Kolay bir maç olacağını düşünmüyorum,2-1 skor tahminim
İlk maç gibi olmaz bu maç.O zaman hem daha sezonun başıydı hem de oyuncular hazır değillerdi.Bu maçta evimizde oynamanın da avantajıyla rahat kazanıcağımızı düşünüyorum.
Ben Meireles ve Cristian orta sahası ile kolay olacağını zannetmiyorum. Üstelik Webo'da tribünde olacakmış. Şimdiden değişiklikler de belli ama bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.
Abi Cristian şuanda hem Meireles'ten hem de Holmen'den daha iyi durumda. Holmen kötü şuan, hiç beğenmiyorum. Hatta bu kadar isteyen kulüp varken elden çıkarmamak ayrı bir saçmalık. Sene sonunda elimizde kalır. Kim alacak bunu diye kara kara düşünürüz.
Maça gelirsek kesin kazanırız. İlk devredeki maçın hırsıyla oynar futbolcular. O kadar orta sahamız olmasına rağmen orta saha bu maçta sıkıntı yaratacak bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Çok rahat kazanır Fenerbahçe. İlk maçta alınan mağlubiyet, Yargıtay kararı, form durumu vs bir sürü etken var.
Ben devre arasındaki tüm hazırlık maçlarını izledim Cristian şuan rezalet durumda. Adamın pasları resmen dağlara taşlara gidiyor. Holmen de çok kötü durumda uzun süredir oynamamanın verdiği özgüven sorunu açık bir şekilde ortaya çıkıyor. Meireles de belirsizliğini koruyor. Hazırlık maçlarında ben Topuz'u beğenmiştim, fizik olarak kendisini toparlamış açıkçası ben olsam Meireles, Topuz orta sahası ile çıkardım yedeğe de Cristian'ı koyardım. Ama maalesef bunun olma ihtimali yok gibi. Büyük ihtimalle Topuz, Şelçuk ve Hasan Ali sonradan oyuna girecek oyuncular. Hatta şu hamlenin kesin olduğunu düşünüyorum Orta sahadan birisi çıktığında Hasan Ali girecek Caner de ileri geçecek. Topuz da yine orta sahalardan birinin yerine girer. Sonradan bir forvet çıkar Selçuk girer Topuz da kanata geçer. Geri düşsek te önde olsak ta aynı senaryolar gerçekleşecektir.
Şampiyonluk yolunda çok büyük bir kazanç olacak maç. Rakiplerimiz daha 18. haftada puan kaybetti bunu iyi değerlendirmeliyiz.![]()
Maç zaten önemliydi şimdi daha da arttı önemi. Galibiyet demek puan farkını 4 maça çıkarmak demek olucak.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu sezon rakiplerimiz puan kaybettiğinde bunu lehimize çevirdik çoğu kez. Umarım yine aynısı yaşanır.![]()
bu kayiplardan sonra keyifli bir pazartesi bizi bekliyor. devre sonundaki iddiali konusmalar bu hafta gorduk ki birer balondan ibaretmis. yarinki konya macini kazanip sampiyonluk yoluna ortak olmak isteyenlere kapiyi kapatmaliyiz. mevcut ortam takimi daha da hirslandirmistir. umarim ilk yaridan istedigimizi alir, farkli bir galibiyet elde ederiz.
Fenerbahçe bu maçı yense bile önümüzdeki 2 hafta zorlu deplasmanlara çıkacak fark yine inecektir bence.Konyaspor direnç gösteremez gibi geliyor en az 3 gol atar Fenerbahçe 1 tane de yemeden geçmeyecektir diye düşünüyorum.
Biz zor deplasmanlardayız ancak iç saha olsa bile Gs'nin de rakipleri zor.İlk yarıyı kapattıgımız gibi ikinci yarıyı açarız bence rahat bir galibiyet bekliyorum 4-1 skor tahminim.
3-0 veya 4-0 skor tahminlerim.
Önceki sezonlarda sık sık yaşadığımız "şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizin puan kaybettiği hafta puan kaybetme" hastalığımız tekrar eder mi diye ufak bir endişem var.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Umudumuz Hleb'in şapkadan tavşan çıkarması
İki takıma da başarılar,iki takımında hakkının yenmediği mümkünse Konyaspor'un kazandığı bir maç olsun![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hleb sakat değil miydi ?![]()
Webo'yu kadroya almamış , Alper de sakat maç sıkıntıya girerse yedekten gelecek hücumcu oyuncu yok.
Bu soğuk havada tek istediğim üç puan oda gelecek inşallah.![]()
konya ilk devredeki maçın özgüveniyle sahaya çıkarsa farkı yerhava şartlarından dolayı puan kaybı gelebilir ama golü erken bulma ihtimali de var fenerbahçe'nin.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Maça çokda iyi başlamadık; ama futbolcularda bariz bir istek var. Konya'nın bu kadar ileride basmak istemesi bizim oyunumuzu oynamamıza engel oluyor.
Olan oldu Konya bizden daha rahat sahada.
Mesut Bakkal, büyük takımlara kafa tutan bir teknik direktör. Fakat çalıştırdığı takımlar büyük takımlara karşı çok iyi sonuçlar alsada bir türlü devamını getiremiyorlar.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
gol ofsayt...
(/s)
Babamla telefonda konuşuyorduk, ofsayt diye çıldırdı adam. Onun objektifliğine pek güvenmem, var mı ofsayt?
Bence eşit hizadalar.Ayrıca savunmanın büyük hatası var pozisyonda.
https://vine.co/v/Muv0BAMAp0j djalmanin attigi gol , hleb cok iyi oynuyor yalniz cok zeki.
LigTv'nin bir zamazingosu vardı,onla anlaşılır bu pozisyon.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp