Anket Sonuçlarını Görüntüle: Gruptan Hangi İki Takım Çıkar ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Belçika

25 100.00%
  • Rusya

21 84.00%
  • Güney Kore

2 8.00%
  • Cezayir

2 8.00%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: H Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default H Grubu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Belçika ve Rusya net favori.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Belçika tüm maçları kazanarak çıkar öbür takımda Rusya olur muhtemelen

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Belçika ve Rusya çok rahat çıkarlar. Çok kek grup olmuş hakikaten.

Belcika 3'te 3 yapar diye dusunuyorum.

ben belçika'nın o kadar rahat olabileceğini sanmıyorum.
    rusya iklimden etkilenir mi ? bu ihtimal var guney afrika'da da çok etkilenmişlerdi.
    bence bu grupta da herkes çıkabilir çok ihtimalli grup.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

cezayir surpriz yapabilir. hic de kotu bir kadrosu yok. genc bir kadro ve hep potansiyelli topcular. baslarinda da halilhodzic. belcika da iyi takim ama beklendigi gibi tek tarafli bir mac olmayacak bence.

belcikanin tunusla yaptigi son hazirlik macini izledim, hucumda cok tikaniyorlar. cezayir de disiplinli bir oyunla en azindan bir puani koparabilir. ki hucum yonu de kadroya bakilirsa hic fena degil, kazanma sanslari bile var bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Belçika ve Rusya diğer takımlar arasında öne çıkıyor, Güney Kore eski Güney Kore değil ama onları da küçümsememek lazım.Ve potansiyelli bir Cezayir kadrosu var.Grup maçları eğlenceli geçeceğe benziyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Oyumu direk isimlere göre vermistim ama Cezayir'in kadrosuna bir baktım da hiç fena degil.Belcika'yla beraber cıkarak bir sürpriz yapabilirler.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Afrika ekiplerinin başarılı olacağına pek inanmıyorum ben. Fildişi anca çıkar gibi görünüyor Afrika takımlarından. Belçika güle oynaya kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

kuzey afrika takimlari biraz farklidir ama, taktik-teknik olarak daha iyidirler. o yuzden onlari ayri bir sinifa koymak lazim bence. ne yapacaklari belli olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    ben belçika'nın o kadar rahat olabileceğini sanmıyorum.
    rusya iklimden etkilenir mi ? bu ihtimal var guney afrika'da da çok etkilenmişlerdi.
    bence bu grupta da herkes çıkabilir çok ihtimalli grup.
    Rusya güney afrika da yoktu.

elemeler de sadece 5 gol yemiş bi takım, Capello'nun İngiltere'si 2010 da hayal kırıklığı olmuştu bu sefer daha uygun bi takımla bence gruptan çıkar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa takımları biraz zor kaybeder bence. Belkiça 2-3 farklı kazanır diye tahmin ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

rusyada ilginc bir anekdot, secilen 23 oyuncu da rusyada oynuyor. yurt disinda rus futbolcu var mi bilmiyorum gerci.

Vertonhgen cok gereksiz bir hareket yapti bence.. Umarim Belcika maci cevirir

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Abooo Cezayir attı

Cezayir rekoru kiramadi ahaha

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Cezayir geri cekilirse bu maçı kazanamaz ilk 20 dakika da oldugu gibi oynamalılar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şu spikerler şöm ağızlarını açtığı zaman hep bir şeyler oluyor. Geçen de demişti Kosta Rika işte sürpriz yapıcaz diyor şu oyuncu falan tak goller gelmişti şimdi de Cezayir'in rekorundan bahsetti sürekli gol geldi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Şu spikerler şöm ağızlarını açtığı zaman hep bir şeyler oluyor. Geçen de demişti Kosta Rika işte sürpriz yapıcaz diyor şu oyuncu falan tak goller gelmişti şimdi de Cezayir'in rekorundan bahsetti sürekli gol geldi.
    Niye şom olsun yahu sürpriz takımlar cıksında zevk gelsin turnuvaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçenlerde 94 mi 95 mi tam hatırlamıyorum o dönemde Macaristan'la deplasmanda 2-2 kaldığımız bir maçın özeti dönüyordu Trt'de.

Maç sonunda bizimkiler çılgılar gibi seviniyor. Kadroda Bülent Korkmaz, Rüştü, Hakan Şükür, Tugay, Oğuz Çetin vs gibi çok çok önemli oyuncular da mevcut. Tam bir istikbal.

Ancak bugünün kafasıyla baktığımızda es geçtiğim bir şey olduğunu farkettim: Farkındalık

Bizim Avrupa Şampiyonlarına katılmamız Çeyrek Final görmemiz, Dünya ve Konferadasyon Kupıasnda 3. olmamız, Nitekim Son katıldığımız Avrupa Futbol Şampiyonasında Yarı Final oynamamız, Bizde kadromuz kalitesiz olmasına rağmen büyük takım hüviyet algısı yarattı. Zoru başarınca ve Üst düzey 1-2 başarı elde edince çehremiz değişti. Bugün değil Macaristan'la berabere kalmak, kazandığımız zaman bile burun kıvırabiliyoruz.

İşte bu bağlamda sözü Belçika'ya bağlıyorum. Kadroları çok çok kaliteli ancak büyük düşünen bir takım değil, büyük oynamayı bilmezler, büyüklere kafa tutmayı da bilmezler. Belki diyebilirsiniz, Biz tutuyoruz da ne oluyor? Evet her zaman başarılı olamıyoruz ancak o cesaret ve algı bile çok şey demektir.

Belçika kalbürüstü bir başarı elde edemeden vasat bir futbol takımı havasında oynamaya devam edecektir. Şimdilik bunu değiştirebilecek bir hamle göremedim, şimdilik.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Belçika'lılar heyecanlı bayağı. Chadli çok boş adam onu çıkarırsa belki gol atarlar onun dışında Cezayir bu maçı bırakmaz gibi çok iyi savunuyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

aynen ibrahim, herkes belcika belcika deyip duruyor da adamlarin o hirsi yok. bizimle ayni gruptayken de kadrosu kalteliydi ama bizi gecemediler. play off u biz oynadik. simdi de yine ayni. birseyler eksik bu takimda. yillardir potansiyel olarak duruyorlar.

herkes kazanmanin formulunu pas oyununda ariyor ama su kapali defansi acmanin cok baska yollari da var. boyle oynayarak bu tip takimlarin ekmegine yag suruyorlar. tempolu dikine oyunla bu cezayiri paramparca eder belcika, al verle gol mol atamaz bunlar. anca bi frikik bi korner falan kurtarir belcikayi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Belçika'nın bekler de sıkıntı aslında. 2'si de stoper oyuncuları diye biliyorum uzun ve ağırlar bu yüzden bence sıkıntı yaşıyorlar o açıdan. Alderwield neyse de Vertonghen'le sol bekte olacak iş değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sorun ap açık bekler koca belçika'da sağ ve sol bekmi yok varda almanya'ya mı özeniyorlar bilmiyorum ama beksiz bu tarz takımlara karşı üretken olamazsın.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ağır ve yavaş kalıyorlar Hazar gibi adamı destekleyemiyor Vertonghen. Chadli desen o da boş adam. Mertens daha çok iş yapar Chadli'den.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Belçikamız alacak maçı totem yaptım izlemiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Fellaini'yi bir de DK'nda izleyelim demiştim Aytaç abi bu daha başlangıç =)
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    06

İzlemeyince nasıl da gol oluyormuş 😂

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fellaini girmiş atmış bu adamı yedek bırakanlar utansın.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri