrılırız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır. İtalyan'ı başımızdaki İtalyan'la İtalyan 3-5-2'siyle vuralım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yensek bile kendimizi avutmuyalim 16"da birsey yapamayiz bu oyun ile , temiziden uefaya gidelim orda birseyler yapariz maça gelirsek 1-0 kazaniriz golude drogba atar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niye temizden uefaya gidelim yahu? Amaç zaten gruptan çıkmak, ilk 16 gayet güzel bir başarıdır bence. Önemli olan istikrar Hem elenirsek de eleniriz lige odaklanırız adam gibi. Uefa bir yığın iş
    Seninleyiz Galatasaray.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gruptan çıkarsak hem ülke puanına müthiş bir katkı yaparız hem de kasamıza sağlam para girer.Ancak işimiz iş.Adamlar çok iyi form tuttular ancak deplasmanda çokta iyi değiller.Taraftardan geçen sezon oynanan Real Madrid maçında ki gibi bir destek bekliyorum.Biz böyle ölüm kalım maçlarını severiz benim tek güvencem budur yoksa Juventus puanını alır gider ancak biz böyle maçlarda farkımızı ortaya koyuyoruz.Drogba bey sallamıyor diyenlere güzel bir ders verir umarım ve inşAllah galip geliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Juve'nin 3-5-2'sini kırmanın en iyi yollarından biri kalabalık orta alan, çizgi adamları ve gününde bir Drogba. Normalde 3'lü savunmayı tek oyuncuyla yıkmak kolay değildir ancak Drogba gibi 2 kişilik futbolcular işinizi kolaylaştırır. Mancini Juventus'u çok iyi tanıdığından nasıl çıkması gerektiğini eminim çok iyi biliyordur ancak gel gelelim eldeki malzeme buna yeterli olacak mı?

Sneijder'in ne olursa olsun bu maça yetiştirilmesi gerek. Selçuk-Melo-Sneijder üçlüsü orta alanda çok iş yapar. Bu üçlüden birinin olmaması orta alan performansını yarı yarıya düşürecektir, Sneijder'in sakatlığı form durumunu mutlaka düşürmüştür, ekstra performans göstermesi gerekecek. Kanatlarda ise Bruma ve Amrabat ikilisi fena olmaz gibi. Maçın gidişatına göre her şey değişecektir elbet ancak Galatasaray bu maçta bam güm bastıran değil de sabırla bekleyen, kalesini koruyan ve fırsatını bulduğunda kontrayı arayan takım olursa istediğini alabilir.

Başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Juventus galibiyete yakın taraf, Galatasaray'ın beraberlikten fazlasını alacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tek hedef galibiyet,başka yol yok UEFA'ya gidip turlar atlayacağımıza Şampiyonlar Ligi'nde devam edip ilk 16 da elenelim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Biz türküz. Böyle yumurta ağzına gelene kadar yatıp son maçlarda geçiyoruz genelde. UEFA'yı aldığımız sene nasıl Milan'ı yenip grup 3.'sü olduysak, yarın da Juventus'u devirecek gücümüz var. Ligdeki oyunlar yanıltmasın. Yarın herkes savaşır inşallah
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ilk macı galatasaray yendimi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    ilk macı galatasaray yendimi
    2-2 bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu macı aslan alır o zaman.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şimdi öncelikle şunu netleştirmesi lazım insanların kafasında.

Galatasaray bu maçı kazanırsa her şey toz pembe olmamalı.Kazandığı takdir de gökyüzüne çıkarılmamalı.Ama bunu pek yapabileceğimizi sanmıyorum Türk insanı olarak.

Bunlara ek olarak Galatasaray'ın bu maçı kazanabileceğini pek sanmıyorum bunun sebebi olarak da Juventus şuanki Galatasaray'a göre çok daha ne yapması gerektiğini bilen bir takım ve sahadan istediğini alacaktır diye düşünüyorum.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Skor olarak olmasa da oyun olarak Real Madrid maçına benzer bir durum bekliyorum. GS maça çok istekli başlayacaktır, Juventus savunmasını geçemeyince ve kontradan 1 tane yiyince yine gardını düşürecektir.

Form tutmaya başlayan bir Juve var Galatasaray'ın işi zor.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

GS finallerin takımıdır, kendi sahasında dünya devini bile yusuf yusuf ettirmiştir 3-0'ın rövanşında. Ne olursa olsun mücadele etmeden teslim olmayacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Akşam gidebilirsem Juventus'un konaklayacağı otele gideceğim. Bir suikast düzenlesem mi acaba

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Akşam gidebilirsem Juventus'un konaklayacağı otele gideceğim. Bir suikast düzenlesem mi acaba
    Vidal'i hallet yeter.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Biz sana içeride bakarız. Vidal - Pogba bir de imkan bulursan forvetlerden birini indir yeter

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu maçı alırsak şimdi bize kesin Barcelona bayern münih falan gelir En iyisi biz Avrupa ligine gidelim. Zaten öyle olacağını da düşünüyorum. Elazığ maçı kasımpaşa maçı falan hiç umut vermedi. tahminimizi de yapalım. 2-2 gibi bi beraberlik bekliyorum bu maçtan.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

şimdi gruplardaki puan durumuna baktım da liderler gözümü korkuttu açıkçası.. Keşke Basel lider olsa da o gelse

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sakatlar dahil olmak üzere tam kadro geliyor adamlar

http://www.juventus.com/juve/en/news...ocati_istanbul

Bende yavaştan havalimanına doğru yola çıkıyorum. Bana şans dileyin beyler

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Savunma Hattını Dany Semih Chedrou Eboue 4 Lüsü İle Yaparsak İntihar Ederiz Hakan Semih Chedrou Ve Eboue Savunması Bu Maçta Çok İyi Olacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Juventus istediği kadar form tutsun. Kopenag deplasmanında zar zor 1 puan alan takım Arena'da 3 puan alamaz.

Başarılar dilerim Galatasaray'a. Umarım kazanır ve son 16'ya adını yazdırıp ülkemizi geçen seneki gibi temsil etmeye devam eder.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Savunma Hattını Dany Semih Chedrou Eboue 4 Lüsü İle Yaparsak İntihar Ederiz Hakan Semih Chedrou Ve Eboue Savunması Bu Maçta Çok İyi Olacaktır
    Savunma Riera, Semih(ya da Chedjou), Gökhan ve Eboue olarak çıksak daha iyi olur bence..

Sayfa 1 / 16 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri