1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: THY Euroleague 5 yıl boyunca LİG TV'de

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Default THY Euroleague 5 yıl boyunca LİG TV'de

Avrupa’nın en önemli basketbol organizasyonu olan Euroleague maçları 5 sezon boyunca Lig TV 2 ve Lig TV 3 ekranlarında basketbol severlerle buluşacak.
    Beko Basketbol Ligi’nin resmi yayıncısı olan ve 2014 yılında Kadınlar ve Erkekler Türkiye Kupası mücadelelerinin yanı sıra, Amerikan Kolej Ligi NCAA maçlarını basketbol severlerle buluşturan Digiturk, yeni sezonla birlikte Avrupa basketbolunun Devler Arenası Turkish Airlines Euroleague maçlarını da 5 yıl boyunca izleyicileriyle buluşturacak.
    Bu sezon Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital takımlarının ülkemizi temsil ettiği Euroleague’de, önümüzdeki sezon Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes katılacak. Turnuvaya katılacak üçüncü takım ise Beko Basketbol Ligi Play-off mücadelesinin sonunda belli olacak.
    Avrupa arenasında oynanacak dev maçlar, basketbolun usta yorumcuları Murat Murathanoğlu ve İsmet Badem’in renkli yorumlarıyla LİG TV 2 ve LİG TV 3 ekranlarında yayınlanacak.
    Sporun adresi olan Digiturk, spor içeriklerini sürekli geliştirerek, yalnızca futbolda değil basketbol ve tenis gibi ülkemizde giderek daha fazla ilgi gören spor dallarında da en prestijli organizasyonları yayınlıyor. Digiturk, Spor Toto Süper Lig, İngiltere Premier Ligi, Brezilya Ligi ve Rusya Ligi’nin yanı sıra, Beko Basketbol Ligi, Wimbledon, ATP Masters 1000 tenis turnuvaları gibi en iyi içerikleri izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

http://amkspor.com/2014/05/22/eurole...stirdi-304576/

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oh oh ne güzel ülkede spor izlemek mümkün değil artık. Biz yine Digiturkplay, Bilyoner falan bir şekilde hallediyoruz da bu durumu bulamayan insanlar var. Sporun izlenemediği bir ülkede spor gelişmez, yanlış işler bunlar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hahahaha şaşırdım mı ? Hayır. Bravo size devam !

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sonra niye sporcu çıkaramıyoruz diye ağla.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Abi boyle bir durum olamaz yaaaa ntv de mis gibi gidiyordu maclar ne zarari var di ki

Blade III cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Dsmart'ta olmasından iyidir tabii ki benim açımdan

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla Premier Lig paketi almayanlara Lig TV'yi falan kapattıkları gibi bu maçlarıda o kanallardan verip ayrı paket isteyebilir bu lig tv

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dsmart'tan alınması daha iyi oldu benim açımdan.Keşke avrupa ligini de Digiturk alsa tek pakette hepsini izleyebilsek
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Valla Premier Lig paketi almayanlara Lig TV'yi falan kapattıkları gibi bu maçlarıda o kanallardan verip ayrı paket isteyebilir bu lig tv
    Öyle zaten LigTV2 ve LigTV3'den yayın yapıcaktır muhtemelen ve o paketler de ayrıca Spor Extra üyeliğine giriyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence çok saçma Ben zaten 60-70 TL para veriyorum birde ekstra paket adı altında para almak istiyorlar. Avrupa'da bu tür platformlar sanırsam çok daha ucuz. Digiturk acayip pahalı :S

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hem pahali hemde yayin kalitesi iyi degil hani hd yayin diyorlar ya hd bile degil o 480pnin 1 uzeri.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gönül diyorki SKYSports TR ligine bi girse alsa şu yayın ihalesini, düzenlese şu fiyatları falan Herifler ta 3. 5. ligi bile yayınlıyorlar İngilterede.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence güzel olmuş.Digiturkplay'de ki fiyatlar gayet iyi.Spor Extra paketinin icinde olur bu da büyük ihtimal 80 liraya filan hepsini izleriz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Güzel olmuş falan dememek lazım bence. Spor, halkın sporu dolayısıyla maçlar ücretsiz olmalı, mesele ayrı ayrı Digiturk'te ve D-Smart'ta olmasından öte paralı olması.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Güzel olmuş falan dememek lazım bence. Spor, halkın sporu dolayısıyla maçlar ücretsiz olmalı, mesele ayrı ayrı Digiturk'te ve D-Smart'ta olmasından öte paralı olması.
    Artık işin o kısmını gectik zaten böyle birşey imkansız.Ucuzunu arıyoruz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Gönül isterki maçlar bedava olsun ama maalesef günümüzde herşey para olduğu için bu pek mümkün değil. Yurtdışında da bedava maç olduğunu düşünmüyorum ben, yoksa bu rakamlar söz konusu olmazdı. Yayın gelirleri günümüz sporu için herşey. İlla bir kanal verecekse de Ligtv'ye razıyım, en azından tek platformda toplanırsa herşeye ayrı para vermek zorunda kalmayız.

Mesaj Yetkileri