değmez o fiyata
80M. Onlardan alırken iyi fiyat ama alayım faydalanır satayım dersen, senden bir oyuncuya en fazla 40 falan veriyorlar.
Yani adam oldukça iyi santrafor. 80m. istemeleri gayet normal. Aylık taksit ekleyerek al vadeli. Değer. Malum ucuz adam almak zor![]()
Ben genelde 30+ Profili iyi santraforları ucuza alıyorum ligin altını üstüne getiriyorlar valla 5 milyona alıyorum oyuncuyu, fazlasıyla katkı yapıyor.
Eğer 80 milyonu gözden çıkardıysan daha iyi isimler alabilirsin. Örn: Cavani, Falcao, Martinez, Balotelli vs...
etmez o kadar kardeş
Sakın verme o kadar para. Oyuncunun aklını çel. Olmadı bir sezon daha bekle. Satmak istemedikleri için o kadar istiyorlar. Bir sezon sonra 6-7'ye bırakırlar kanaatimce.
bırak öküz alırız o parayla
takip listene ekle takibinde kalsın. eğer dediğin gibi büyük klüpler teklif verirse fiyata bakıp sende belli bir fiyat verirsin peşin+taksit şeklinde. sistem olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ama giroud'yu sahte forvet kenarlara 2 oyuncu içe kateden olarak kullanırsan verim alabilirsin, naçizane önerim.
ayrıca 2014 sezonu daha 80milyon gözden çıkardıysan da giroud'yu yedek kullanıp daha üst sınıf bir golcü alabilirsin.
Yorumları teker teker okuyorum çok sağolun arkadaşlar ama kafam karıştı cidden2. sezona başlayacağım ve takımda biraz değişiklik şart oldu. Satmak için almıyorum takımı taşısın yeter. Alsam mı acaba değmez mi ki... Bu arada 60'a anlaştık öylesine bir deneyim dedim, 60'a bırakıyorlar
Bu arada o paralara Cavani'yi falan alamam ki çok para istiyorlar onlara. O tarz oyuncu bulabilsem bu oyuncuyu alıp riske girmeden tanınmış bir forvet alırım.
cesaret 1 dalgamı gecıyorsunuz adam gol atamaz ki cesur değil
Adam çok güçsüz, alma 80'e.
Arkadaş TL kullanıyor.60MN TL ye Cavani gibi oyuncular alınamaz.
alsın o zaman 20-25 milyon euro yapıyor. bizde diyoz 60 milyona adam bulamamışmı
Etmez 60, biraz kafasını çel en çok bir kaç sezona taş çatlasa 20'a 25'e bırakırlar..
Burak
Adam gripi bile 3 haftada atlatıyor.Sakın verme o parayı.Ara dönemde satılık forvetlere bak ve sözleşmesi 6 ay kalanlara.Eğer bulamazsan tanıdık isimlere geçersin.
Cesaret : 1.
Bu adama rakip defans maçtan önce gol atmaması için tehdit etse bu adam tüm topları auta atar.
Evet TL kullanıyorum arkadaşlarO zaman biraz bekleyeyim en iyisi kafasını karıştırıyım o arada da
![]()
Aynen borçları kapatmış kulüp.
aleksander mitrovic işini görür, daha da ucuza gelir.
(/s)
@goosfraba bakıyorum, teşekkürler.
Vaay bee, borçsuz bir Arsenal'im oldu ha![]()
80'e değmez. Ben cesareti çok düşük oyuncuya o kadar para vermem
Bana kalırsa al ama o kadar fiyata değil düşürebiliyosan al abi
ingiltere'de her maç dayak yer bu çocuk![]()