Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Kayserispor kazanır
Haklıyız kazanacağız... 3-0 ve ya 4-1'lik skor geçiyor gönlümden.
Başarılar Fenerbahçe.
Kayseri oldukça kötü süpriz yapmak isteyecektir.
Kaldı ki geçen hafta Karabük'ün bunu başarması Kayseriyi de gaza getirebilir.
İişleri tehlikeye atmak istemeyen Fenerbahçe kazanacaktır diye umuyorum handikaplı olarak![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Son maç ders olmuştur , Kayseri'yi yeneriz diye düşünüyorum kaldı ki evimizde oynuyoruz.
Kayserispor'un küme düşmesini istemem, sonuçta en çok genç oyuncu çıkaran takımların başında geliyor. Fakat istastiklere bakacak olursak Fenerbahçe galibiyet çok ağır basıyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kayseri'de iş yok Fenerbahçe evinde zaten rahat kazanan bir ekip rahat bir şekilde kazanacaklardır.Bizim Sakarya'lı Salih gol atsa güzel olur.![]()
Fark atarız4-1 Emenike şov yapar.
Kayseri son haftalarda çok kötü performans sergiliyor.Zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.
Skor Tahmini = Fenerbahçe:4 Kayserispor:0
Son haftalardan ziyade ligin başından beri aynı performansı sergiliyorlar.Bu maçta da ekstra bir şeyler yapacaklarını sanmıyorum. Fenerbahçe kazanacaktır. Zaten Abdullah'ı beke devşiren, elindeki bütün stoperleri satıp kalanların da sağlıklı kalmasını sağlayamayan takımdan ne beklenir ki? Bu gidişle Kayserispor'a birinci lig yolları gözüküyor.
Rahat bir galibiyetle ilk yarıyı kapatırız skor tahminim 3-0 veya 3-1.
Kayseri'de bir kan değişikliği gerekiyor bu açıkça gözüküyor. Başkan bırakıyor aday çıkmayınca yeniden başkan oluyor. Teknik direktör istifa ediyor iki gün sonra tekrar göreve devam ediyor falan. Bu şartlar altında da kazanmak çok kolay olmuyor. Konuya bağlamak adına da Fenerbahçe deplasmanında kazanmaları neredeyse imkansız.Tabii işin içine şans faktörü girer de kazanır orası da ayrı.
![]()
Last edited by Nedvedmania : 28.Aralık.2013 at 17:12 Reason: Silinen mesajla alakalı kısım silindi
Geçen haftaki sonuçtan sonra takım bu maça çok hırslı çıkacaktır. Ben Akhisar maçı gibi bir maç bekliyorum. Ama Ersun Yanal'ın artık adam akıllı rotasyon yapması gerekiyor. Alper'i değil Cristian'ı yedeğe çekmesi gerek. Mümkünse Kuyt ta kulübede otursun bu hafta ama tabi ki öyle bir şey olmayacak.
Kayserispor'un önceki seneleri mumla aratan halini görünce Fenerbahçe rahat kazanır diyebiliriz doğal olarak ancak futbol bu. İkinci yarıya daha güzel başlayabilmek adına ilk yarının kapanışını bir sürprizle yapmak isteyecektir Kayserispor. Zaten son haftalarda fena da top oynamıyorlar ancak sonuca gitme konusunda büyük sıkıntıları var. Bunu aşmaları halinde puan çıkarmaları muhtemel.
Lige renk katan takımlardan birisi aslında işin futbol dışı şartlarını bir kenara bırakırsak. Burada 4 attıkları maç çok da uzakta sayılmaz. Oralardan buralara gelmiş olmaları üzücü cidden.
Sonuç olarak Fenerbahçe kazanır gibi duruyor form durumları göz önüne alındığında ama umarım bir sürpriz çıkar.
ben de bu mac icin endiseliyim. kayseri iyi bir kadroya sahip sayilir, fena da oynamiyorlar ama skorlar hic istedikleri gibi olmadi. bizim acimizdan ters bir skor cikabilir. bunun yaninda bizden daha stresli olacaklar, normalde bu tip takimlar ne alirsam kar diye bakarak gelirler ama bu sefer kayserinin puan ya da puanlara ihtiyaci var. bu durumdan faydalanabiliriz. zor olan maci kolaya cevirmek elimizde. ilk yari one gecebilirsek maci rahatlatiriz.
edit: devre bitiyor, son mac bizimkisi. rakiplerin maclari bizden once, bu maca tesir etmesi muhtemel. rakiplerin puan kaybetmesi bizimkileri kamcilar, diger olasilikta takim uzerinde negatif bir baski olusabilir.
Kayseri'den bir sürpriz bekliyorum.
Ersun Yanal düşüşte olan Alper'in (!) yerine Meireles'i Cristian'la beraber 11'de başlatmayı düşünüyormuş diye yazılıp çiziliyor. Hani bir fırsatım olsa da bir gün şu Fenerbahçe yedek kulübesinde oturup bir de maçı oradan izlesem. Sanırım Cristian daha devasa bir şey olarak görünüyor.
Not: Antrenmanda şöyledir böyledir olayına girmeyelim, benim için maçta hiçse hiçtir antrenmanda isterse Pele olsun.
...
cristian canerle birlikte takimin en teknik futbolcusu, haliyle ilk 11de olmasi pek zor olmuyor. emre donebilirse belki kulubeye doner. onumuzdeki sene kurtuluruz ama, merak etme ibrahim. kalacagini pek sanmiyorum.
Kayserispor Kadıköy'den çıkamaz, iç sahada çok farklı oynuyor Fenerbahçe.
Abi, Cristian mı teknik futbolcu? Hangi yönden teknik? Sadece Duran Toplara isabetli vurduğu için teknik sayılıyorsa burada eksiklik var. Zira bir orta alan oyuncusu olmasına rağmen adam eksiltmesi, top taşıması ve topu olumlu kullanması oldukça zayıf. Baskı yediği anda topu çok rahat kaybedebiliyor. İsabetli pas oranın çoğu yana ve geri paslar. Geçen maç ileriye pas atayım dedi, topu kaptırdı gol yedik. Onun ayağından kaybettiği veya yanlış attığı paslardan yediğimiz kontraların haddi hesabı yok. Bu takımdan fiziğiyle adam ekarte eden Emenike, Sow ve Kuyt var ; Tekniğiyle adam ekarte edebilen Emre, Alper, Caner var. Meireles ise bazen deniyor ama diğerlerine nazaran daha basit oynamayı tercih ediyor. Cristian milli felaket. Tabi bu konuda kendisine kızmıyorum, çünkü adamın verebileceği bu. Aykut Kocaman Alex'i gözden çıkardıktan sonra Cristian'dan koşan bir Alex yaratmaya çalışıyordu, Ersun Yanal da aynı bölgede oynatarak aynısını yapmaya çalışıyor lakin Alex yokken Alex yaratmak Alex'in annesinin babasının işi. 1 yanlış adamda yanlış tercih arzuları var.
1. Rıdvan Dilmen
...
FB bu konsantrasyon ve maç trafiğiyle üst üste 2 maç puan kaybedecek bir takım değil.
Holmen-Meireles(Alper)-Topal üçlüsüyle kurulmalı takım.Ersun Yanal umarım son maçtan ders almıştır.3 farklı kazanırız diyorum.
kayseri bir süpriz yapsa keşke![]()
Geçen haftaki yenilgiyi unuttururuz. Kasımpaşa ile Beşiktaş'da maç kaybetmişken bizim avantajımıza olacak.
@baldemir
yazdiklarinda haklisin ama teknik yonden tum takimin bir tik onunde cristian. ben demiyorum ki bir alextir cristian. elindeki kadroda o bolgede degerlendirebilecegi tek adam o oldugu icin alternatifsiz kaliyor. ben eminim ki sezon sonunda crisin yerine cok daha verim alabilecegi birini ariyordur ersun hoca. yerine alinacak gelene kadar o da 11de devam eder, kurtulus yok. elimizden tek gelen, crisin gununde olmasi icin dua etmek. kotuyken hic cekilmiyor cunku. boyle yazdigim icin savundugum sanilmasin, ama bu kadar duz bir takimda cris duzeyinde bir oyuncu bile teknik yonden one cikiyor maalesef.
su maci farkli bir skorla kazanip takipcilerimize gozdagi vermeliyiz. gecen haftaki kayipla rakiplerin ne kadar umutlandigi asikar, bu umutlari sondurmek icin mutlak kazanmali maci da domine etmeliyiz.
Tek beklentim Fenerbahçe'nin klasik bir Ersun Yanal takımı olması bundan sonra
İnşallah Kayseri puan alır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fener yarın rahat alır pek beklenti içinde olmamak lazım.Aghahowa olsa neyse ama yok öyle olağanüstü bir isim.Farklı bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum ben ancak 2. devre de işleri zor çok zorlu deplasmanlara çıkacaklar fark 2. devre de iyice azalabilir.
Volkan, Gökhan, Egemen, Bekir, Caner, Mehmet, Meireles, Baroni, Kuyt, Sow, Emenike.
Gökhan, Salih, Abdullah, Zurab, Ömer, Sefa, Mijailovic, Biseswar, Mouche, Taner, Bobo.
Alperinho ve Salihinho yine kızakta. Dünya'ya yanlış memlekette gelmişler, suç onların değil.
...
Meireles yine atılmasın![]()
Cristian'ın olması bu hafta sorun değil. Çünkü Meireles var.
Meireles geriye gelip Meireles - Topal ikilisi ile geride alanı daraltıyor ve Cristian'ın geriye gelmesine ihtiyaç bırakmıyor. Cristian bu sezon ne zaman 3. bölgede forvete yakın oynadıysa standartlarına yaklaştı. Dolayısı ile bence düşündüğünüzün aksine Cristian oyuna olumlu etki edecek.
İlk yarı öne geçersek maç çok farklı biter, şova döner.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı