10 yıldır beklediğim maç sonunda geldiYarın havalimanına gidiyorum karşılamaya
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bismillahirrahmanirrahim.
Allah'ım sen konuyu biliyorsun.
Amin.
Nasıl bir taktik ve 11 ile çıkacağımız belli değil, form durumumuz dengesiz, rakipte ise tam tersi herşey yolunda. Mağlubiyet bekliyorum, 1-3 biter maç.
Terör olayları nedeniyle dışarıda oynadığımız ve Kral'ın attığı gollerle yendiğimizi maçı hatırladım.. Hey gidi heey. Güveniyorum ben bu takıma.. Böyle maçlarda Sabrisinden Burağına herkesin son gücüne kadar oynayacağına inanıyorum.. Allah'ım sen utandırma... Bu hafta bizim haftamız olur inş.. Çok zor bir maç olacak şüphesiz.. 2-1 veya 3-2 yeneriz diye ümit ediyorum...
Gönlümüz Galatasaray ile umarım güzel bir sonuçla sahadan ayrılırız.![]()
Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır. İtalyan'ı başımızdaki İtalyan'la İtalyan 3-5-2'siyle vuralım.
Screw you guys, I'm goin' home
yensek bile kendimizi avutmuyalim 16"da birsey yapamayiz bu oyun ile , temiziden uefaya gidelim orda birseyler yapariz maça gelirsek 1-0 kazaniriz golude drogba atar.
Niye temizden uefaya gidelim yahu? Amaç zaten gruptan çıkmak, ilk 16 gayet güzel bir başarıdır bence. Önemli olan istikrarHem elenirsek de eleniriz lige odaklanırız adam gibi. Uefa bir yığın iş
Seninleyiz Galatasaray.
Gruptan çıkarsak hem ülke puanına müthiş bir katkı yaparız hem de kasamıza sağlam para girer.Ancak işimiz iş.Adamlar çok iyi form tuttular ancak deplasmanda çokta iyi değiller.Taraftardan geçen sezon oynanan Real Madrid maçında ki gibi bir destek bekliyorum.Biz böyle ölüm kalım maçlarını severiz benim tek güvencem budur yoksa Juventus puanını alır gider ancak biz böyle maçlarda farkımızı ortaya koyuyoruz.Drogba bey sallamıyor diyenlere güzel bir ders verir umarım ve inşAllah galip geliriz.
Juve'nin 3-5-2'sini kırmanın en iyi yollarından biri kalabalık orta alan, çizgi adamları ve gününde bir Drogba. Normalde 3'lü savunmayı tek oyuncuyla yıkmak kolay değildir ancak Drogba gibi 2 kişilik futbolcular işinizi kolaylaştırır. Mancini Juventus'u çok iyi tanıdığından nasıl çıkması gerektiğini eminim çok iyi biliyordur ancak gel gelelim eldeki malzeme buna yeterli olacak mı?
Sneijder'in ne olursa olsun bu maça yetiştirilmesi gerek. Selçuk-Melo-Sneijder üçlüsü orta alanda çok iş yapar. Bu üçlüden birinin olmaması orta alan performansını yarı yarıya düşürecektir, Sneijder'in sakatlığı form durumunu mutlaka düşürmüştür, ekstra performans göstermesi gerekecek. Kanatlarda ise Bruma ve Amrabat ikilisi fena olmaz gibi. Maçın gidişatına göre her şey değişecektir elbet ancak Galatasaray bu maçta bam güm bastıran değil de sabırla bekleyen, kalesini koruyan ve fırsatını bulduğunda kontrayı arayan takım olursa istediğini alabilir.
Başarılar.
...
Juventus galibiyete yakın taraf, Galatasaray'ın beraberlikten fazlasını alacağını düşünmüyorum.
Tek hedef galibiyet,başka yol yok UEFA'ya gidip turlar atlayacağımıza Şampiyonlar Ligi'nde devam edip ilk 16 da elenelim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Biz türküz. Böyle yumurta ağzına gelene kadar yatıp son maçlarda geçiyoruz genelde. UEFA'yı aldığımız sene nasıl Milan'ı yenip grup 3.'sü olduysak, yarın da Juventus'u devirecek gücümüz var. Ligdeki oyunlar yanıltmasın. Yarın herkes savaşır inşallah
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ilk macı galatasaray yendimi
bu macı aslan alır o zaman.
Şimdi öncelikle şunu netleştirmesi lazım insanların kafasında.
Galatasaray bu maçı kazanırsa her şey toz pembe olmamalı.Kazandığı takdir de gökyüzüne çıkarılmamalı.Ama bunu pek yapabileceğimizi sanmıyorum Türk insanı olarak.
Bunlara ek olarak Galatasaray'ın bu maçı kazanabileceğini pek sanmıyorum bunun sebebi olarak da Juventus şuanki Galatasaray'a göre çok daha ne yapması gerektiğini bilen bir takım ve sahadan istediğini alacaktır diye düşünüyorum.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Skor olarak olmasa da oyun olarak Real Madrid maçına benzer bir durum bekliyorum. GS maça çok istekli başlayacaktır, Juventus savunmasını geçemeyince ve kontradan 1 tane yiyince yine gardını düşürecektir.
Form tutmaya başlayan bir Juve var Galatasaray'ın işi zor.
GS finallerin takımıdır, kendi sahasında dünya devini bile yusuf yusuf ettirmiştir 3-0'ın rövanşında. Ne olursa olsun mücadele etmeden teslim olmayacaktır.
Akşam gidebilirsem Juventus'un konaklayacağı otele gideceğim. Bir suikast düzenlesem mi acaba![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu maçı alırsak şimdi bize kesin Barcelona bayern münih falan gelirEn iyisi biz Avrupa ligine gidelim. Zaten öyle olacağını da düşünüyorum. Elazığ maçı kasımpaşa maçı falan hiç umut vermedi. tahminimizi de yapalım. 2-2 gibi bi beraberlik bekliyorum bu maçtan.
şimdi gruplardaki puan durumuna baktım da liderler gözümü korkuttu açıkçası.. Keşke Basel lider olsa da o gelse![]()
Sakatlar dahil olmak üzere tam kadro geliyor adamlar
http://www.juventus.com/juve/en/news...ocati_istanbul
Bende yavaştan havalimanına doğru yola çıkıyorum. Bana şans dileyin beyler![]()
Savunma Hattını Dany Semih Chedrou Eboue 4 Lüsü İle Yaparsak İntihar Ederiz Hakan Semih Chedrou Ve Eboue Savunması Bu Maçta Çok İyi Olacaktır
Juventus istediği kadar form tutsun. Kopenag deplasmanında zar zor 1 puan alan takım Arena'da 3 puan alamaz.
Başarılar dilerim Galatasaray'a. Umarım kazanır ve son 16'ya adını yazdırıp ülkemizi geçen seneki gibi temsil etmeye devam eder.