Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ilk maci hatirlayin
Yine ayni hakemi vermisler
çok zorlu bir maç bizi bekliyor ve kazanabileceğimizi pek zannetmiyorum..
trabzon kazanir , kazanamasada en kotu berabere biter galatasarayli oyuncularda isteksizlik hat safada...
Deplasmanda kazanmaya başladık sezonun son deplasmanını da kazanırız diye düşünüyorum. Güzel bol pozisyonlu bir maç bekliyorum 2-1 ya da 1-0'la geçeriz Trabzon'u.
Trabzonspor'un kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Onların da bir UEFA hedefi var ve beraberlik bile işlerine gelmezken bir de mağlup olmaları uzak bir ihtimal geliyor bana.
Kupadan moralli döndü Galatasaray.Artık kazanır gibime geliyor.
Futbolcular ortaya yürek koysun, son haftalardaki Burak Yılmaz kadar istek koysun istiyorum. Sonucun iyi olması için bireysel performansların çok iyi olması şart, beraberlik çok olası gözüküyor. Umarım kazanırız.
TS-GS maçları son yıllarda kimin daha çok ihtiyacı varsa onun kazandığı maçlar oluyor. Bu maçı GS alır diyorum.
acayip saçma bir kadro bu![]()
En azından istikrar tuttu bu kadro.
Herhalde ilk kez üst üste aynı 11 ile oynuyoruz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İki taraf ta kazanmak zorunda , o bakımdan zevkli ve güzel bir maç olacaktır. İki takımın da iddialı olduğu bir maçta son yıllardaki dostluk devam eder mi , asıl merak ettiğim nokta burası
Diziliş 3-6-1'de olabilir, savunmada da 5-4-1 gibi. Diziliş ne olursa olsun sağ kanadımız zayıf, Sabri ve Semih'in birbirlerine yardımcı olması lazım. Eskişehir maçında çok aksadılar.
Aslında şu kadroya baktığımızda Mancini'nin istediği oyuncuların takımda olmamasından dolayı sürekli ilk 11 değiştirdiğini ve mecburi olarak bazı oyuncuları oynattığını görüyorum. Her maçta farklı ilk 11'le çıkmasının sebebi de bu bence. Sabri, Eboue'den de, Veysel'den de, Salih'den de formda bu yıl. O yüzden sağ kanatta oynamasını normal görüyorum.
Bu kadro rakibe top oynatır kendini de kontraya bağlar. Es Es maçının oyun bakımından kopyası olacak. Eğer Trabzon atabilirse ağır fark bile olabilir aksi halde Galatasaray bir şekilde golü bulacak ve skora yatacaktır.
...
3-6-1 oynasak ya
Sabri - Semih - Chedjou - Hakan - Telles
Melo - Selçuk - Yekta
Sneijder
Burak
Umarım böyle oynarız da iyi bir oyun görürüz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Trabzon'un stadı niye bomboş yahu ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
galatasaray puan kaybedip besiktas ikinci olsun isterim. cunku galatasaray SLde on eleme oynarsa seribasi olacakmis sanirim. daha kolay rakiplerle karsilasabilir. besiktasinsa bence bu onelemede hic sansi yok, seri basi da olamayacagi icin sansi %50nin cok altinda. ancak dogrudan olursa SL sansi var. belki yillar sonra SL de 2 takim izleme sansi buluruz.
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Aykut, Mustafa Yumlu, Caner, Bourceanu, Özer, Yusuf, Olcan, Adrian, Henrique
Sabri sol bek, Yekta sağ kanat, Semih sağ bek, Telles sol kanat. 11 aynı ama, takım yine çorba...
takım karman çorman stad bomboş maç zevksiz![]()
sneijder haric butun takim tatile cikmis...
hahh Beşiktaş attı.
Totemmi yapıyonuz olum geçen haftada da böyle dediniz dediniz beni heyecanlandırdınız sonra 3 gol attınız![]()
FM Gazetesi