Kadromuz
Not : Forumumuz da bulunan "Lochnes 2014 Transfer yamasını" kullanıyorum. Klasik bir giriş yapayım dedim, bir daha ki mesaj daha ayrıntılı olacak.
Kadromuz
Not : Forumumuz da bulunan "Lochnes 2014 Transfer yamasını" kullanıyorum. Klasik bir giriş yapayım dedim, bir daha ki mesaj daha ayrıntılı olacak.
Onaylandı, başarılar dilerim.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Basarilar![]()
Galatasaraylı olarak , başarılar![]()
Başarılar.
Diego neler yapacak merakla bekliyorum.![]()
TariboWest
Başarılar![]()
Başarılar.
Onaylandığını yeni gördüm kusura bakmayın. Çok fazla hareketli olmayan bir transfer sezonu geçirdik. Akşama güncelleme gelecek.
Edit : Arkadaşlar sanırım yamada bir problem var yeniden bir kariyer açabilirim Fenerbahçe ile. Bu konudan devam ederim problem olmaz ise.
Edit2: Arkadaşlar yama problemi halledildi şuan yama tam istediğim gibi. Tekrar aynı kariyerden açıyorum 3-4 transfer yapmıştım onlar gidecek ama olsun problem yok. Bu konudan devam edeceğim.
Last edited by fenomen77 : 18.Haziran.2014 at 12:39
Başarılar![]()
"Takımı futbolcular değil, teknik direktör yıldız yapar."
İstediklerim geldi, maaş bütçesi & transfer bütçesi arttırıldı, alt yapı & antrenman tesisleri geliştiriliyor, maksimum antrenör sayısı arttı. Yani 5'te 5 yaptı başkanımız. Çok hareketli bir transfer sezonu geçereceğiz. 1-2 saate güncelleme gelecek.
Bütçe felan güzel.Şampiyonluğu alıp sene ŞL'ye gidersin.Yama sayesinde 1 seneye düştü değil mi ?
Başarılar Arda.
-------------------
Kadrolar
![]()
----------------------------------------
Süper Kupa'yı kazandıktan sonra manşetler :