Sivasspor kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Last edited by E.Cartman : 14.Nisan.2014 at 22:41
Sivas gibi zorlu bir deplasmanda bu sezon Gs'yi tasıyan iki oyuncu Sneijder ve Melo olmayacak Gs'nin bu sezon yalnızca 3 deplasman galibiyeti aldıgını hesaba katarsak Sivas galibiyete yakın görünüyor.
yukselise devam ederiz , ust olur..
Şampiyonlar Ligi aşkına yenelim bir zahmet pls.
3-1 veya 2-0 gibi bir galibiyet bekliyorum.
Last edited by europeanconquer : 10.Nisan.2014 at 14:18
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Uyuz bir futbolla puan kaybederiz.
Sivas evimde ya yenerim ya yenilirim tarzıyla oynuyor(10 Galibiyet 4 Mağlubiyet almışlar). Açık bir futbol oynuyor Carlos'un Sivas'ı. 2.5 üst 3.5 üst rahat olur 1-3'lük bir Galatasaray galibiyeti bekliyorum ben deplasmanda galibiyet hasretimiz son bulur.
ben de rahat bir galibiyet alırız diye düşünüyorum nedenseSelçuk oynarsa çok sağlam bir performans sergileyebilir...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bol gollu mac olur ve yeneriz kanisindayim.
Skor tahminin 2-4. Gollerimiz Drogba x2, Hajrovic ve Telles
Melo kişilik olarak pek sevilmese de futbolu takdir edilen bir oyuncu. Galatasaray ortasahasını toparlayan ve organize eden oyuncu ayrıca savunmayı da rahatlatıyor. Böyle bir oyuncunun yokluğunun yanı sıra,sıkışan oyunlarda bir anda parlayan ve skor yaratan Sneijder'in yokluğu da dezavantaj. Zaten deplasmanlarda oldukça kotu oynayan bir Galatasaray var. Bu yüzden ibre Sivası gösteriyor diyemem (: Çunku Sivas da pek ahım şahım bir takım sayılmaz. Eğer kapanıp, kontralarla rakibi yollarlarsa her turlu puan çıkarırlar aksi halde onlar da savunma yönünden zaaf yaşarlar. Ortada olan bir maçın berabere bitme olağanı yüksek.
...
Sivas, hücum anlayisi ile oynayan bir takım ve bunu cok iyi yapiyorlar. Eger sabirli ve kontrollü bir şekilde oynarsak kazanabilecegimizi düşünüyorum. Eksiklerin disinda kac haftadır forma giyemeyen oyuncular da bu maçta forma giyecegi icin daha hırslı bir oyun bekliyorum takımdan.
Önce ki kadromdan vazgeçtim yeni bir kadro yaptım maç için
Ontivero ve Hajrovic bu maç için bence kesinlikle olması gereken isimler.İleri de çalım atabilecek isimlere ihtiyacımız olacak bence bu maçta.Hem Hajrovic ve Ontivero ileri de topta tutabilirler.Baskılı bir oyun ortaya koymak istiyorsak bu ikisini beraber oynatmalıyız bence.
Sivasspor açık oynayan bir takım. Carlos geldiğinden beri böyle oynuyorlar ve Avrupa Ligi'ne gitmek için uğraşıyorlar önemli eksikleri yok. Son Bursaspor maçında izlediğimde çok rahat geçiliyor orta sahası ama Galatasaray'da Melo, Sneijder yok, Selçuk desen ölü, Yekta pas atar koşmam, Ceyhun ne yapıyor sahada belli değil beraberlik çıkar bu maçtan diye düşünüyorum.
Sivas kaybetmez, beraberlik bekliyorum. Fazla gol olmaz tahminimce.
Bir ritüel olarak yine Galatasaray kazanırı işaretledim ankette. Eğer bu Selçuk hakkındaki çıkan haberler doğruysa bu maçta kaptanın masaya yumruğunu vurup maçı aldıracağını düşünüyorum. Geriye yaslanmayan, açık oynayan Sivas'ı Selçuk-Umut-Burak 3'lüsüyle yıkarız. Tabii bu öngörü haberlerin doğruluğuna bağlı.
Screw you guys, I'm goin' home
UltrAslan'ın reis ve başkanlarının emri ile takım Sivas'ta havaalanında karşılanmayacak, tribüne de çağrılmayacakmış.
Bu ultraslan çok antipatik gelmeye başladı artık bana.
Böyle bir karar aldıklarını zannetmiyorum ancak gerçekse de şaşırmam doğrusu. Çünkü bizim taraftarın neyi ne zaman yapması gerektiğini bilen bir taraftar değil. Tribünler pek akılla yönetilmiyor.
Yine Beraberlik Kokan Bir Maç Bu Sefer İddaa'da Kesin Basacam 0/0 ı
Haber doğru gençler, ben takımı karşılamaya gitcektim ertesi gün sınavım olduğu halde, buradaki Üniversitesi sorumlusu iptal oldu falan dedi. Reisler istemiyormuş ve takım tribüne de çağrılmayacakmış.
Bu kafa neyin kafası ?
Selam olsun o reisciklere o zaman. Destek olunacak zamanda köstek olmak güzel iş gerçekten.
Drogba yokmuş kadroda,Berk İsmail oynar umarım ben Umut'a gıcığım son dönemde,gram yararlı bir hareketi yok.
Banko Sivas alır diyorum haftanın değil yılın bankosu evi, arabayı sat bas![]()
Berk'te yokmuş,şu kafileye bakılırsa puan kaybı kesin gözüküyor.
Galatasaray’ın Sivas kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:
Guillermo Burdisso, Selçuk İnan, Izet Hajrovic, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Fernando Muslera, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Oğuzhan Kayar, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero
Son kez 11 tahmini yapıp kaçıyorum,maç saatine kadar kadro yapmayacağım söz
Bu arada bizim site de pek iyi değilhttp://www.galatasaray.org/
![]()
maalesef çıkacak kadro şöyle olacaktır.
muslera
eboue burdisso semih alex
veysel selcuk yekta
hajrovic burak umut
Burdisso geldiyse oynar. Ben Sabri-Eboue sürprizi bekliyorum. Sabri'yi sağ kanatta denese fena olmaz.
Hajrovic i izleyelim de gozumuzun pasi silinsin. Sırf hayro için izleyecegim maci.
XI: Muslera-Eboue, Semih, Koray, Telles-Veysel, Yekta-Hajrovic, Selçuk, Umut Bulut-Burak Yılmaz
Ufuk Ceylan, Burdisso, Oğuzhan Kayar, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Umut Gündoğan, Ontivero