Tebrikler Fenerbahçe !
Tebrikler Fenerbahçe !
...
Bu şampiyonlukta emeği geçen (top toplayıcısına kadar) herkesin ellerinden teker teker öpüyorum.
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
Bu sezon gercekten cok iyidiler. Tebrikler beyler.
Sezon başında beklenenin aksine çok rahat bir şampiyonluk kazandı Fenerbahçe. Tebrikler.
Fenerbahçe sonuna kadar haketti bu yıl şampiyonluğu.Tebrikler.
Hak edene tebrikler,bütün Fenerbahçeli arkadaşları,abileri kutluyorum![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tebrikler![]()
Tüm Fenerbahçelileri kutlarım hak ederek şampiyon oldular.
Güzel bir şampiyonluk oldu, tüm takımı tebrik ederim.
Azmin Sonunda Başarı Geldi Böyle Azimli ve Yürekten Oynayan Her Takım Şampiyonluğu Sonuna Kadar Hakeder
Tebrikler F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sonuna kadar hakedilmiş bir şampiyonluk oldu. Tebrikler Fenerbahçem.![]()
19 kere şampiyon
helal olsun
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/20002.php
Kutlama
2013-2014 Spor Toto Süper Lig Şampiyonluğu'nu kazanan Fenerbahçe Futbol Takımı'nı kutluyor, ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Fenerbahçe camiasına sevgilerimizi yolluyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
Sezonun ilk yarisi zaten rekor seri yapmislardi. Ikinci yari sakatliklarla düşüş yaşadılar fakat rakipleri pek degerlendiremedi devaminda gerekli maclari kazandılar ve hakederek sampiyon oldular. Tebrikler
Sezonun geneline bakarsak oyun olarak o kadar değil ama fizik güç, inanç ve birliktelik açısından şampiyon olmayı net bir şekilde haketti Fenerbahçe.
Ersun Yanal ile ilgili düşüncelerim değişmedi, Fenerbahçe için yetersiz olduğunu düşünüyorum hala. Taktiksel yetersizliğini motivasyonla kapattı. Sezon başında göreve geldiğinden bu yana şampiyonluk kelimesini aşıladı takıma. Malzemecisinden doktoruna kulüp olarak herkes inandı ve rakiplerinde kötü performansıyla rahat bir şampiyonluk geldi.
Caner en başta olmak üzere Webo, Emenike, Sow ve Kuyt'tan oluşan hücum hattı şampiyonluğun baş mimarlarıydı bence.
Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ederim.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Bu sene şampiyonluk Fenerbahçe'nin hakkıydı ve aldılar.Herkesi tebrik ediyorum.
Fenerbahçeyi tebrik ederimHakettiler.
FM Gazetesi
Meireles, Chelsea'yle Şampiyonlar ligini kazandığında böyle sevinmedi![]()
Tebrikler.
Bu senenin şampiyonluğu gerçek anlamda hak eden tek takımı, sezon bitmeden önce haklı olarak şampiyonluğunu garantiledi. Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçeli arkadaşları.
Last edited by Nedvedmania : 28.Nisan.2014 at 02:21
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Tebrikler Fenerbahçe'ye. Sonuna kadar hakettiler.
Bu akşam çekildiği iddia ediliyor.
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yok abi bu akşam çekilmedi o![]()
Sonuna kadar hakettik ve şampiyonlugu kazandık.Baştan sona bütün kulübe tebrikler.Artık harika bir kupa kaldırma töreni icin sabırsızlanıyoruz.
serin bir nisan aksaminda gelen sampiyonluk icimizi isitti.
tebrikler fenerbahceye