Takıma genç yetenekli oyuncular alıyorum genellikle ve hepsi sözleşmelerinde kilit oyuncu rolünde oynamak istediklerini belirtiyor.Forumda bir rehberde takimda en fazla 3 kilit oyuncu olması gerekirmiş ne yapmalıyım yardım edin.
Takıma genç yetenekli oyuncular alıyorum genellikle ve hepsi sözleşmelerinde kilit oyuncu rolünde oynamak istediklerini belirtiyor.Forumda bir rehberde takimda en fazla 3 kilit oyuncu olması gerekirmiş ne yapmalıyım yardım edin.
Aldığın oyuncular ya çok kaliteli yada takımın itibarı oyuncuya göre düşük. Haliyle daha düşük itibarlı bir takımda forma giymek için daha fazla maaş ve daha iyi bir rol istiyorlar. Hangi oyuncuları hangi takıma almak istediğini söylersen daha iyi yardımcı oluruz.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Takımım Borussia Dortmund
Doria - Botafogo
Lucas Romero - Velez Sarsfield
Oyuncular bunlar
Kendi takımlarının altyapılarından yetişmiş ve kalitesi belli seviyeye gelmiş oyuncular, Avrupa'nın büyük kulüplerine transfer olduklarında (Neymar gibi) daha fazla maaş ve daha iyi bir rol isterler doğal olarak. Zaten bu tür oyuncular fm tabiriyle wonderkid oldukları için geleceğin yıldızlarıdır.
Peki kilit oyuncu rolünde oynamayı hakediyorlar mı?
Sözleşmesinde daha fazla imtiyazlar tanı. Mesela As takım oyuncusu rolüne çek, sonrasında yıllık maaş artışı, şu kadar maça çıkarsa maaşının yükseleteceği, oynadığı belli saydıa maçtan sonra sözleşme yenilenmesi, imza ve menajer'e verilecek paralar ve gol, milli takım, ilk 11'de oynama primleri gibi ücretleri yükseltebilirsin. Böylelikle oyuncun Kilit rolünde oynamamış olur.![]()
Yaşları kaç