Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

12 80.00%
  • Berabere biter

3 20.00%
  • Kayserispor kazanır

0 0%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor | STSL 17. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Fenerbahçe - Kayserispor | STSL 17. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Haklıyız kazanacağız... 3-0 ve ya 4-1'lik skor geçiyor gönlümden.

Başarılar Fenerbahçe.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kayseri oldukça kötü süpriz yapmak isteyecektir.

Kaldı ki geçen hafta Karabük'ün bunu başarması Kayseriyi de gaza getirebilir.

İişleri tehlikeye atmak istemeyen Fenerbahçe kazanacaktır diye umuyorum handikaplı olarak
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Son maç ders olmuştur , Kayseri'yi yeneriz diye düşünüyorum kaldı ki evimizde oynuyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kayserispor'un küme düşmesini istemem, sonuçta en çok genç oyuncu çıkaran takımların başında geliyor. Fakat istastiklere bakacak olursak Fenerbahçe galibiyet çok ağır basıyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kayseri'de iş yok Fenerbahçe evinde zaten rahat kazanan bir ekip rahat bir şekilde kazanacaklardır.Bizim Sakarya'lı Salih gol atsa güzel olur.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Fark atarız 4-1 Emenike şov yapar.

Kayseri son haftalarda çok kötü performans sergiliyor.Zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.

Skor Tahmini = Fenerbahçe:4 Kayserispor:0

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by sarp709 View Post
    Kayseri son haftalarda çok kötü performans sergiliyor.Zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.

Skor Tahmini = Fenerbahçe:4 Kayserispor:0
    Son haftalardan ziyade ligin başından beri aynı performansı sergiliyorlar. Bu maçta da ekstra bir şeyler yapacaklarını sanmıyorum. Fenerbahçe kazanacaktır. Zaten Abdullah'ı beke devşiren, elindeki bütün stoperleri satıp kalanların da sağlıklı kalmasını sağlayamayan takımdan ne beklenir ki? Bu gidişle Kayserispor'a birinci lig yolları gözüküyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Rahat bir galibiyetle ilk yarıyı kapatırız skor tahminim 3-0 veya 3-1.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kayseri'de bir kan değişikliği gerekiyor bu açıkça gözüküyor. Başkan bırakıyor aday çıkmayınca yeniden başkan oluyor. Teknik direktör istifa ediyor iki gün sonra tekrar göreve devam ediyor falan. Bu şartlar altında da kazanmak çok kolay olmuyor. Konuya bağlamak adına da Fenerbahçe deplasmanında kazanmaları neredeyse imkansız. Tabii işin içine şans faktörü girer de kazanır orası da ayrı.
    Last edited by Nedvedmania : 28.Aralık.2013 at 17:12 Reason: Silinen mesajla alakalı kısım silindi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Geçen haftaki sonuçtan sonra takım bu maça çok hırslı çıkacaktır. Ben Akhisar maçı gibi bir maç bekliyorum. Ama Ersun Yanal'ın artık adam akıllı rotasyon yapması gerekiyor. Alper'i değil Cristian'ı yedeğe çekmesi gerek. Mümkünse Kuyt ta kulübede otursun bu hafta ama tabi ki öyle bir şey olmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayserispor'un önceki seneleri mumla aratan halini görünce Fenerbahçe rahat kazanır diyebiliriz doğal olarak ancak futbol bu. İkinci yarıya daha güzel başlayabilmek adına ilk yarının kapanışını bir sürprizle yapmak isteyecektir Kayserispor. Zaten son haftalarda fena da top oynamıyorlar ancak sonuca gitme konusunda büyük sıkıntıları var. Bunu aşmaları halinde puan çıkarmaları muhtemel.

Lige renk katan takımlardan birisi aslında işin futbol dışı şartlarını bir kenara bırakırsak. Burada 4 attıkları maç çok da uzakta sayılmaz. Oralardan buralara gelmiş olmaları üzücü cidden.

Sonuç olarak Fenerbahçe kazanır gibi duruyor form durumları göz önüne alındığında ama umarım bir sürpriz çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben de bu mac icin endiseliyim. kayseri iyi bir kadroya sahip sayilir, fena da oynamiyorlar ama skorlar hic istedikleri gibi olmadi. bizim acimizdan ters bir skor cikabilir. bunun yaninda bizden daha stresli olacaklar, normalde bu tip takimlar ne alirsam kar diye bakarak gelirler ama bu sefer kayserinin puan ya da puanlara ihtiyaci var. bu durumdan faydalanabiliriz. zor olan maci kolaya cevirmek elimizde. ilk yari one gecebilirsek maci rahatlatiriz.

edit: devre bitiyor, son mac bizimkisi. rakiplerin maclari bizden once, bu maca tesir etmesi muhtemel. rakiplerin puan kaybetmesi bizimkileri kamcilar, diger olasilikta takim uzerinde negatif bir baski olusabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Kayseri'den bir sürpriz bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ersun Yanal düşüşte olan Alper'in (!) yerine Meireles'i Cristian'la beraber 11'de başlatmayı düşünüyormuş diye yazılıp çiziliyor. Hani bir fırsatım olsa da bir gün şu Fenerbahçe yedek kulübesinde oturup bir de maçı oradan izlesem. Sanırım Cristian daha devasa bir şey olarak görünüyor.

Not: Antrenmanda şöyledir böyledir olayına girmeyelim, benim için maçta hiçse hiçtir antrenmanda isterse Pele olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

cristian canerle birlikte takimin en teknik futbolcusu, haliyle ilk 11de olmasi pek zor olmuyor. emre donebilirse belki kulubeye doner. onumuzdeki sene kurtuluruz ama, merak etme ibrahim. kalacagini pek sanmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kayserispor Kadıköy'den çıkamaz, iç sahada çok farklı oynuyor Fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    cristian canerle birlikte takimin en teknik futbolcusu, haliyle ilk 11de olmasi pek zor olmuyor. emre donebilirse belki kulubeye doner. onumuzdeki sene kurtuluruz ama, merak etme ibrahim. kalacagini pek sanmiyorum.
    Abi, Cristian mı teknik futbolcu? Hangi yönden teknik? Sadece Duran Toplara isabetli vurduğu için teknik sayılıyorsa burada eksiklik var. Zira bir orta alan oyuncusu olmasına rağmen adam eksiltmesi, top taşıması ve topu olumlu kullanması oldukça zayıf. Baskı yediği anda topu çok rahat kaybedebiliyor. İsabetli pas oranın çoğu yana ve geri paslar. Geçen maç ileriye pas atayım dedi, topu kaptırdı gol yedik. Onun ayağından kaybettiği veya yanlış attığı paslardan yediğimiz kontraların haddi hesabı yok. Bu takımdan fiziğiyle adam ekarte eden Emenike, Sow ve Kuyt var ; Tekniğiyle adam ekarte edebilen Emre, Alper, Caner var. Meireles ise bazen deniyor ama diğerlerine nazaran daha basit oynamayı tercih ediyor. Cristian milli felaket. Tabi bu konuda kendisine kızmıyorum, çünkü adamın verebileceği bu. Aykut Kocaman Alex'i gözden çıkardıktan sonra Cristian'dan koşan bir Alex yaratmaya çalışıyordu, Ersun Yanal da aynı bölgede oynatarak aynısını yapmaya çalışıyor lakin Alex yokken Alex yaratmak Alex'in annesinin babasının işi. 1 yanlış adamda yanlış tercih arzuları var.

1. Rıdvan Dilmen
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

FB bu konsantrasyon ve maç trafiğiyle üst üste 2 maç puan kaybedecek bir takım değil.

Holmen-Meireles(Alper)-Topal üçlüsüyle kurulmalı takım.Ersun Yanal umarım son maçtan ders almıştır.3 farklı kazanırız diyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

kayseri bir süpriz yapsa keşke

Nesil
    2006

Geçen haftaki yenilgiyi unuttururuz. Kasımpaşa ile Beşiktaş'da maç kaybetmişken bizim avantajımıza olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@baldemir

yazdiklarinda haklisin ama teknik yonden tum takimin bir tik onunde cristian. ben demiyorum ki bir alextir cristian. elindeki kadroda o bolgede degerlendirebilecegi tek adam o oldugu icin alternatifsiz kaliyor. ben eminim ki sezon sonunda crisin yerine cok daha verim alabilecegi birini ariyordur ersun hoca. yerine alinacak gelene kadar o da 11de devam eder, kurtulus yok. elimizden tek gelen, crisin gununde olmasi icin dua etmek. kotuyken hic cekilmiyor cunku. boyle yazdigim icin savundugum sanilmasin, ama bu kadar duz bir takimda cris duzeyinde bir oyuncu bile teknik yonden one cikiyor maalesef.

su maci farkli bir skorla kazanip takipcilerimize gozdagi vermeliyiz. gecen haftaki kayipla rakiplerin ne kadar umutlandigi asikar, bu umutlari sondurmek icin mutlak kazanmali maci da domine etmeliyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tek beklentim Fenerbahçe'nin klasik bir Ersun Yanal takımı olması bundan sonra

İnşallah Kayseri puan alır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fener yarın rahat alır pek beklenti içinde olmamak lazım.Aghahowa olsa neyse ama yok öyle olağanüstü bir isim. Farklı bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum ben ancak 2. devre de işleri zor çok zorlu deplasmanlara çıkacaklar fark 2. devre de iyice azalabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Volkan, Gökhan, Egemen, Bekir, Caner, Mehmet, Meireles, Baroni, Kuyt, Sow, Emenike.

Gökhan, Salih, Abdullah, Zurab, Ömer, Sefa, Mijailovic, Biseswar, Mouche, Taner, Bobo.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alperinho ve Salihinho yine kızakta. Dünya'ya yanlış memlekette gelmişler, suç onların değil.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Meireles yine atılmasın

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Cristian'ın olması bu hafta sorun değil. Çünkü Meireles var.

Meireles geriye gelip Meireles - Topal ikilisi ile geride alanı daraltıyor ve Cristian'ın geriye gelmesine ihtiyaç bırakmıyor. Cristian bu sezon ne zaman 3. bölgede forvete yakın oynadıysa standartlarına yaklaştı. Dolayısı ile bence düşündüğünüzün aksine Cristian oyuna olumlu etki edecek.

İlk yarı öne geçersek maç çok farklı biter, şova döner.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri