M.P. Antalyaspor kazanır
Berabere biter
Elazığspor kazanır
Diarra 40-50 metre civarı top sürüp harika bir gol attı.
1-0dan 1-2 yaptı Elazıg.2 golde de Fornezzi'nin hantallıgıyla geldi gol.Bu kadar dandik bir kaleci olamaz.
Batuhan 2 tane atmış antalya geriye düşmüş,Antalya bu maçı kazansada ligde kalmaları bana kalırsa mucize.
2 golü de Batuhan atmış. Kayserispor Eskişehir'i 3-1 yeniyor, Elazığ'da Antalya'yı yeniyor. Böyle biterse Antalya 18. sıraya geriliyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
antalya dusmeyi haketti eger kazanamazsa
Ve Erciyes'in golüyle Antalyaspor resmen düstü.
Edit: Ligin 2. yarısında gidipte bir tane maç kazanırsan düsmeyi hakediyorsun normal olarak.Ankaragücü 11 puanla ligden düstügü zaman paf takımıyla oynadıgı zaman onlar bile bir maç kazanabilmisti.Antalyaspor örnek olsun diger takımlara bütün kadronu büyük takımların eskileriyle doldurursan böyle dibi boylarsın.
Last edited by attirson : 03.Mayıs.2014 at 18:27
Samet Aybaba effect.
Sonunda,hele şükür.
Tebrikler Elazığspor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ciao antalya
Seni hic ozlemeyecegim.
Antalyanın düştüğüne çok sevindim gerçekten.Geçmiş olsun ne diyelim.
Mehmet Özdilek'i gönderip muhteşem bir vizyonla Samet Aybaba'yı getirdiler. Zaten belliydi bu hamleyle küme düşecekleri. Elazığ kalsa bari.
Screw you guys, I'm goin' home
kendi kendilerini düşürdüler, geçmiş olsun![]()
Antalya sehrini severim, insanlarini da severim ama antalspor'dan hic hazetmem. O yüzden düşmesine cok sevindim.
Bende Antalyasporu sevmeyenlerden biri olarak, gitmelerine cok sevindim. Tekrar gelmesiniz umarim![]()
Bu düşüşün en büyük sebebi Samet ve iş bilmez Antalya yönetimidir. Bana kalırsa Fuat Çapa'yı göndermesinler.
Hoşgeldin diyelim Antalyaspor'a,Denizlispor vs Antalyaspor maçı göreceğiz demek ki seneye.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
By By Ömer Çatkıç'ın takımı Antalyaspor. Bir adam yüzünden milyonlarca insan Antalyaspor'a düşman![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ömer Çatkıç'ın da etkisi varda en önemlisi futbolu katleden oyun anlayışlarından dolayı sevmiyorum Antalyaspor'u. Mehmet Özdilek'ten dolayıdır diye düşünmüştüm de yanılmışım, meğer takımın kimyası böyleymiş.![]()
Antalya'da doğmuş büyümüş birisi olarak hiç üzülmedim Antalyaspor'un düşmesine.Ne güzel hep yeniyorduk,5 puan kaybettik bu sezon Antalyaspor maçlarında,o kötü oldu.![]()
So what?
Saike
Gültekin gencer başkanın işi bunlar.adamın ad soyadının baş harfini bile büyük yazmak istemiyorum.Mehmet Özdilek'i göndererek büyük hata yaptı.
Last edited by William Rookwood : 05.Mayıs.2014 at 16:35 Reason: kelimelerimize dikkat edelim
2 senedir cuma ve pazartesi maçlarında taraftarların bayan öğrencilere sataşmasından gına gelmişti. Edebiyat ve Eğitim Fakülteleri olarak bu düşüşten çok memnunuz.
Çok iyi oldu çok da güzel oldu. Hem bir Sakarya'lı hem de Galatasaray'lı olarak çifte bayram yaptım diyebilirim.Mümkünse hiç gelmesinler valla.
![]()
Yorumlara bak hele. Kendi takımınız hakkında çok ufak olumsuz yoruma bile aşırı tepki verirsiniz, buraya gelmiş iyi ki düşmüş falan diyorsunuz. Saygı biraz.
Onu söylememize gerek mi var ? Herhangi bir takım taraftarı kendi takımından başka takımın şampiyon olmasını ister mi ?
Söylüyorum işte,Galatasaray hariç hiç bir takım şampiyon olamaz inşallah,Fener'de Beşiktaş'ta küme düşer inşallah.Ben dedim diye bunlar olacak mı ki ? İnsan sevmediği bir takımın küme düşmesine gayette sevinebilir,bir daha lige gelmemesini de isteyebilir.Bizim yazdıklarımıza takılacağına niye ligden düştü bu takım onu yaz.Biz Antalya düştüğünde bir şey demeyince Antalya ligde falan mı kalıyor ?
Antalya haketti düştü, ona diyecek birşey yok. Ben Galatasaray'ın sayfasına gelsem buna benzer şeyler desem çok büyük tepki alırım. Bazı şeyleri düşünmek gerekiyor.
Yahu durup dururken gelip yazarsan tabi tepki alırsın ancak olayın şu boyutu da var,sen bir Fenerbahçelisin,senin Galatasaray'ın zaten şampiyon olmamasını istemen veya küme düşmesini istemen veya istemesen bile olması durumunda sevinecek olman herkes tarafından bilinir.
Ama Antalyaspor hakkında kimin ne düşündüğünü kim bilecek ? Gelip buraya ''İyi ki düşmüş,sevmiyordum.'' veya ''Düşmesine üzüldüm,Akdeniz takımı kalmadı ligde.'' gibi şeyler yazarlar,ki Antalya'nın da sevmeyeni çok olduğu için ilk örneğimde ki mesajlar çoğunlukta.