Avrupa Fatihine yakışır bir maç olmasını diliyorum ve takıma güveniyorum.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
umarim gollu beraberlik olur... chelsea yenilmicek takim degil savunmada dikkatli olmaliyiz maca gelirsek mancini yine supriz bir kadro yapicak bence...
ornek vericek olursak boyle birsey bekliyorum...
muslera
eboue - semih - chedjou - hakan - telles
yekta - selcuk - melo
sneijder- drogba
Süpriz bir kadro beklemiyorum açıkcası. TT Arena'da ilk 30 dakikadan sonra döndüğü sistemin (4-3-3) daha defansifini Londra'da sahaya sürecek Mancini.
Tek zorlanacağı nokta; Drogba mı? Burak mı? olur en fazla. Bu da ciddi bir sorun. Hırslı bir Drogba mı, hızlı bir Burak mı? Bakalım kararı ne yönde olacak Mancini'nin.
Mourinho'nun Avrupa'da kupa kazanmak için tekrar Chelsea'ye geldiğini düşünürsek Galatasaray'ı çokta kolay bir karşılaşma beklemiyor. Farklı bir hırsı olacak Jose'nin.
Gönüllerimiz tabi ki de temsilcimizde, temennimiz turu atlayıp ülkemizi en güzel şekilde temsil etmeye devam etmesi.
Başarılar dilerim tüm camiaya.
Ligde oynadığımız deplasmanlardan çok daha farklı olacaktır. Yıldız kategorisinde olan oyuncularımız maalesef ligdeki deplasman maçlarını bek takmıyorlar. Chelsea'ye karşı oynayacağımız bu maçı bütün Dünya izleyecek. Dolayısıyla oyuncular kendilerini göstermek için elinden geleni yapacaklar. Zaten bu yılki Chelsea'nin oyun mantelitesini de hiç beğenmiyorum. O yüzden bol gollü bir beraberlik bize turu getirir.
Allah yardımcımız olsun.
Zor ama imkansız değil.
''Allahım gooooll'' ler eksik olmasın.
Allah yardımcımız olsun.
Zor maç.Jose bu sene Avrupada kupa istiyor gerçekten.GSnin de deplasman karnesini göz önüne alırsak sonuç pek iç açıcı değil.
Biz deplasman şanssızlığımızı kırsak kırsak bu maçta kırarız. Yine bir tarih yazarız inşAllah. Galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır. Bu maç ligdeki deplasmanlara benzememeli. Agresifliğimiz ve isteğimiz en üst seviyede olmak zorunda. Ben hoca olsam 4-2-3-1 oynatırdım takıma. Mancini 4-3-3 çıkar büyük ihtimalle orta sahayı olabildiğince kalabalık tutmamız şart. Allah yardımcımız olsun.
2-2 biter turu Drogba getirir.
Drogba' nın aylardır beklediği maç bu.
Football is simple,but Football Manager is not
1-1 olup uzatmalara gidebilir sanki.
Maç ortada bence. Chelsea'nin taraftar avantajı var fazladan. Mücadelemizi verelim benim için yeterli.
Umarım eler geliriz.
Chelsea'nin 2-1 kazanacağını düşünüyorum inşallah yanılırım da Galatasaray turlar;Başarılar Galatasaray
İlk ayakta oynadığı takım Arsenal miydi?
Beklediği falan yok bence. Drogba sahada dursa bile o taraftar onu seviyor ve alkışlıyor o sebeple çok kasmayacaktır.
Galatasaray elenecek gibime geliyor. Mourinho böyle maçlarda ne yapacağını çok iyi bilen bir teknik adam buradan vermez bu turu.
2-1 yenmiş olsaydık yine bir nebze avantaj diyebilecek bir olayımız vardı ama 1-1'in hiç bir avantajı yok bence.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu maçın anahtarı 1 gol eğer chelsea den önce atarsak o golü tur bizimdir
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maçın havası sanki 2 - 2 biten juve maçı gibi ya hayırlısı diyelim
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben çok ümitli değilim. Chelsea kendi evinde oynuyor. Başlarında Mourinho gibi futbolun kitabını yayınlayabilecek bir adam var. Kolay kolay bu turu bırakmazlar maalesef.
İlk yarım saate Chelsea bir veya iki gol sıkıştırır. İlk yarım saatte Chelsea kontrollü oyun oynamak yerine GS kalesine hücum edecektir. GS'ın bu baskıya nasıl direnç göstereceği önemli. GS takım halinde rakibi iyi savunursa ve bulduğu fırsatları değerlendirirse neden olmasın. Ama işi çok zor gerçekten. Skor tahminim Chelsea 3-0 GS.
Eğer Galatasaray Arif'in Mentalisine Yakın Bir Anlayışla Çıkarsa Chelsea Hezimet Bile Yaşatabilir Galatasaray'a
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Chelsea gol sorunu çeken bir takım. Bence Mourinho ile kimyaları uyuşmadı takımın çünkü bu yıl ki futbol mantalitelerini hiç beğenmiyorum. Chelsea'nin şuan ligde lider olmasının sebebi Manchester United'ın kötü olmasından dolayı bence. O yüzden Chelsea'den çok fazla çekinmiyorum.
Bundan başka 11 çıkmaz,çıkarsa ilk maçın yarım saati gibi olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
1 - 1'in üzerine yatacaktır Mourinho...
Galatasaray'ın deplasman zaafiyetinden bahseden arkadaşlar sanırım lig ile Şampiyonlar Ligi arasındaki farkı ve bu farkı ortaya koyan Galatasaray'ı takip etmiyorlar. Şampiyonlar liginde Real Madrid dışında hemen hemen tüm maçlarda en az rakip kadar iyi oynadık ve boyun eğmedik. Eğer ki ilk golü biz bulursak sahada dengeli bir maç bekliyorum açıkçası. Fakat ilk golü Chelsea bulur , hele bir de 2. golü yersek o zaman tur yalan olur... Başarılar aslanlar.... Günün anlam ve önemine yakışır bir sonuçla inşallah 2 kez üst üste çeyrek finale çıkma başarısını ve mutluluğunu bize yaşatırlar....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Drogba - Burak - Sneijder üçlüsü aynı anda sahada olursa maçın ilk yarısında tur gider. Kendi sahanda oynarken bol hücumcu ile oynamak kolaydır ancak savunma ve skor gerektirecek maçlarda savunma zaafı olan 3 adamla beraber kendinizi oltaya yem olarak takmış olursunuz. Tercihler sonucu belirler.
...
http://www.rerererarara.net/
Şu videodaki ruhu yok eden herkesi saygı ve sevgiyle anıyorum öncelikle;
Tur şansı düşük ama Galatasaray'ın olduğu her yerde bir umut var. Avrupa Fatihi lakabını boşuna almadık.
http://inciswf.com/8bit.swf
Ver coşkuyu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp