1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: cep telefonu önerileriniz

Default cep telefonu önerileriniz

arkadaşlar şu sıra aklımda 5 telefon var.fiyatları bibirlerine yakın deiğl pek ancak garip bir şekilde karar veremedim. samsung e250 se w700i se w810i motorola v3i ve samsung d 830 arasından hangisini almalıyım sizce.hangi telefonu neden önerdiğinizi söylerseniz sevinirim şimdiden tşk.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadasim Egerki Bir kez alayim tam ALayim diyorsan Bu Telefonlara Gerek Yok Nokia Al derim Cunku Cok kullanisli bir Telefon git bir bayie Orada aklina yatan ney ise onu al ama karar senin benim fikrimce Nokia al derim sana

Nesil
    2006
    Yer
    - ßaSHq£nT -

nokia dan şaşma

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

bence de nokia al ama sonradan değiştiricem diyosan arasından seç bi telefonu

Quote Originally Posted by alibey View Post
    arkadaşlar şu sıra aklımda 5 telefon var.fiyatları bibirlerine yakın deiğl pek ancak garip bir şekilde karar veremedim. samsung e250 se w700i se w810i motorola v3i ve samsung d 830 arasından hangisini almalıyım sizce.hangi telefonu neden önerdiğinizi söylerseniz sevinirim şimdiden tşk.
    bende w 700i var süper bi telefon fiyatına göre çok güzel bi telefon bende nokia alcaktım ama sonra w700i aldım alırsan pişman olmassın ben çok memnunum...

ben de şu an w700i ile e250 arasında kaldım bakalım bi gideyim son bi kez daha inceleyim karar veririm teşekkürler herkese yorumları için

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

Bende Siemens SX1 var ama kesinlikle Nokia'dan şaşmayın arkadaşlar.

abi bende de 6260 vardı ne oldu sonu fıss.ekranı karardı her tarafı soyuldu.ki ben dikkatsiz baktım sayılmaz.670 ytlye aldığım telefona şimdi ancak 150 veriyolar.o yüzden kesin karar verdiğim tek bir şey var nokia almayacağım

9. Default

samsung artik kaliteli telefonlar uretmeye basladi..sony ericssonda guzel seyler cikariyor..nokia icin diyecegim tek sey;disini surekli degistir,ici ayni kalsin..baska bisey yok..

beyler sağolun nokia almam dedik ama e50de karar kıldık

tuh ben gec gordum konuyu msj yazacaktim :> ben samsung e -250 aldim yeni cok harika telefon sadece camerasinin cozunurlugu dusuk ama dier konularda super

Mesaj Yetkileri