Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

12 85.71%
  • Berabere

0 0%
  • T. Konyaspor

2 14.29%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: Fenerbahçe - T. Konyaspor | STSL 18. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Fenerbahçe - T. Konyaspor | STSL 18. Hafta

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Kolay bir maç olacağını düşünmüyorum,2-1 skor tahminim

İlk maç gibi olmaz bu maç.O zaman hem daha sezonun başıydı hem de oyuncular hazır değillerdi.Bu maçta evimizde oynamanın da avantajıyla rahat kazanıcağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben Meireles ve Cristian orta sahası ile kolay olacağını zannetmiyorum. Üstelik Webo'da tribünde olacakmış. Şimdiden değişiklikler de belli ama bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben Meireles ve Cristian orta sahası ile kolay olacağını zannetmiyorum. Üstelik Webo'da tribünde olacakmış. Şimdiden değişiklikler de belli ama bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.
    Aynen katılıyorum.Holmen-Meireles orta sahası daha iyi iş yapar kanımca.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Abi Cristian şuanda hem Meireles'ten hem de Holmen'den daha iyi durumda. Holmen kötü şuan, hiç beğenmiyorum. Hatta bu kadar isteyen kulüp varken elden çıkarmamak ayrı bir saçmalık. Sene sonunda elimizde kalır. Kim alacak bunu diye kara kara düşünürüz.

Maça gelirsek kesin kazanırız. İlk devredeki maçın hırsıyla oynar futbolcular. O kadar orta sahamız olmasına rağmen orta saha bu maçta sıkıntı yaratacak bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok rahat kazanır Fenerbahçe. İlk maçta alınan mağlubiyet, Yargıtay kararı, form durumu vs bir sürü etken var.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Aynen katılıyorum.Holmen-Meireles orta sahası daha iyi iş yapar kanımca.
    Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Abi Cristian şuanda hem Meireles'ten hem de Holmen'den daha iyi durumda. Holmen kötü şuan, hiç beğenmiyorum. Hatta bu kadar isteyen kulüp varken elden çıkarmamak ayrı bir saçmalık. Sene sonunda elimizde kalır. Kim alacak bunu diye kara kara düşünürüz.

Maça gelirsek kesin kazanırız. İlk devredeki maçın hırsıyla oynar futbolcular. O kadar orta sahamız olmasına rağmen orta saha bu maçta sıkıntı yaratacak bence.
    Ben devre arasındaki tüm hazırlık maçlarını izledim Cristian şuan rezalet durumda. Adamın pasları resmen dağlara taşlara gidiyor. Holmen de çok kötü durumda uzun süredir oynamamanın verdiği özgüven sorunu açık bir şekilde ortaya çıkıyor. Meireles de belirsizliğini koruyor. Hazırlık maçlarında ben Topuz'u beğenmiştim, fizik olarak kendisini toparlamış açıkçası ben olsam Meireles, Topuz orta sahası ile çıkardım yedeğe de Cristian'ı koyardım. Ama maalesef bunun olma ihtimali yok gibi. Büyük ihtimalle Topuz, Şelçuk ve Hasan Ali sonradan oyuna girecek oyuncular. Hatta şu hamlenin kesin olduğunu düşünüyorum Orta sahadan birisi çıktığında Hasan Ali girecek Caner de ileri geçecek. Topuz da yine orta sahalardan birinin yerine girer. Sonradan bir forvet çıkar Selçuk girer Topuz da kanata geçer. Geri düşsek te önde olsak ta aynı senaryolar gerçekleşecektir.

Nesil
    2006

Şampiyonluk yolunda çok büyük bir kazanç olacak maç. Rakiplerimiz daha 18. haftada puan kaybetti bunu iyi değerlendirmeliyiz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Maç zaten önemliydi şimdi daha da arttı önemi. Galibiyet demek puan farkını 4 maça çıkarmak demek olucak.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu sezon rakiplerimiz puan kaybettiğinde bunu lehimize çevirdik çoğu kez. Umarım yine aynısı yaşanır.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu kayiplardan sonra keyifli bir pazartesi bizi bekliyor. devre sonundaki iddiali konusmalar bu hafta gorduk ki birer balondan ibaretmis. yarinki konya macini kazanip sampiyonluk yoluna ortak olmak isteyenlere kapiyi kapatmaliyiz. mevcut ortam takimi daha da hirslandirmistir. umarim ilk yaridan istedigimizi alir, farkli bir galibiyet elde ederiz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçe bu maçı yense bile önümüzdeki 2 hafta zorlu deplasmanlara çıkacak fark yine inecektir bence.Konyaspor direnç gösteremez gibi geliyor en az 3 gol atar Fenerbahçe 1 tane de yemeden geçmeyecektir diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Biz zor deplasmanlardayız ancak iç saha olsa bile Gs'nin de rakipleri zor.İlk yarıyı kapattıgımız gibi ikinci yarıyı açarız bence rahat bir galibiyet bekliyorum 4-1 skor tahminim.

3-0 veya 4-0 skor tahminlerim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Önceki sezonlarda sık sık yaşadığımız "şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizin puan kaybettiği hafta puan kaybetme" hastalığımız tekrar eder mi diye ufak bir endişem var.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Umudumuz Hleb'in şapkadan tavşan çıkarması

İki takıma da başarılar,iki takımında hakkının yenmediği mümkünse Konyaspor'un kazandığı bir maç olsun
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hleb sakat değil miydi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Hleb sakat değil miydi ?
    Kandırdım xd

Yapmışlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Webo'yu kadroya almamış , Alper de sakat maç sıkıntıya girerse yedekten gelecek hücumcu oyuncu yok.

Nesil
    2006

Bu soğuk havada tek istediğim üç puan oda gelecek inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

konya ilk devredeki maçın özgüveniyle sahaya çıkarsa farkı yer hava şartlarından dolayı puan kaybı gelebilir ama golü erken bulma ihtimali de var fenerbahçe'nin.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006

Maça çokda iyi başlamadık; ama futbolcularda bariz bir istek var. Konya'nın bu kadar ileride basmak istemesi bizim oyunumuzu oynamamıza engel oluyor.

Nesil
    2006

Olan oldu Konya bizden daha rahat sahada.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Mesut Bakkal, büyük takımlara kafa tutan bir teknik direktör. Fakat çalıştırdığı takımlar büyük takımlara karşı çok iyi sonuçlar alsada bir türlü devamını getiremiyorlar.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gol ofsayt...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Babamla telefonda konuşuyorduk, ofsayt diye çıldırdı adam. Onun objektifliğine pek güvenmem, var mı ofsayt?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence eşit hizadalar.Ayrıca savunmanın büyük hatası var pozisyonda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

https://vine.co/v/Muv0BAMAp0j djalmanin attigi gol , hleb cok iyi oynuyor yalniz cok zeki.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

LigTv'nin bir zamazingosu vardı,onla anlaşılır bu pozisyon.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri