Fransa
İsviçre
Ekvador
Honduras
Fransa ve İsviçre'yi hiç sevmesem de bu gruptan çıkar gibi görünüyorlar. Umarım daha fazla ilerleyemezler.
en basit grup bu sanırım ekvador ve honduras ın hiç şansı yok , isviçre ve fransa da bidahaki turda elenir bence
İsviçre lider çıkar Fransa'da arkasından gelir. Ekvador renk katar gruba.
Fransa lider çıkacaktır.İkincilik içinse Ekvador çıksın isterim.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
ekvatordan supriz bekliyorum , fransa yine birsey yapamaz gibi
Ekvator güzel gol attı. İsviçre savunması Valencia'ya çok rahat vurdurdu.
Ecuador 1 0 önde isvicreye karsi. Cok enteresan bir turnuva. Pozitif futbol kazaniyor hep.
Golü Enner Valencia attı yalnız.
Golden önde hakem topun önüne köpüğü sıktı, gitti barajın önüne de sıktı. Sonra Ekvadorlu oyuncu topun yerini değiştirdi, barajdaki de yırttı kendini. Hakem umursamadı bile, e o zaman bu köpük neden sıkılıyor ki? Sırf görüntü olsun diye herhalde.
bu grupun tamami defansci. en zevksiz maclar burdan cikar.
bu isvicre maci da ya 1-1 biter ya da boyle kalir.
daha duzgun hakem gormedim. hepsi cop.
Ekvador bu maçta en kötü beraberlik alır Hondurası yener turlar.
Isvicre atti, hadi bakalim umarim boyle biter mac![]()
Orada bizim turk topcusu olsa hayatta ayaga kalkmaz o gol de olmazdı.
Futbolun cilvesi işte.. Ekvator kaçırdı adamlar atağa kalktı ve düşmesine rağmen devam edip son anda golü buldular.
İsviçre'ye oynamıştım, ulen kazanamadınız bari golü de yiyin dedim Valencia topu götürürken, döndü top attılar golü.Böyle zevksiz geçmesi beklenen maçlara iddaa oynayın, ekstra heyecan katın, son dakika golünde ne sevindim anlatamam.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Resmen dayak yedi orda adam ama kalktı devam etti ve gol geldi. Kupadaki güzel hikayelerden biri bu maçtan çıktı şimdiden.
Screw you guys, I'm goin' home
Az daha dayansaydiniz ya Ekvador![]()
Golü Behramiye yazsınlar.Adama orta sahada yapılan hareketi başka topçuya yapsalar 10 takla atar.Adam hem topu kaptı dribbling yaptı pasını verdi helal olsun.Shaqiri de bildiğin şımarık çocuklar gibi her atağı yedi bitirdi.Seferovic gibi adam da nasıl yedek olur onu çözemedim ben.
2-1 iki takim icin de beklenmeyen skordu. beraberlikti olmasi gereken.
isvicre defansi sos veriyor, son dakikadaki valencianin pozisyonunda cok komik duruma dustuler. mac boyunca da abuk subuk hatalar yaptilar.
bu arada ozbek hakem ikinci yari daha iyiydi. cok fazla siritmadi.
Behrami çok iyi iş yaptı gerçekten orada bir Türk olsa zaten sancılar içinde yatardı.Seferovic'te kendisini çok iyi gösterdi güzel gol oldu. Daha önce biz canlarını yakmıştık geriden gelip bu sefer aynısını kendileri yaptılar unutmazlar bu anı.
![]()
Ceyhun Eriş, Honduras'ı gördükten sonra bizim burada olmamız beni üzüyor dedi. Honduras'ın Avrupa elemelerinden geldiğini sanan yorumcumuz var, neredesin ey Ömer Üründül..
Maçı izlemedim ama herhalde Fransa'ya zorla gol attırdılarPenaltı, kırmızı kart ve kendi kalelerine gol
![]()
Tam 6'lık maç aslındaAncak bu fransa bu forvetlerle zor atar.
Tamam, bu kadar yeter! Kimse gol atmasın artık.![]()
İyi attı Benzema, açısı dardı. Haydi aslanlar 3 gol daha![]()
Ya Ceyhun müthiş kötü yorumcu ya ben Üründül'ü arıyorum büyük turnuva diyince bu adamın sesini arıyor insan 2002 de varmış, 2004 de vardı, 2008 de vardı 2010 da vardı ve 2012 de vardı şimdi olmamasını yadırgadım.
Millet Üründül olunca küfrediyor, olmayınca arıyor![]()
Almanya - Portekiz maçını yorumlayacakmış galiba. İlk günler özellikle yorum yapmadı belki de, kıymetimi anlasınlar diye düşünmüş olabilir.![]()