Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • M.P. Antalyaspor kazanır

2 40.00%
  • Berabere biter

2 40.00%
  • Elazığspor kazanır

1 20.00%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: M.P. Antalyaspor 1 - 2 Elazığspor | 32. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default M.P. Antalyaspor 1 - 2 Elazığspor | 32. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Diarra 40-50 metre civarı top sürüp harika bir gol attı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

1-0dan 1-2 yaptı Elazıg.2 golde de Fornezzi'nin hantallıgıyla geldi gol.Bu kadar dandik bir kaleci olamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Batuhan 2 tane atmış antalya geriye düşmüş,Antalya bu maçı kazansada ligde kalmaları bana kalırsa mucize.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

2 golü de Batuhan atmış. Kayserispor Eskişehir'i 3-1 yeniyor, Elazığ'da Antalya'yı yeniyor. Böyle biterse Antalya 18. sıraya geriliyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Batuhan 2 tane atmış antalya geriye düşmüş,Antalya bu maçı kazansada ligde kalmaları bana kalırsa mucize.
    Ligde kalmak Antalyaspor'un elindeydi bana göre.2 galibiyet 1 beraberlik ligde tutardı Antalyaspor'u.Erciyes son hafta Gs deplasmanında bu hafta berabere gidiyor şuan Antep'le.33. hafta Bursa'yı yense bile Erciyes , Antalya 2 galibiyet 1 beraberlik alsa ligde kalırdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

antalya dusmeyi haketti eger kazanamazsa

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ve Erciyes'in golüyle Antalyaspor resmen düstü.

Edit: Ligin 2. yarısında gidipte bir tane maç kazanırsan düsmeyi hakediyorsun normal olarak.Ankaragücü 11 puanla ligden düstügü zaman paf takımıyla oynadıgı zaman onlar bile bir maç kazanabilmisti.Antalyaspor örnek olsun diger takımlara bütün kadronu büyük takımların eskileriyle doldurursan böyle dibi boylarsın.
    Last edited by attirson : 03.Mayıs.2014 at 18:27

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Samet Aybaba effect.

Sonunda,hele şükür.

Tebrikler Elazığspor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Ciao antalya

Seni hic ozlemeyecegim.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Antalyanın düştüğüne çok sevindim gerçekten.Geçmiş olsun ne diyelim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mehmet Özdilek'i gönderip muhteşem bir vizyonla Samet Aybaba'yı getirdiler. Zaten belliydi bu hamleyle küme düşecekleri. Elazığ kalsa bari.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

kendi kendilerini düşürdüler, geçmiş olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yazık ya hakkaten yazık

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Antalya sehrini severim, insanlarini da severim ama antalspor'dan hic hazetmem. O yüzden düşmesine cok sevindim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bende Antalyasporu sevmeyenlerden biri olarak, gitmelerine cok sevindim. Tekrar gelmesiniz umarim

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu düşüşün en büyük sebebi Samet ve iş bilmez Antalya yönetimidir. Bana kalırsa Fuat Çapa'yı göndermesinler.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Hoşgeldin diyelim Antalyaspor'a,Denizlispor vs Antalyaspor maçı göreceğiz demek ki seneye.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

By By Ömer Çatkıç'ın takımı Antalyaspor. Bir adam yüzünden milyonlarca insan Antalyaspor'a düşman
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    By By Ömer Çatkıç'ın takımı Antalyaspor. Bir adam yüzünden milyonlarca insan Antalyaspor'a düşman
    Bir de şehirde şampiyonluk kutlatmama felsefesine sahip taraftarı buna sebep. Antalya'lı olarak çok sevindim, temennim alt ligde uzun yıllar kalmaları.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ömer Çatkıç'ın da etkisi varda en önemlisi futbolu katleden oyun anlayışlarından dolayı sevmiyorum Antalyaspor'u. Mehmet Özdilek'ten dolayıdır diye düşünmüştüm de yanılmışım, meğer takımın kimyası böyleymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Antalya'da doğmuş büyümüş birisi olarak hiç üzülmedim Antalyaspor'un düşmesine.Ne güzel hep yeniyorduk,5 puan kaybettik bu sezon Antalyaspor maçlarında,o kötü oldu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Antalya'da doğmuş büyümüş birisi olarak hiç üzülmedim Antalyaspor'un düşmesine.Ne güzel hep yeniyorduk,5 puan kaybettik bu sezon Antalyaspor maçlarında,o kötü oldu.
    ibb is coming

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Gültekin gencer başkanın işi bunlar.adamın ad soyadının baş harfini bile büyük yazmak istemiyorum.Mehmet Özdilek'i göndererek büyük hata yaptı.
    Last edited by William Rookwood : 05.Mayıs.2014 at 16:35 Reason: kelimelerimize dikkat edelim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

2 senedir cuma ve pazartesi maçlarında taraftarların bayan öğrencilere sataşmasından gına gelmişti. Edebiyat ve Eğitim Fakülteleri olarak bu düşüşten çok memnunuz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çok iyi oldu çok da güzel oldu. Hem bir Sakarya'lı hem de Galatasaray'lı olarak çifte bayram yaptım diyebilirim. Mümkünse hiç gelmesinler valla.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Yorumlara bak hele. Kendi takımınız hakkında çok ufak olumsuz yoruma bile aşırı tepki verirsiniz, buraya gelmiş iyi ki düşmüş falan diyorsunuz. Saygı biraz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Onu söylememize gerek mi var ? Herhangi bir takım taraftarı kendi takımından başka takımın şampiyon olmasını ister mi ?

Söylüyorum işte,Galatasaray hariç hiç bir takım şampiyon olamaz inşallah,Fener'de Beşiktaş'ta küme düşer inşallah.Ben dedim diye bunlar olacak mı ki ? İnsan sevmediği bir takımın küme düşmesine gayette sevinebilir,bir daha lige gelmemesini de isteyebilir.Bizim yazdıklarımıza takılacağına niye ligden düştü bu takım onu yaz.Biz Antalya düştüğünde bir şey demeyince Antalya ligde falan mı kalıyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalya haketti düştü, ona diyecek birşey yok. Ben Galatasaray'ın sayfasına gelsem buna benzer şeyler desem çok büyük tepki alırım. Bazı şeyleri düşünmek gerekiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Antalya haketti düştü, ona diyecek birşey yok. Ben Galatasaray'ın sayfasına gelsem buna benzer şeyler desem çok büyük tepki alırım. Bazı şeyleri düşünmek gerekiyor.
    Yahu durup dururken gelip yazarsan tabi tepki alırsın ancak olayın şu boyutu da var,sen bir Fenerbahçelisin,senin Galatasaray'ın zaten şampiyon olmamasını istemen veya küme düşmesini istemen veya istemesen bile olması durumunda sevinecek olman herkes tarafından bilinir.

Ama Antalyaspor hakkında kimin ne düşündüğünü kim bilecek ? Gelip buraya ''İyi ki düşmüş,sevmiyordum.'' veya ''Düşmesine üzüldüm,Akdeniz takımı kalmadı ligde.'' gibi şeyler yazarlar,ki Antalya'nın da sevmeyeni çok olduğu için ilk örneğimde ki mesajlar çoğunlukta.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri