Konya ligin başlarında Sivası yendi ama geçen hafta kendi evinde felaket futbol oynadı ve yenildi.Gençler de iyi değil.İki takımda 1 puana razı olur.
Alt sıradaki takımlar kaybedecekleri bir şey kalmadığı zaman futbol oynamaya başlıyorlar ya işte öyle bir maç. Son dakikalara giriliyor keyif aldım.
Bu arada Konyaspor'da ciddi bir yükseliş var futbolunda. İkinci yarının takımı olur.
2-2 bitmiş maç
Last edited by CocukMenajer : 23.Şubat.2014 at 17:35
Maç 2-0'dan 2-2'ye geldi. Konya son zamanlarda gerçekten iyi futbol oynuyor, bu maçı da alırlar diye düşünüyordum ama Gençler 2. yarı çok iyi top oynadı. Özellikle Jimmy Durmaz çok iyiydi. Biraz becerikli olsalar maçı kazanırlardı.
Uzun Bir Aradan Sonra İzlediğim Bir Maçta Gole Doyduk İlk Yarı Konya Hleb Sayesinde Mükemmel Oynarken 2.Yarı Gençlerbirliği Maça Ağırlığını Koydu 2.Yarıdaki Oyun ile Maçı Kazanabilirdik Ama Olmadı. Bu Arada Gençlerin Penaltıdan Gelen Gol Bana Göre Haksızlıktı Penaltı Değildi Bence.
Bu Arada İlk Yarıda ve 2.Yarıda Toplam 4 Tane Pozisyonu Heba Eden Stancu'nun Kulaklarını Az Çınlatmadık Böyle Basiretsiz Vurdumduymaz Bir Adam Görmedim Bu Yaşımda Kadar Defolsun Gitsin Şu Takımdan Hatta Ülkeden Defolsun Gitsin![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Stancu kaleciyi çalımladıktan sonra üçüncü golü atsa Gençlerbirliği yenerdi.![]()
TRT Haber kafayı yedi. 2-2'lik maçın özetini vereceklerine Konya'da 1-0 biten ilk maçın özetini verdiler az önce. Şimdi de Sivas'taki Sivas-Kasımpaşa maçının özetini veriyorlar. Kim içirdi lan bunlara?![]()
hleb muthis oynamis bu mactada..
Hleb Konyaspora büyük katkı yaptı.Konyaspor bu sene ligde kalırsa seneye yeni stadıyla büyük işler yapabilir.
Konya bu sene düşmez. Hatta ilk 8 içerisinde de bitirir. Seri galibiyetler alacak kalitede futbol oynamaya başladı.