Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bakalım gerçekten çarşı boykot edecek mi? Stat dolmazsa tam facia olur.
Sağolsunlar gene derbi öncesi önümüzü kesecek birşey buldular tebrikler...
çArşı açıklama yaptı bile, girmiyorlar maça. Protesto olacak anlayacağın.
Maç İnönü'de olsaydı taraftarın yokluğu çok önemli derdim; ama Olimpiyat'ta çok büyük bir negatif etki yaratmaz bence bu durum. Yine nereden bakarsak bakalım, 40 bini bulur taraftar sayısı.
Derbi içinse yorumum, mutlaka kazanmamız gerekiyor. Beraberlik de işimize yaramaz. Aklıma yenilgiyi ve akabinde gelecek FB kutlamasını da getirmek istemiyorum. Biz kazanalım da, FB daha sonra kutlasın şampiyonluğunu.
Maça çıkmasını istediğim 11 de şu:
Tolga
Atiba - Pedro - Ersan (Dany) - Motta
Veli - Jones
G.Töre - Oğuzhan - Olcay
Almeida
Beraberlik bekliyorum,1-1 tahminim
İlk devre fenerbahçenin form grafiği yine böyle iyiyken kadıköyde muhteşem bir oyun oynadı Beşiktaş. Maçı iki takım da kazanabilirdi ve bu takım fenere kadıköyde 3 attı bir derbide.
Fenerbahçe hangi derbide kolay kolay içerde 3 tane yemiş ? Ve durum böyleyken hala fener yatar muhabbetleri yapılıyor , yensek de fener yattı denilecek malesef. Halbuki bu takım feneri zaten yenebilecek kapasitede bir takım. Tahminim 3-2 Beşiktaş galibiyeti. Kim kazanırsa kazansın "dünyaa derbisi"ne nazaran çok daha mükemmel bir oyun oynanacaktır her zamanki gibi.
kalbim Fenerbahçe kazansın şampiyon olalım diyor ama kalım yenilelim Beşiktaş'ı şampiyonlar ligine uğurlayalım diyor skor ne olursa olsun mutlu olacağım umarım futbolda Kadıköy'deki maçtan daha zevkli olur
Cüneyt Çakır maçı iade etmiş sonra Galatasaray maçına atanmış...
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Kazanalım, şampiyon olalım.![]()
Passolig kart zirvaligi yuzunden sadece 3000 kadar bilet satildigi soyleniyordu ne olduysa o is.
Bu akşam saatlerinde en son 6000 falandı abi.
Futbol tarihine geçebilecek bir olay gerçekleşecek pazar günü. 80.000 kişilik stadda 10.000 olursa şükredilsin ama neredeyse 100 bin kişilik bir kalabalık stad dışında olacak. Öyle gözüküyor. Böylesine bir protesto sezonun en kritik maçı öncesi yapılacak iş değil belki ama sesimizi duyurabilmemizin başka yolu yok. O saçma sapan uygulamadan vazgeçilecek !
Maça gelecek olursak ; Ahmet'in de dediği gibi Fenerbahçe'ye son yıllarda bize karşı üstünlükleri olsa bile hep ters gelen bir takım olduk. Nitekim ilk yarıdaki maçta bunu fazlasıyla da gösterdik. Bu sefer durum biraz daha farklı , Fenerbahçe artık çok rahat , bizimse mutlak galibitete ihtiyacımız var. Taraftar açısından herhangi bir sıkıntı olmasa çok daha güvenle bakabilirdim bu maça ama taraftar olayı sıkıntı.
Her ne olursa olsun sezonun en kritik maçını öyle veya böyle alırız.
O passo lig uygulaması acaba gelecek sezon yapılsa ne olurdu sanki
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aziz başkan için
sen şampiyon olacaksın
Umuyorum sampiyon olup rekorumuzu gelistiririz 31. haftada oynayacagımız karsılama cezalı oldugumuz icin bir anlamı kalmadı kendi sahamızda sampiyon olmanın Bjk maçında sampiyon olup rekor kıralım bari.
O cezanın iptal edilme ihtimali yok mu tahkimle?
Bu maç berabere biter ve genelde olduğu gibi güzel bir derbi olur.
Beşiktaş açıklama yapmış, takımınızı yanlız bırakmayın diye.
Ben berabere biteceğini düşünüyorum ya da Beşiktaş çok daha güzel oynar fakat Fener yener.
0-0 veya 1-1 biter. Sönük bir maç olacaktır.
İmkanı yok, min. 35-40 bin taraftar Olimpiyat'ta olacaktır. Kombinesi olanlar, passolig sahipleri, stadın çevresindeki noktalarda T.C Kimlik No ile passolig'i alacak ve bilet yükletecek kişilerle ve ve ve kırılan turnikelerden geçecek kişilerle 40 bini aşacağını düşünüyorum ben.
Yani kombineyi yine arkadaşınıza verip maça onun gitmesini sağlayabileceksiniz ama bilet alanın adı soyadı belli olacak. Gerçekten bu maçta başlaması çok ama çok saçma.
anil luque'nin dediği kadar kişi olursa stad dışında, her türlü turnikeler falan kırılır girilir.
Olimpiyat stadına yakın oturan BJK'li arkadaşlar varsa gidip beklesinler bedava girebilirler içeri![]()
En olası skor beraberlik gibi görünüyor. Söylenenin aksine FBnin yatmayacağını ve -şampiyonluk için- sonuna kadar mücadele edeceğini düşünüyorum.
Kazanmamız şart. Başkan şampiyonluğu görsün.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu arada Sow'un boş geçtiği Beşiktaş maçı yok, gene bi tane sallar.
Ersan oynamıyor, yine Dany ile çıkacağız sahaya. Sağ bekte de Atiba oynayacak. Dany; Emenike-Sow-Kuyt hücum hattına karşı zayıf kalmaz umarım. İşimiz kolay değil, ilk maçtaki zevkli futbolu veya bol golü gözüm görmüyor. Kazanalım yeter.
Galatasaray kaybettiyse rakibi Beşiktaş'ta puan kaybedecektir, dengeler adınaUmarım kazanırız da zaten formalite olarak görülen maçları resmi olarak formaliteye çeviririz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tolga Zengin, Hutchinson, Dany, Franco, Motta, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Jones, Olcay, Oğuzhan, Almeida.
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kadlec, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Emre Belözoğlu, Kuyt, Sow ve Emenike.
Muhtemel 11'ler buymuş. Dany yürüyen tehlike ama Galatasaray puan kaybetti, Beşiktaş ölümüne saldırır kazanır diye tahmin ediyorum.
Sakin oynarsak bu gece resmen Şampiyonluğu ilan etmiş oluruz. Yeter ki ortamın gazına gelmeyelim ve 10 kişi kalmayalım. Çünkü 10 kişi kalmamız adına çabalar mutlaka olacaktır. Buna müsait oyuncular da (Emre, Meireles, Emenike, Caner vs) var. Aman dikkat. 11'e 11 bu maç bizimdir. Umarım oyuncular duygularını cesaretine ve sahaya yansıtır. Şampiyonluğa anlam katmak için, Haydi çocuklar.
...
Umarım sadece iyi futbol izleriz. Bu akşam daha umutluyum bu konuda.
7.800 e-bilet satılmış. kombinelerle maksimum 30.000 falan oluyor, gerçekten yazık utanın!
İstiklalde müdahele oluyor, e-bilet protestosuna. 1 gs 1 bjk 2 fb taraftarı göz altında..
![]()
Stadın dışında yoğun şekilde çevik olacak belli
![]()