Arkadaşlar fm 14 de ilgilendiğim oyuncu 4 5 gün sonra ciddi şekilde sakatlanıyor. Bu oyunun bi bug umu yoksa benim oyundamı sorun var![]()
Arkadaşlar fm 14 de ilgilendiğim oyuncu 4 5 gün sonra ciddi şekilde sakatlanıyor. Bu oyunun bi bug umu yoksa benim oyundamı sorun var![]()
aslına bakarsanız ilgilendiğiniz oyuncu sakatlanmıyor.oyuncu zaten sakatlanıyor.siz ilgilendiğiniz için raporu görüyorsunuz.
Benim sattığım ve alamayıp başka takıma giden oyuncular sakatlanıyor yani benim için sorun yok![]()
Az önce Atila Turan'a sözleşme önerdim ciddi anlamda sol beke ihtiyaç vardı kabul etti ama Anderlechtle anlaştı çok üzüldüm ardından 2 gün sonra adam 8 ay sakatlandı buna benzer birsürü sakatlık oluyor ilginç![]()
malatyAdana!
Chelsea ile 1 sezonu geride bıraktım , oyunda hiç bir hata yok sakatlık falan millet abartıyor , teknik ekibinizi kondisyon antrenörleriniz iyi olsun oyunu anlayacaksınız. oyun mükemmel artık genç oyuncuları öyle ucuza alamıyorsunuz transferler gerçeğe çok yakın
aynı şeye bende dikkat ettim oyuncuyu listeye ekliyorum ertesi gün 3-4 ay 4 ay 5 ay gibi uzun süreli sakatlıkları oluyor her defasında..bu bir bug sanırım.
Ozaman beyler napıyoruz rakibinizin en iyi oyuncusunu maçtan once listeye alıyoruz
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sürekli başınıza geliyorsa arkadaş çözümü bulmuş. Olay devam ediyorsa shortliste almayın takip ettiğiniz oyuncuyu.
Benim başıma hiç gelmedi, yani hiç gelmedi derken transfer ettiğim bir oyuncunun sakatlandığını hatırlamıyorum. Ama tabiki listeye aldığım oyuncular içinde sakatlanan oluyor. Bu da üstteki bir arkadaşın dediği gibi o oyuncuya abone olduğum için geliyor yoksa bir bug olacak kadar dikkatimi çekmedi beni.
Bu fm diğer serilerinde de oluyordu.Ben fm 2011 oynarken alacağım oyuncu ile tam anlaşıyordum adam 3-4 ay sakatlanıyordu.Bu normal bir şey bug değil.
hiç öyle bir şey olmadı bana. Senin cenabetliğin o kardeşim![]()