Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi sezon boyunca sürekli sakatlıklar sakatlıklar birbiri ardına geliyor kadro sıkıntısı cekiyorum bi yardım etseniz şu konuda antreman programıda kullanıyorum ooff![]()
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi sezon boyunca sürekli sakatlıklar sakatlıklar birbiri ardına geliyor kadro sıkıntısı cekiyorum bi yardım etseniz şu konuda antreman programıda kullanıyorum ooff![]()
konunun yeri yanlış ama antremanını hafiflet o zaman sakatlıklar azalır ne kadar ağır olursa o kadar sakatlanma riski fazla
antrenmanın ağır olabilir..doktorların da önemli
antreman çok önemli sakatlık konusunda. antreman programın ağır olabilir. farklı bir antreman programı kullanmayı dene..
Saolun.. =)
antremanini biraz daha hafiflet...
Başka bi antreman prog aldım arkadaştan Vieri ninkini sizce iyi mi?
ben hep çok agır yapıom sakatlan sakatlansın çok agır yaparsan ve futbolcuların sakatlanmaz ise istediğin takımı yenebiliyon bile ama riskli iş yani benim için çok güzel
antreman programını değiştir...
sonra futbolcularına çok yüklenme....
hazır konu açılmışken ben de bir soru sorayım...
sakatlanmalarda iş yükünün derecesi mi önemli yoksa antremanın derecesi mi?
iş yükü hafif iken antremanın orta agır veya cok agır olması farkeder mi?bende her 3 durumda da iş yükü hafif oluyor...
Denedim ama herkes çok iyi diyorOriginally Posted by altug_
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Vieri programından sonra hiç sakatlık yaşamadım gerçekten cok iyi bi program bence onu kullanın harika bişi!
ben de vierinin ant. programını kullanıom çok kaliteli
ahahahhaha len altuğ alem adamsın ha ahahahahaOriginally Posted by altug_
![]()
antremanı hafif yap o zaman düzelir
bana da oluo kardeş dayanacaksın alternatifler yaratacaksın ...
kulübe ii bi doktor al.mesela ingiltere liginden.
antremanı hafifletmenin yanı sıra doktorlarının da ii olmasına dikkat et çok farkediyo doktorlar.
benide cordoba yaktı bu sezon.sene boyu oynamadı nerdeyse.
İspanya ligindemisin ben orda çok isyan ediyom hergün bi sakatlık olmaazsa olmuyo![]()
Antalyadayım artık normal antreman sakatlıkları cok nadirleşti ama maçlarda %90 bi sakatlık oluo simdide bunda sorunum war![]()
ya en kötüsü yabancıların sakatlanması tr şartlarında
antremanları hafiflet biraz..