Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

16 38.10%
  • Berabere Biter

4 9.52%
  • Fenerbahçe Kazanır

22 52.38%
Sayfa 1 / 13 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

favori kim ne derse desin Galatasaray evinde oynadığı için. Fenerbahçe 1 puan alırsa yolun yarısından çoğunu geçer..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu kadar formda bir Fenerbahçe'nin bizi yeneceğini düşünüyorum. İlk defa bir derbiye bu kadar umutsuz bakıyorum umarım yanıltır takım beni.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her şey bizim takıma bağlı,zahmet edip top oynarlarsa kazanırız belki.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

drogba oynarsa sanslar esit, aksi halde fenerbahce yenilmez bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fiyasko bir sezonun sonuna yaklaşırken futbolcular bu maçta alınacak iyi bir sonucun kendilerini biraz olsun affettireceğini düşüneceklerdir. Dolayısıyla herkesin elinden geleni yapacağına inanıyorum. Evimizde oynamanın getireceği ekstra motivasyonu da göz önüne alırsak Galatasaray'ın bir tık öne çıktığını söyleyebiliriz.

Ama futbolda bir değişiklik olmazsa zaten kötü geçen bir senede son tekmeyi de vurabilir Fenerbahçe. Dikkat etmek gerek.

Bir beklentimin olmadığı mac zira ben nispeten prestij macina gelen feneri yenmenin beni mutlu etmeyecegini düşünüyorum. Temiz mac olsun iyi oynayan kazansın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Herhangi bir deplasmandan bir farkı olmayan maç, Emre düzeldi, Alper yok sadece, başka eksik yok, çıkar diğer deplasmanlarda olduğu gibi kazanır döneriz diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Derbi motivasyonu farklı olur, son yıllarda Galatasaray'ın derbilerdeki performansı çok iyi.Mancini tüm her şeyin bilincinde.Oyun olarak istekli olursak, kazanırız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

umidim pek yok ama , oyuncular ve hoca bilincinde bu macin ne kadar onemli oldugunu 1 farkli kazaniriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gs icin prestijden daha önemli bir maç bence bu.Sonucta hala Bjk ile ikincilik mücadelesi veriyorlar.Eger kazanırsak muhtemelen haftaya Antalya maçında şampiyonlugu matematiksel anlamda ilan edecegiz.Sahsen derbi olmasından cok rekor kırıp erken sampiyonluk icin kazanmamızı istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahcenin galibiyeti daha olasi duruyor.

Boyle bir galibiyetle beraber, Sampiyonluguda artik 200% garantilemis olacaklar. Bu duruma taraftarin cevabi cok guzel olmaz, pazar gunu olaylar cikabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum içimden bir ses 0-4 diyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler rüyamda gördüm bu maçın skoru ne diye ntvsporu açıyordum alt yazıda 3-0 Emre'nin gol attığı yazıyordu tabi tam tersi de olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Farklı skorlarla galibiyet beklenmesi taraftar gözüyle bakılmasından başka birşey değil. Galatasaray'ı, kendi evinde Real Madrid'den başka farklı skorla yenen bir takım olmadı şu son üç yılda. Bu maç en kötü berabere biter. Onun dışında Galatasaray ev sahibi olduğundan dolayı galibiyete yakın taraf olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Farklı skorlarla galibiyet beklenmesi taraftar gözüyle bakılmasından başka birşey değil. Galatasaray'ı, kendi evinde Real Madrid'den başka farklı skorla yenen bir takım olmadı şu son üç yılda. Bu maç en kötü berabere biter. Onun dışında Galatasaray ev sahibi olduğundan dolayı galibiyete yakın taraf olduğunu düşünüyorum.
    Fark olur lafını bende samimi bulmuyorum açık konuşayım ama o son söylediğin Fenerbahçe ev sahibi iken geçerli.

Fenerbahçe'nin şansı maç nerede olursa olsun oluyor çünkü. Derbi şansı tutmuyor Galatasaray'ın bize karşı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Fark olur lafını bende samimi bulmuyorum açık konuşayım ama o son söylediğin Fenerbahçe ev sahibi iken geçerli.

Fenerbahçe'nin şansı maç nerede olursa olsun oluyor çünkü. Derbi şansı tutmuyor Galatasaray'ın bize karşı.
    Son üç yıldaki Fenerbahçe - Galatasaray maçları için geçerli değil maalesef. Türkiye Kupalarınıda sayarsak bu yıl hariç tüm derbilerde deplasmanlarda berabere tamamlamışız maçları. Kendi evimizde de sadece Play-off'da 1 kere yenilmişiz. Yani son yıllarda Fenerbahçe'nin derbi karnesi pek parlak değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu arada az önce bir pankart gördüm.

Berkay - Caner ve Caner'in eşinin olduğu hiç hoş değil. O pankart açılırsa açanlara yazıklar olsun derim sadece.

Ne olursa olsun bir takım davası için kimsenin karısına laf söyleme hakkı olamaz insanların.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İnşallah olaysız bir maç olur diyeceğim de, yine burada ve gündemde konuşalacak olaylar olacak gibime geliyor. Maçın berabere ya da Fenerbahçe galibiyeti ile bitse Galatasaray taraftarları tarafından olaylar çıkar. Fenerbahçe mağlup olsa yine olayların çıkması muhtemel. Kısaca Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bulunduğu bir maçta olay çıkmaması çok düşük bir ihtimal. Umarım çıkmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

UltrAslan face'de şöyle bir fotoğraf paylaştı, yapılan yorumlar manidardı.Derbi her türlü yüksek tansiyon halinde geçecek.Elbette eski ultra gibi sahayı cehenneme çevirmek gerek.(Cehennemden kastım Trabzon'daki gibi maçın önüne geçecek olaylar değil.)İçlerinde Futbol holiganlıktır diyen aptallara da acıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fenerbahçe'nin kaybedecek bir şeyi yok ki. Biz paşalar gibi 3 puanı alıyoruz olaylar olsa bile hemde yorulmamış oluyoruz.

Türk futbolu zarar görüyor falan diyenler için ise Türk futbolunu Demirören gibi bir adam yönetiyor halen yıkılmadıysa bir daha bir şey olmaz merak etmesin kimse.

Tribünler de küfür önlenemez ama edecekseniz de kişilerin ailelerini, eşlerini karıştırmadan kişileri ve kurumları ayırarak edin. Fenerbahçe taraftarı etmiyor mu?

En kralını ediyor ama küfür etmenin de bir edebi var.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İçimde en ufak bir heyecan yok, eskiden olsa böyle mi olurdu. Ne puan farkı ile önde olmamız, ne Galatasaray ile oynayacağımız maç ve muhtemel şampiyonluk en ufak bir heyecan vermiyor bana. Niye böyle olduğunu anlamıyorum ama içimde hiç bir istek heyecan yok....

Maçı kazanabiliriz, rahat olacağız ancak kazansak bile tek farkla kazanırız. Kim kazanırsa tek farkla kazanacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Açık konuşmam gerekirse Beşiktaş'ın ikinciliği için gönlüm F.Bahçe'nin kazanmasından yana; ancak mantığım da G.Saray'ın kaybetmeyeceğini söylüyor. Galibiyete daha yakın gördüğüm taraf da G.Saray. Zevkli bir maç olsun da, yeter!

Nesil
    2007

Puan alacağımızı sanmıyorum. Fenerbahçe kazanır. Olay çıkmaması temennim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum içimden bir ses 0-4 diyor
    ben FB'nin GS den TS ye Arsenalden Lazioya bütün maçlarında böyle yorum yaparım bi nevi motivasyon yanlış anlayanlar olmuş sanırım beni takip edenler bilir ama

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hagi de olcakmis mac gunu plaket falan verilcekmis

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Galatasaray'ın kazanması çok zor gibi. En fazla 1 puan alır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe açısından prestijden öteye gitmeyecek bir maç. Galatasaray için ise ŞL'ye direk gidiş ve taraftarlarına da biraz olsun kendini affettirebilme açısından önemli bir fırsat. Özellikle Galatasaray'ın son dönem iç saha derbi performansına bakacak olursak favori gösterebilirdim ama Fenerbahçe'nin de son dönemde oynadığı top gerçekten iyi. Bu açıdan beraberliğe yakın bir maç gibi duruyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

4-1 biz alırız bu maçı... Aradaki puan farkı takım oyunu ya da kalitesinden kaynaklı bir durum değil... Fakat ben izlemeyi düşünmüyorum....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Galatasaraylı futbolcular bence büyük baskı altında olacak. Haftalardır kötü oynayan, kötü sonuçlar alan bir takım halindeler. Bu baskı bizim işimize yarayacaktır. Son haftalarda önce şampiyonluk, sonrasında ikincilik için kırılma anları yaşadı Galatasaray ama bu maçlarda bile yaşadığı stres nedeniyle puanlar kaybetti. Maç için belirleyici olacak etken bu bence. Bu Fenerbahçe'nin işine de yarayabilir, Fenerbahçe'ye sahayı dar da edebilir.

Fenerbahçe Alper haricinde tam kadro olacakmış. Zaten son haftalarda yükselen de bir form grafiğimiz var takım olarak. Hala daha rahat olamasak da maçlarda güven veren bir durum bu.

Galatasaray'a karşı kazanmak elbette önemli ama beraberliğin de işimize yaradığını unutmamak lazım. Beraberlik de iyi bir sonuç bence şu bulunduğumuz lig tablosunda. Tek temennim iki takımın futbolunun önüne geçmeyen hakem performansı ve olaylar elbet olacaktır ama bu olaylarda Fenerbahçe'nin ve herhangi bir mensubunun dahlinin olmaması. Efendi gibi çıkıp oynayalım. Kazanırsak ne ala, kazanamazsak da dünyanın sonu değil.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Sayfa 1 / 13 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri